Regisztráció Blogot indítok
Adatok
X8

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A harmincharmadik emeleten szürcsölöm a frissen főzött zöld teát. Szól a Tankcsapda, hirtelen ez került a kezem ügyébe, hogy felpörgessen. Felismerések éjszakája ez: nemrég tapasztaltam meg, milyen az, amikor gombnyomásra meleg vízsugár veszi célba a csupasz seggemet, rájöttem,…..
X8 2013.11.19 08:44:59
@Pierr Kardán:

csak épp a környezet szennyezéd s büdös , és hogy sokkal károsabb mint egy benzines
és a most épp aktuális küszöbön lévö szmogriadó
ami szintén nem hiányzik és a diesel kitiltásával ez mind elkerülhetö lenne
pm10 szállópor sajnos leginkább ezek mellékterméke :(
X8 2013.11.19 08:57:39
@Schütii:
egyetértek és az E85 se felejtsük el
ami megint a hatosági árképzéssel nyirták ki mert nem a MOL érdekeltsége :(
Úgy látszik a beépített funkciók ritkítása mellett viszonylag csendben fejlődött a Windows & Tabs API, aminek a hatására Joel Spadin megírt egy régóta hiánypótló kiegészítőt, ez pedig nem más, mint az AutoStack. Sokan már a nevéből következtethetnek, akik nem, azoknak…..
Nem mentség a szegénység, és a az sem, ha valakit még soha nem bírságoltak meg. Április 15-től hatályos az új szabálysértési törvény. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
X8 2012.04.15 23:49:57
Amikor megérkeztünk a Toyota Suprákkal zsúfolt standra, még nem gondoltuk, hogy hamarosan alapjaiban változik meg a véleményünk a Carstyling.hu Tuning Show-ról, és annak résztvevőiről. Mert hiába éreztük már negyedóra után, hogy a vaskeresztes Golfok, az agydaganatot okozó…..
X8 2012.03.31 16:58:46
@Phrascarica: ugy latom nem ismered a padot amit mérni szoktak egy 4kerekes padnap tengelyenként van a limit
vagyis az 1000le 4kerékkel mérve no problem .... mert tengelyenként nincs tulterhelve a pad

de itt van ennek a kocsinak a mérése
www.youtube.com/watch?v=njaAL8xc0No&feature=channel
mint latszik még ment volna ...
de a pad ennyit tud 1 tengelyen
X8 2012.03.31 17:20:24
@voszi: OFF
hülye vén trottyos :(
Ezek szerint senki sincs biztonságban, aki külföldön dolgozik, ottani autót tart fent és néha hazalátogatna? Mai cikkünk blogposztja...
Belsőség Köszi, gyökér! 2011.12.16 18:18:00
Ma egy kicsit később értem be a szerkesztőségbe a megszokottnál. Jó mentségem volt: Károly kutyámmal állatorvosnál voltam, ami nincs is annyira messze a lakásunktól és a szerkesztőségtől, de annyira éppen, hogy autóval kelljen menni. Szinte végig a szentendrei úton. Az idő…..
Két napja megjelent a végleges 11.60, ma pedig már folytatódik is a következő nagy dobás, a 12.00 fejlesztése. Egyelőre a mai még csak össze lett migrálva a korábbival, tehát a 11.60 összes javítását tartalmazza, a plusz javítások kizárólag az új témákat érintik.…..
Belsőség Titánok harca 2011.12.01 18:05:00
A világmindenség egyik fontos kérdésére kapunk választ ebben a pár másodperces videóban. Egyik oldalon a Bugatti Veyron, hivatalosan 1001 lóerős, 1250 Nm, összkerekes és 1890 kilós. A másikon a Koenigsegg CCXR, 1018 lóerővel, 1060 newtonméterrel, hátsókerék-hajtással és 1280…..
X8 2011.12.01 21:00:51
nem kell ide semmilyen szarra tuningolt kocsi
www.youtube.com/watch?v=RXqSedWSu2k

a veyron csak és kizárolag 300km/h felett ütöképes
ezt a video is alátámasztja
és nem 400-800méteren
ott ugyanis elvérzik

a veyron csakis a végsebbeség verseny szüleménye
ez az 1 dolog amit jelen pillanatban nem tudnak el bitornolni töle

