Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szixous

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péntek estére előre beharangozott nagy bulira készült a csapat. Ez a pénteki napon eszméletlen sok e-mailben teljeseedett ki, amelyből próbáltuk leszűrni a lényeget: ki és mit akar csinálni? Voltak akik a német követség melletti Oktoberfestet szerették volna kipróbálni, de…..
Barbera Hétvége Nr. 1 2009.09.24 12:33:00
Csak most írok róla, mert eddig vártam, hogy valaki odakommenteli mi a francot lát az előző poszt képén. De nem.Szóval elárulom, hogy egy portugál zászló lobog egy hajó végénél (Ópera nevű hajó) és a háttérben a Rió de Janieróihoz hasonló Jézus szobor, ha jól gondolom…..
A mechanikus sztorizás, viccmesélés köztudottan minden összejövetel halálát jelenti. Mindegy, hogy jól éreztük-e addig magunkat beszélgetőpartnereinkkel, vagy esetleg hébe-hóba kínos csönd telepedett-e a társaságra. A viccmesélés a legsablonosabb műsor, tényleg…..
Linkeket, neveket persze nem fogunk megosztani senkivel (legfeljebb kitaláltakat), de idézni és egy jót rötyögni miért is ne? Neve maradjon titokban küldte az elsőt: Nem Férfi Életkor 23 Magamról A puding próbája az evés de azért mondok magamról néhány szót. Igazi…..
szixous 2009.09.11 10:57:33
Kitty allen fogalmazása következik, ami minket leginkább egyfajta személyes bosszúra emlékeztet, de hát miért is ne? Maccs nevét azért a biztonság kedvéért én találtam ki. Maccs, a haverod idegesítő csaja.   Helyeske, lehet vele dumcsizni és általában nem bánja, ha a…..
szixous 2009.08.10 14:52:47
@HRita: "ne kérdezz meg senkit, hol vagyunk, majd visszatalálunk" típusú férfiak - jaj, de ismerős!!!!!!! :( mindjárt sírok... :(

:) ez nagyon találó jellemzés volt, kösz, HRita!
Modorosblog Az Ingyenélő 2009.08.02 17:20:00
  Kis haveri társaságunk folyamatosan bővül az öblöshangú nagydumás és a kis köpcös után is: scsaba1 kedves olvasónk érzékletesen kibontotta a Cingár alakját - mi pedig ma egy újabb, szinte minden baráti körben előforduló figurát, a mindenkin élősködő Ingyenélőt…..
szixous 2009.08.03 09:52:49
@Nűnű: Győr is az...
B-oldalék is foglalkoztak már a témával, mi se maradhatunk ki. Zwilling kedves olvasónk volt olyan rosszindulatú, hogy pellengérre kívánja állítani Madonna egyik elkötelezett hazai rajongójának kommentárját, íme: Főnököm, Amolyan bréking nyúz jelleggel szertném megosztani…..
szixous 2009.08.02 09:16:04
@Fehérszakál: @Before: ez a poszt viszont egyáltalán nem a "hol legyen a Madonna-koncert"-vitáról szól.
Sőt, nem is közvetlenül Madonnáról, hanem a Madonna-rajongók EGY CSOPORTJÁRÓL.

