Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thedragon

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Accept – Blood Of The Nations (Nuclear Blast) 1986-ot írunk. A kisszobámban ülök, a falon ronda, virágos tapéta, a padlószőnyeg sötétkék, valamelyik sarokban ott van rajta az a folt, ahová Fricike nyulunk odavizelt egyszer, és már soha többé nem lehet eltüntetni. Tesla…..
thedragon 2010.08.25 13:57:39
@fuck anál: "84-ben a suliban meg eladtam a Metal Hammer közepéről a posztert az újság áráért...szép is volt "
Boldog bekeidok :)))
Egyik rendszeres - nálunk és máshol Rynard néven kommentelő - olvasónk egy korábban tett ígéretéhez hűen nemrég rendelkezésünkre bocsátotta a 20. század egyik többé-kevésbé feledésbe merült (ill. Kína esetében feledésbe kényszerített) fegyveres konfliktusáról, a -…..
thedragon 2010.06.05 13:28:13
A világ angol nyelvű része sajnos nem igazán tudja, hogy a honnan jöttél kérdésre előadott Hungary - Hungry szóviccnél nincsen unalmasabb és bárgyúbb egy magyar számára. Általában megbocsájtó félmosollyal tűröm a próbáltatást. Thaiföld azonban tud újat mutatni a…..
thedragon 2010.03.12 09:23:48
@Bangkok Charlie:
utana meg egy volt, 6 ev alatt 3 no. Most meg mar mashol vagyok ugyhogy nem hiszem, hogy bovulni fog a lista. Remelem kielegito a valasz ;))
A töltőkártyás csalás egy újabb válfaja, ezúttal csajok nélkül. Andrást az ismeretlen számról hívó idegen arról próbálta meggyőzni, hogy egy ismerőse bajba került, úgyhogy gyorsan töltse föl a telefonjukat 3000 Ft-al, különben nem tudnak telefonálni. A nem létező…..
Gogolák elvtársnő kurta szoknyája jutott azonnal eszünkbe a hír hallatán: az American Idol kínai verziójában nem lesz helye a kurjongatásnak, extrém frizuráknak, vagy léha életmódra biztató daloknak, és a mellékelt képen látható hölgy sem igen jutna túl az első fordulón -…..