AGERA R lenne sztem ütöképes de nincs olyan hely ahol ki lehetne probalni 400km/h felett
a VW meg nem fog rendelkezésükre állni hogy segitsen nekik :D
Az Opel furcsa módon drágábban adja a háromajtós változatot, de ez most így is elég csábító. ..
És akkor a sok unalmas, drága sportautó után nézzünk egy kis közszolgálatot. És értsük meg végre a Gymkhanát – Magyarország jelenlegi legmenőbb raliversenyzője segítségével.   Előző adásaink: BMW M5, Bódi Sylvi, Velodrom – tctv3 2. adás Nissan 370Z vs…..
PilotSub The Listener 2011.08.10 22:53:42
 Elkészült az egész évad magyar fordítása. Befejeztem erre az évre a Hetedik érzéket. - Még az is lehet, hogy ősszel adni fogja az rtlklub. :) Várom a 3. évadot, de az jövőre lesz, ha lesz. Most marad a Rookie Blue és utána nekiesek az Athenának is. - Már ideje lesz.Addig is…..
Belsőség A baromarcú 2011.07.05 13:59:00
Minden adott a totális idiotizmushoz: menő verda, profi kormányfogás, kikapcsolt biztonsági öv és egy meglehetősen telített mélygarázs (igen, álldogál ott egy Veyron is). Na meg persze egy arra járó lelkes hülyegyerek, aki az egészet rögzíti, majd kirakja a világ legnézettebb…..
A rendkívüli hír tegnap jelent meg a Choose Operán, tehát hivatalos. Jon von Tetzcher, az Opera Software társalapítója másfél éve jelentette be, hogy lemond az cégvezetői (CEO) posztjáról és a továbbiakban mint co-founder folytatja a tevékenységét. Ekkor még mindenki…..
Lelkileg se nagyon tudtam felkészülve: az ebéd utáni kajakómában kaptunk egy telefont az Autóvadász munkatársától, Vezda Lacitól, hogy a BRFK GBEO nyomozói és az NNI munkatársai autótolvajokat fogtak a Népszigeten, ott egy csomó lopott autó, meg a műhely, meg akarjuk-e nézni.…..
A Testking oldalán készítették el ezt a látványos ábrát, amely a böngészőháború alakulását mutatja az idők folyamán. Láthatjuk, hogyan emelkedett a magasba a Netscape, és hogyan omlott össze, hogyan kapaszkodott fel a Firefox és a Chrome, és láthatjuk az egyetlen stabil,…..
Nem egészen 2 hónapja kaptunk egy bejelentést a Desktop Team blogon, hogy valami készül Barracuda kódnév alatt. Rá 3 napra meg is jelent az akkor még kevésbé ígéretes előzetes. A fő változások a kompatibilitást érintették, sütik, HTTP fejlécek, valamint a TLS 1.1, illetve…..
A gyorshívó mostanában nagyobb figyelmet kapott az átlagosnál, de a fejlesztők nem feledkeztek meg a stabilitásról sem. Így hát a mai előzetes főként erre összpontosít. Ha hibát jelentesz lehetőleg adj meg minden információt ami szükséges, hogy könnyebben kivizsgálhassák…..
X8 2011.04.01 19:03:59
@Mesmoryser:
pont hogy qrvára használhatatlan miatta

más bugot elöbb megszokok

de ezt a szart sajnos soha ....
és elég sokszor lesznek véletlen csoportok ez a fö baj ...

szoval LE vele
Mint ahogy itt a blogon is nyomon követhettétek, lassan elérkezett az Opera 11 első javítócsomagja, amely több stabilitási és biztonsági problémát is megold, és nem utolsósorban már a javított magyar nyelvi fájlt tartalmazza. A frissítés természetesen mindenkinek ajánlott, és…..