Verstén?
szixous 2009.08.02 11:35:23
@Before: nem a szegény elkeseredett rajongó fikázása folyik, hanem a stílusáé. meg kurvanagy közhelyek felsorolása a nagy pop-ikonokkal kapcsolatban.
(de különben tökmindegy, kommentekben vitázni aztán kurvára felesleges, mert soha senki nem változtat úgyse véleményt.)
Ugye senki nem felejti el a Modorost és kedves barátait nevezni itt hétfőig, hogy aztán zsűrizhessen is?Ma az egyik legkedvesebbik emberfajtámról, a magyar rock- és könnyűzene feltétel nélküli rajongójáról, a hazai fesztiválok kitartó látogatójáról lesz szó, akit szerintem…..
szixous 2009.07.05 21:49:51
Jó nagyot kívánok! Ezúttal Erik örvendeztetett meg minket egy mesteri összeállítással, ahogy Reckl Amálka nemrég szintén megtette a saját szemszögéből. Törjünk hát a lényegre: "Elvont vagyok, úgysem értesz meg-blog" Rózsaszín virgoncságom fémízű sötét…..
szixous 2009.07.01 15:09:55
Eszeveszetten robog tovább a júniusi modorexpressz, ma - immáron a hétvégére készülvén - pár sziporkázó partimeghívást fogunk a Nagyérdemű elé tárni. Cs. egyetemi levelezőlistán bukkant az alábbi betűnyalábra (a neveket megváltoztattam, lehet, hogy másodszorra…..
Modorosblog A filmkedvelő 2009.06.21 18:18:00
Tudom, pár napja pont azt írtam, hogy a heti 3-4 megjelenést tartom ideálisnak, de több okból is muszáj belehúznunk: csak gyűlnek a beküldött anyagok, ráadásul most már nekem is szerencsésen több időm van alkotni, visszatértem. Csak győzzétek olvasni :-))  De régóta…..
A rossz időre való tekintettel (viharnap - ld. lejjebb) kaptok ma estére is egy kis olvasnivalót - ezzel ezt a szomorú júniust talán elviselhetőbbé téve. Ildikó anyuka gondolta úgy nemrégiben, hogy SZMK-s (Szülői munkaközösség) levlistájáról pellengérre állít pár…..
Az informatikusokról szóló, príma külső konzulensemmel szerkesztett posztom után végre itt van egy olvasói összeállítás is, amin remekül mulattam. F. Sz., nagyrabecsült olvasónk gondolta úgy, hogy mazsolázgat innen-onnan. Én is az informatikusokról - némely kollégámról -…..
Szolgálati közlemény! Ideje pár kérést tolmácsolnunk felétek, mivel örvendetesen nagy továbbra is a Modorosblog olvasói közében tapasztalt alkotókedv, valamint a gyűjtemény töretlen sikeréhez hozzájárulni akarás. Mindent örömmel fogadunk. Ötletek, javaslatok: Sok mail…..
-Gyuszikám, ezaaaaaaaaaz, micsoda madárlátta sörösrekeszek, fáradjatok be a kis birtokunkra, szia Jolikám, na, hadd adjak már egy csókot, kicsit büdösek vagyunk, mert fokhagymáztunk, de hát erre csak egy tuti módszer van: csatlakozzatok ti is! Gyula, a söröket meg nehogy…..
Csokor a kézbe, öltöny a testre Igen a szájba, fátyol a fejre... Bólogattunk nem is olyan régen a Rádayban az Üllői úti fuck zenekar egyetlen - ám örök - slágerére. Hát tessék - elértük azt a kort, amiben már manapság is illendő lenne megállapodni, elkötelezni…..
No, a kampánycsendre való tekintettel ma nem politizálunk - nem mintha amúgy nagyon szoktunk volna, de ez ezen a hétvégén kötelező fordulat, nem hagyhattam ki. Könnyed vasárnapi posztként pár munkával kapcsolatos rövid levelet szeretnék megosztani veletek, mert bár nem volt…..
szixous 2009.06.08 08:17:32
@Gazságosztó Alálarcos:
ez most olyan, mintha a vicc poénját magyaráznám, de... szerintem modortibi azt az alsó mondatot ironikusan értette...

Ezzel a magyarítás-témával kapcsolatban meg... Van néhány elkötelezett magyarító, aki lehet bölcsész, vagy bármi, de a BTK-n pl. egyáltalán nem tanítják azt, hogy mindent magyarítani kéne. Pláne, ha az egy szűkebb szakterület szava, és nem érinti a magyar anyanyelvűek nagy részét.
Szóval a hülyén magyarító bölcsésznek nem kell hinni.
szixous 2009.06.08 18:46:28
@Gazságosztó Alálarcos: akkor én értettelek félre, bocs.

Na helló, szia, szevasz, van nálatok terasz? Csángó brékesek, szevasztok! Otthon szülő anyukák, szevasztok! Józsi korábban kellően kivesézte a családcentrikus nők témakörét, akiket úgy említ a szakirodalom gyakran, hogy szivolák. Ők azért hagyják a klasszikus női szerepet…..
Good evening Budapest! Nem bontjuk ki ma sem teljesen a témát (már volt szó a Mode-klubról), de valóban élményszámba megy a módosok fórumait olvasgatni. Én az indexes topikot úgy a 8000. hozzászólásig tudtam követni, utána elvesztettem a fonalat, meg ki is tárgyaltunk kb.…..
szixous 2009.06.01 11:43:13
@kardinálispinty: nóném zenekar a Depeche Mode?!!! Mi?!!!!
Ti, akik immár felnőttként kiléptek... Nem is folytatom, hiszen aki vette a fáradságot és megnézte a Moszkva tér c. bűbájos filmet, az már kaphatott a ballagási közhelygyűjteményből egy csokorra valót. Jezy idén így látta: Gaudeaaaamuuus Igituuuur Élmények és emberek,…..
szixous 2009.05.28 15:48:51
szixous 2009.05.29 12:26:39
@kardinálispinty: az az érdekes, hogy én hívő is vagyok, meg hetero (szóval bizonyos szempontból konzervatív), meg bölcsész, meg falusi, de olyan hányingert kapok én is az egész esküvő- meg lagzi-témától, és a menyasszonyi ruhától, a vőfélytől, a zabálástól meg a rokonoktól is, hogy ha netán egyszer el akarnának venni, hát nemtom mit csinálnék.

A másik: a polgári szertartáson egy igazi tanácsházás, ötvenes, hülye picsa osztja az észt a házaséletről (általában alkoholista férje van, és azon kívül még hatan dugják).

A templomban meg egy cölibátust fogadott pap. Hát...

(Ja, tudom, ballagás a téma amúgy, de milyen modorosság már repülőn/vonaton/villamoson/levegőben stb. házasodni?!!!)
szixous 2009.05.29 15:29:33
@Démétér: ja, és ugye ha nincs c s o k i s z ö k ő k ú t, akkor szégyellje magát a násznép
 Na ezt kapjátok el, ne a náthát! :-)K. Dávid nevű kedves levélírónk úgy gondolta, bűn lenne ezt a levélkét nem közzétenni, és milyen igaza volt!Ugyi mindenki emlékszik még Nyelvész Józsitól a Modoros társkeresés című, nagy visszhangot kiváltó…..