Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ironka

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2008 júniusában írtak először arról, hogy Erdélyi József megvesz, majd egy tatabányai panellakásba jelent át felszámolás előtt álló, általában köztartozásokat felhalmozó cégeket. Akkor épp 168-at vallott magáénak, de 2009-ben tovább nőtt a szám. " Erdélyi az…..
w A zemberek alkonya 2010.02.05 06:50:00
  Végre országértékelés, már alig vártam. El kell mondjam, hogy rettentően utálom az egész műfajt, illetve az orbáni feldolgozását. A mintával, az amerikai elnök éves State of the Union-beszámolójával összevetve ordít a provincializmus, a paranoia és a pátosz, minden,…..
A Szent János kórház Budapest Szomáliája, esetleg dárfúri körzete, ezt sajnos mindenki tudja, aki járt már budapesti járóbeteg rendeléseken. Itt most nem valami "bezzeg Svájcban" típusú fanyalgás következik, a János nem a közmondásos "egy normális…..
Ironka 2009.09.24 14:33:51
@rágypéksérotomsik:
Hát Szívem, Te még nem jártál a Merényiben!!
Érdemes 1x esettanulmányra beficcenni.
Siralmas...
Bár melyik nem az???!!
Mindenkinek jó egészséget és kórházmentes életet (tuti életbenmaradás)!!!
Aki családot alapít egyúttal szemellenzőt is vásárol? Azért mert valaki meghitt családi körben él, még flörtölhet néha? Az alábbi történetben két családos ember ismerkedik meg. Nagyon. Telefonszámcsere, néhány hívás, és minden megy magától. De merre? Mi van akkor, ha az…..