Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szumi

1 bejegyzést írt és 931 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem életemben nem vártam annyira március 15.-ét, mint most. Pukli István "vezette" kockás inges forradalom csúcsrajáratását vártam. Várakozásaimat csak feltüzelte a bejelentés, miszerint valami olyat jelentenek be a tanárok, ami megváltoztat majd mindent. A bejelentés után hiába vártuk a…..
Szumi 2016.03.16 12:20:25
@Ballib cenzúrázók réme 4: Ez nálam is kiverte a biztosítékot.Mégis ,hogy tehetné meg egy tanár vagy egy iskolaigazgató ,hogy a tudtom és beleegyezésem nélkül kiviszi a gyerekemet az utcára sztrájkolni?Hogy akarják ezt megoldani?Majd nyilatkozni kell ,hogy mehet a gyerek vagy nem?És mi van ha nem engedem,akkor megbélyegzik majd a gyermekemet?
Először úgy döntöttem, nem szállok be az Uber-taxis vitába. Aztán eszembe jutott jó néhány olyan élmény, ami miatt ma már inkább az éjszakai BKK-járatokat választom, vagy igyekszem elérni az utolsó metrót. Mert hogy egyelőre sem a taxisoknak, sem a nyilvánvaló adókerülőknek nem fizetek, az…..
Addig jópofáskodnak ilyen prankokkal, amíg valaki menekülés közben ki nem töri a nyakát, vagy nem hal meg infarktusban...
Szumi 2016.01.27 19:24:46
Mivel most már annyi mindenki ért a csokhoz, hogy még a hentesnél is elmagyarázták az anyósomnak, miért kellene minket egy harmadik gyerek legyártása irányába kapacitálni, mi is pennánkra vesszük vagy mi. Valójában persze szót sem érdemelne egy olyan ötlet, amelyet kitalálását követően azonnal meg…..
Szumi 2016.01.27 19:21:42
@hagyma: hagyd már, Hagyma, ezeknek minden szar úgyis. Ha holnap mindenkinek utalnának egymilliót, akkor miért nem kettőt ( gyurcsányi biztos kettőt adna), ha elvesznek, az a baj, ha adnak, az a baj. Kocsmaforradalmár, prolesz plebs mindig úgy emlékszik, hogy régen jobb volt. Aztán beböffenti a hsz-t ájfonról, mert szarul él, mert fújorbán. Néha a Zindex is melléjük áll egy jó kis címlapcikkbe, majd rá egy hétre apróbetűs helyreigazítást közöl. Így van ez, nincs harag.
A boncolási és a toxikológiai eredmény is azt igazolja,hogy a fiam szervezetébe se drog sem alkohol nem mutatható ki , ennek ellenére a fiamat úgy kezelték, mint egy drogost  és ez okozta halálát. Tisztelt Praxis!   A fiam Dóra Árpád  2015.04.24-én péntek  este elment a barátaival darts-ni,4 sört…..
A pécsi lakásétterem csak pár hónapja működik, szinte mindig teltházzal. Az ország számos pontjáról, sőt külföldről, még New Yorkból is érkeznek vendégek, legtöbben visszajárnak. Miben állhat a kezdeményezést működtető Színes Gyöngyök Egyesület receptje?..
Tette fel Gergely a címbeli kérdést. Rövid válasz: igen, a hossszú válasz pedig a miértekkel és általános tanácsokkal együtt a poszt alján.  Sziasztok! Bocs, tömör leszek, biztos sok levelet kell átnyálaznotok. Több bejegyzés kapcsán is előjött, hogy netes…..
Szumi 2015.12.04 22:15:43
@FDToth: ezért hívják úgy, hogy fogyasztóvédelmi törvény. Az eccerű polgár az fogyasztó, mígnem a vállalkozás - vagy egyéni vállalkozó az már nem fogyasztó. Van ennl czifrább is: például az én vállalkozásom árul műszaki berendezéseket - jellemzően 10.000.- EUR vagy ez feletti értékűeket. És ha te veszel egyet tőlem, akár mint magánszemély, nem hozhatod vissza még csak fél óra múltán sem, hogy mégsem kell. És nem hozhatod vissza még minőségi kifogással sem. És annyi garanciát adok rá, amennyit én jónak látok. Ugyanis amit árulok, az nem Fogyasztási Cikk. Ezért szintén nem tartozik a fogyasztóvédelmi törvény hatálya alá. Ennyi.
JogÁsz Eszméletlen bírság 2015.11.27 13:30:30
Dr. Pál Helga ügyvéd nem csupán a vörösiszap-perben  védi a MAL Zrt. egyik igazgatóját, a büntetőügy másodrendű vádlottját. Ő képviseli magát a céget is a különböző polgári- és közigazgatási perekben is. Hogy mi is az a közigazgatási per? Erről kérdeztem az…..
Beismerem, fogalmam sincs, Hajdu János, az évi tízmilliárdos költségvetésű TEK főigazgató főtábornoka ért-e a harangöntéshez. De, ha nem is konyít hozzá, ez nem olyan nagy baj, hiszen nem ez a mestersége. Sokkal nagyobb a probléma azonban, ha ahhoz nem ért, amivel megbízták. A…..
