Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-Maya-

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Greg Kadel készített Enikővel egy picikét pszichedelikus videót Butterfly címmel. A zene nagyon tetszik, a film már kevésbé. Túl fantáziátlannak látom.Enikőnek azon kívül, hogy egy hatalmas kalappal kell "egyensúlyoznia" nem sok dolga akadt, ezt persze nem az ő…..
A cipzáros kiegészítők (amikor a cipzár díszítő-elem) utáni rajongásom töretlen, úgyhogy összegyűjtöttem pár ilyen cipellőt és táskát mindannyiunk örömére :-) Közben itt egy korábbi bejegyzés, hogy lássátok, milyen ügyes olvasók is vannak köztünk. Christian…..
A Victoria Beckham nevével fémjelzett 2010-es tavaszi kollekció nem sok újdonságot tartogat a korábbi időszakok ruháihoz képest: aki eddig szerette őket, ezután is fogja, akinek viszont nem tetszettek VB kreációi, azt szerintem ezek a ruhák sem fogják meggyőzni.Egyszerű, nőies…..
-Maya- 2009.09.14 19:52:37
A New Yorkban zajló divathét mellett egy vörösszőnyeges eseménynek is szemtanúi lehettünk a hétvégén.Elsőként a két legrosszabb ruhát választottam ki.Az egyik "győztes" összeállítás viselője egyáltalán nem okozhat meglepetést: ő Lady Gaga, aki elfelejtette,…..
-Maya- 2009.09.14 19:49:21
@horvath911: jaja:)) a velvetes a cikkeket nem, de a hozzászólásokat elszoktam olvasni és mindig van köztük egy-egy amit fel kéne jegyezni az utókor számára :)
A Hervé Léger ruhákat már kezdem nagyon unni. Semmi baj nincs velük, vékony, hosszú lábú hölgyeknek készülnek... és csinosak is a maguk nemében. De én egyre jobban hiányolom a megújulást. Hosszú ideje ugyanazt látom a kifutókon: kizárólag szűk miniruhákból álló…..
Mihalik Enikő mellett másik nemzetközi hírű modellünk, Rajzák Kinga is hallat magáról végre. Személy szerint én jobban kedvelem Kingát, szebbnek és talán profibbnak is gondolom őt.Ezúttal a Pop magazin őszi/téli számában láthatunk egy remek és igencsak hosszú, ráadásul…..
-Maya- 2009.09.09 18:07:28
   Madonna új, Celebration című videója igazi családi vállalkozás. Nemcsak a cicafiú Jesus Luz szerepel benne, hanem az énekesnő lánya, Lourdes is. Madonna ezüst miniruhája egyébként Balmain - jóslatom szerint ez ugyanolyan kultikus darabbá válik majd (a hosszú…..
Dominico Dolce és Stefano Gabbana már nem csak a divat világában van jelen, hanem (talán Roberto Cavalli példáját követve) éttermet nyitottak Milánóban.Az étteremben az arany szín dominál, de ezzel nem a pénzt és a luxust kívánták szimbolizálni, hanem a vendégeknek inkább a…..
-Maya- 2009.09.01 18:27:18
Éppen itt az ideje egy újabb Louboutin-cipő válogatásnak. Ez immáron a harmadik vörös-tűsarok-csomag. Csak azok kedvéért, akik nem annyira régi olvasók, vagy csak felidéznék a korábbi cipellőket: 1. felvonás; 2. felvonás.És akkor következzen a harmadik felvonás. Kellemes…..
-Maya- 2009.08.31 09:31:57
Pasi, rózsák, parfümösüveg? Kate Mossnak tulajdonképpen mindegy, bármitől orgazmusközeli állapotba kerül; legalábbis ez derül ki az YSL új parfümjének, a Parisienne-nek a reklámjából...
A Liz Claiborne divatház Coco Rocha-t választotta őszi/téli reklámarcául...
-Maya- 2009.08.29 14:29:03
Korábban már említettem, hogy van az Inditex-csoportnak olyan márkája, mely Magyarországon nem képviselteti magát. Ez a Massimo Dutti, mely a cég-csoportban a luxus kategóriának számít. A tavaszi/nyári divatfotók itt láthatóak. Nézzük meg, hogy az őszi/téli időszakra mit…..
A woodstocki fesztivált negyvenedik évfordulójára a WWD felkért néhány tervezőt (akik közül néhány még nem is élt 1969-ben), hogy mutassák meg, ők hogyan látják a neves eseményt, és persze, milyen "ruhadarabokat" képzelnek el Woodstock látogatóin. Ahogy az egyik…..
