Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zebike

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hazai színtéren kiváló teljesítményt nyújtó Juventus ma az európai labdarúgás legrangosabb sorozatában is megmutathatja magát, s az ellenfél a tavalyi csoportkörből már ismerős Sevilla lesz, amely az Európa Liga elhódításával kvalifikálta magát a Bajnokok Ligájába. A zebramezesek keretében…..
Piroslap Orbán hipokrita (+videó) 2010.11.09 14:00:00
Orbán Viktor 2008-ban nagyon felháborodott a kétharmad veszélyére felhívó MSZP-re. Lehipokritázta a szocikat, mert szerinte az MSZP 1994-ben úgy módosította az önkormányzati választási törvényt, ahogy az a szocik érdeke volt. Szerencsére Orbán nem képmutató, hisz ő ilyet még…..
zebike 2010.11.09 18:14:18
@Pretoryan: "Az IMF egy magánkézben lévő cég.....Mondjuk az is röhej hogy az emberek nagy részének fogalma sincs a gazdaság működéséről"

http://hu.wikipedia.org/wiki/Nemzetközi_Valutaalap
smartie: Én az AXN júniusi műsorajánlója alatt elhangzó dal előadójára és címére lennék kíváncsi. Ha ez az, akkor Nadia Fay: Honeycomb. Reklámzene ügyben egyébként csak ajánlani tudjuk ezt a szájtot. (A csatornától kapott infók szerint, is ez lesz az, bár ők Come And Down…..
Nou San Trafford Az olasz lecke 2007.05.03 02:05:00
Milyen futballtörténelmi amatőr az, aki az ellenfelet állítja be egy BL-elődöntő toronymagas esélyesének, amikor a Milannak hazai pályán csupán egyetlen gólocskával kell nyernie a visszavágón? Sok ilyen volt, ne próbáljon most senki elsunnyogni, a William Hill fogadóiroda…..