"A nyugati normákhoz mért invert szabadság Kínában, vallás és fenntartható tradíciók híjján virágzik a javakat és pénzt istenítő totális "nemtörődömség" korszaka" A "kommunista" Kínában könnyen összekeverhető a szabadosság, kultúrálatlanság vagy a közöny…..
Szumi 2015.11.27 10:52:50
@tiller foch: úgy értettem, hogy kiírás szerint nincs kupleráj. Az nem lenne erkölcsös, ugyebár. :) Néhány éve még nem lehetett egy nagyobb városban egy 20-70 közötti európai férfinak úgy menni 200 métert, hogy ne szólítsa meg egy kínai csaj. Nyilván változnak az idők, de a menekülési vágy azt diktálja a csajoknak ott, hogy bármi áron csapódjanak egy külföldihez.
ras2 Kudarc 2015.11.20 20:24:04
Nem jó bevallani – igaz, elszenvedni se kellemes. Két hónapja kezdtem el önkéntesként mentorálni egy 16 éves cigány srácot, aki harmadszor járja az ötödik osztályt, és nem azért mintha értelmi fogyatékos lenne. Budapesttől 50 perces vonatútra, egy kétezres faluban él, és a…..
Úgy tűnik, hogy a magyar választók preferálják, ha a kormányuk irracionális intézkedések sorával nehezíti az életüket. Mi mással is lehetne magyarázni azt, hogy akkor nőtt a kormánypárt népszerűsége, amikor abszurd, sőt kifejezetten ellentmondásos intézkedések sorával…..
Ne igyál kávét, a turbulencia miatt nem kell aggódnod, és ha a telefonod bekapcsolva marad, az sem jelent biztonsági kockázatot. Az Independent-ben jelent meg ez a kissé fura cikk ma. Nos, kíváncsi vagyok, mit szólnak ehhez a magyar olvasók. Amikor legközelebb repülőre szállsz,…..
12 ÖkoMajom Portörlés citrommal 2015.10.29 18:51:25
Nagyon belemerültél a blog olvasásába, az isten se mozdít többet. Légy előrelátó, vess számot mindennel. Ha kávézol, tedd a kezed ügyébe a kávéfőzőt. Dohányzol? Vedd elő a cigarettát, hamutartót. Mi van még? Egy hétre elég olvasnivalód van. Légy következetes: rakj…..
Ugye senkit sem kell emlékeztetnem arra, mi mindent gyűjthetünk össze – persze teljesen ingyen –, ha picit célzottan bóklászunk a természetben. Ilyenkor ősszel például az egyik kedvenc gyűjtögetni valóm a VADGESZTENYE! Nem vicc! Nemcsak az erdei bogyók (például a kökény,…..
A légikisasszonyokat egy bevatási rítus keretében kényszerítették megalázó dolgokra az egyik kínai légitársaságnál. Az esetről készült képek hatalmas felháborodást okoztak a távol-keleti országban. Meg tudjuk érteni. Az eset a Kunming légitársaságnál történt, ahol…..
Updated! Illetve így próbálják megmenteni a pusztulástól a napok óta éjt nappallá téve dolgozó régészek. Ugyanis Bonyhád középkori templomának romjaira két napon belül körforgalom épül. Régész körökben cirkulál a kétségbe esett felhívás, amiben segítséget…..
Szumi 2015.10.07 19:32:25
@aurigandrea:

Farokság, bocs. Ha kibírta évszázadokig, kibírja még ezután is - akkor is, ha lesz felette egy út. Nem megsemmisítik, csak konzerválják. A jövő régészeinek is hagyjatok valamit. :)
A kis krízis is krízis. Egy étterem esetében a kifogásolható minőségű étel már válsághelyzet, hiszen egy pillanat alatt elpártolhat tőle a vendégköre, amit évek alatt fáradtságos munkával édesgetett magához. Ezt a helyzetet is lehet azonban profin kezelni, de persze nagyon…..
Ez volt az elmúlt 10 nap. Orbán csak annyit tanult belőle, hogy az USA lebombázta Líbiát, ahonnan jönnek a menekültek. (Pedig Magyarországra nem jönnek a menekültek Líbiából.) Orbánnak még az is eszébe jutott, hogy külfödön irányítják a sajtót. (Ehhez kommentár se kell.)…..
Bezzeg a németek, a franciák, a nyugatiak, a felvilágosultak. Bezzegék bezzegországból bezzegik, hogy nekünk, magyaroknak mi lenne helyes. Aztán ott vannak ezek az atomliberális, alibi vallásos, migráns buci simogató, közben önsanyargató életet élő emberek, akik minden…..
Szumi 2015.09.07 21:46:16
@Hadrian77: kár, hogy ezt el is mondták, csak te nem figyeltél.
Gőzerővel dübörög a NAV átalakítása, a napokban megjelent hírek alapján már a se.. raktárkészletünkbe is benéznének. Adja az ég, hogy ez csak egy köztudatba bedobott meggondolatlan ötletelés legyen, amivel azt próbálták bizonyítani, hogy keményen megdolgoznak a pénzükért…..