-Maya- 2009.08.17 10:12:13
@Ms Groutesque: ezzel én is így vagyok:) lehet, hogy előző életembe hippi voltam
de annak nem örülök, hogy ez divat lesz, mert az én stílusom is hasonló, és nem lenne jó ha mindenki ilyen cuccokba szaladgálna jövő nyáron
Csecsebecse Vic a hintán 2009.07.23 23:45:54
Annyira abszurdan Barbie-s ez a kép, hogy azonnal bekerült a kedvenceim közé. Victoria Beckham éppen egy divatfotózáson vesz részt. ..
-Maya- 2009.07.25 20:32:44
@neomatsek: húú az a kép!
valaholegyébként azt olvastam,hogy szeretne minél természetesebben kinézni és még talán szilikont is kiveteti a melléből
Peaches Geldof második alkalommal népszerűsíti a Miss Ultimo fehérneműket.Az előző kampány (itt) fotóihoz hasonlóan ezek is kedves, de nem túl kiemelkedő és nem is túl különleges képek, egy átlagos (azaz nem pálcika) testalkatú, egészséges testképpel rendelkező…..
-Maya- 2009.07.21 08:52:48
Októberben indul a Chanel új táska kollekciójának, a Coco Cocoon-nak a reklám-kampánya. Az új táskákat Lily Allen fogja népszerűsíteni, hercegnőnek öltözve. Íme az első kép, mely a fotózáson készült: ..
A Louis Vuitton első napvilágot látott őszi divatfotóján már kellőképpen megbotránkoztunk, ugyanis a rajta szereplő Madonna már-már felismerhetetlenül szét van photoshoppolva. Nincs ez másképp a többi - Steven Meisel által készített - képen sem: ..
-Maya- 2009.06.30 10:44:33
@Werity: ha direkt ez volt a koncepció, akkor jó, de akkor se kellet volna egy 50 éves nőt felkérni erre. főleg, hogy több is vele a munka retusálás szempontjából mint egy fiatal tehetséggel :)
Miss Hathaway Marchesa ruhában, New Yorkban (ahol egy Shakespeare színdarabban szerepelt...). Nem vagyok oda érte, sem a szín, sem a szabás nem tetszik rajta, a frizurája pedig olyan ad hoc jellegű... volt már jobb.6/10 ..
-Maya- 2009.06.27 13:24:26
Coco Rocha a Wish magazin címlapján szerepel, (még) lángvörös hajjal.Érdekes számomra a hölgy, egyszer nagyon szépnek találom, de a furcsa grimaszok és a tátott száj gyakran rémisztő külsőt kölcsönöz neki... és akkor arról még nem is szóltam, hogy mi van…..
-Maya- 2009.06.24 17:01:04
@Werity: kövér?? enyhe túlzás.. nem vagyok szakértő abban, hogy hogyan kell a kifutón járni, de szerintem enikő nem éppen esetlen ( www.youtube.com/watch?v=HbMjyjM1PPM )

nekem tetszik a csaj, meg hogy ilyen "ijesztőnek" fotózták
John Galliano őszi cipő-csodái következnek.Ijesztően vékony és magas sarkak, magasított talpak, bohókás pomponok.....
-Maya- 2009.06.23 13:22:34
Sandra Bullock-nak valami idétlen (ami a reklámokból ítélve pontosan illeszkedik eddigi "életművéhez") filmje megy mostanában a mozikban, feltehetőleg ez lehet az oka, hogy újabb és újabb címlapokról köszön vissza.A csajt továbbra sem sikerült megkedvelnem,…..
Amit általában a 80-as évek divatjának szokás hívni, az Magyarországon bőven átnyúlt még a 90-es évek közepéig. Emlékeztek még? Biciklis nadrág, sporcipő farmerszoknyához, vászoncipők, bő pamutpólók, hosszúszárú sportcipő (nálunk a fehér bőr tisza vagy talán puma…..
Mivel Mischa Barton színésznőként nem túl keresett az utóbbi időben (vagy soha nem is volt az) inkább designerként próbál szerencsét mostanában.Próbálkozott hajdíszekkel, pontosabban hippis fejpántokkal, táskákkal és most ismét előrukkolt néhány saját tervezésű…..
A W magazin júliusi számának címlapján Bruce Willis és új felesége, Emma láthatóak, a magazin pedig egy terjedelmes fotósorozatot is leközöl az "ifjú párról". A képek azonban egy cseppet sem romantikusak...A fotós Steven Klein. ..
-Maya- 2009.06.16 09:04:13
Alapvetően kedvelem a Temperley Londont, elsősorban a nyáriruháit, illetve a kis feketéit.Ez a kollekció is szerethető a dresszek miatt, de igazság szerint, ha összességében nézem nekem egy kicsit unalmasnak, felejthetőnek tűnik, és ezen nem változtat az sem, hogy sok esetben…..