Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barclay

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valami elindult a Microsoftnál, mert sorban találkozom jobbnál jobb, általuk támogatott projektekkel. Most például a Cut the Rope fejlesztőit sikerült meggyőzniük, hogy portolták át iOS (és már Androidos) alkalmazásukat HTML5 + CSS + JavaScript segítségével modern böngésző…..
Barclay 2012.01.11 12:30:27
Aki ennél jobb hírt mond ma, az festi magát: a SyFy vett egy nagy levegőt, és belátta, hogy amilyen jó kis dráma lett a Capricából, pont annyira hiányzik belőle a klasszikus űroperai jelleg, az űrcsaták, a küzdelem, a (valahol) agyatlan szórakoztató faktor, mert azt azért lássuk…..
Barclay 2010.10.25 12:16:30
Még csak nem is vasárnap volt, amikor Maki majdnem utoljára kocsikázott, mert egy örökifjú sofőrben összeömlött és felrobbant a tesztoszteron és az adrenalin. Úgy gondolta, neki már úgyis mindegy, játszik egyet élesben. Az alábbi eset április 15-én esett meg velem, miközben…..
Belsőség Ide jutottunk 2009.02.25 11:17:00
Sejtettem, amikor megjelent a mostani Impreza, tudtam, amikor vezettem. Ez az új irány, ez a trend. Isa, por ës homou vogymuk. Oké, a lassan eltűnő WRC-ben is szekvenciális váltóval nyomják, de az egy más világ, egy más dimenzió. Jött ma a hír, itt a WRX STI AUTOMATIC.Kicsit szomorú…..
Barclay 2009.02.25 21:47:44
Befejezzük a webizódokat, ideje is, hiszen jön a lényeg, A Sorozat, Amiért Érdemes Hajnal Négykor Felkelni Szombaton. Már csak 2 nap.   ..
Barclay 2009.01.16 20:43:51
Az alábbi házidolgozatot az író a Sci-fi és társműfajainak vallási erőterei című kurzusra írta. The Cylons were created by man. They evolved. They rebelled. There are many copies. And they have a plan. A Battlestar Galactica sorozat szinte az első részek vetítése után a nézettségi…..
w Foglalod a kurvanyádat 2007.06.11 06:00:00
Aggaszt már régóta egy dolog, vagyis egy fogalom, pontosabban egy imaginárius fogalom. A nemzeti oldal. Meg minden egyéb megnyilvánulás, amikor a nemzeti kifejezés alatt olyasmi értetik, amiben én nem vagyok benne. Ugyanis egy pillanatig sem éreztem magam soha kevésbé magyarnak, mint az…..
Minden jónak vége szakad egyszer, a sok találgatás után végre konkrét infót kaphattunk a legjobb politikai krimibe öltött sci-fi sorsáról: a producerek vettek egy nagy levegőt, és bejelentették, hogy a soron következő negyedik évaddal lezérják a Battlestar Galactica…..
A 31. Challenge du Vin ismét szép számú magyar érmet hozott, és bár szkepticizmusunk a versenyeket illetően az évek folyamán mit sem enyhült, a díjazott borászatok/borászok zömmel jó hírnévnek örvendenek itthon is. A legnagyobb francia borversenyen, Bordeaux-ban főként Tokaj,…..
Barclay 2007.05.07 22:11:31
Az előző rész cliffhangere után nyilvánvaló volt, hogy a Starbuck mentőakcióval fogunk leginkább foglalkozni, amiről legyen elég annyi, hogy nem nagyon megy. Hiába keresik, nem leleik, és hosszas vívódás után már Adama is feladni látszik a dolgot, ez egy ilyen sport, mondja az…..
A BSG, ami szerintünk messze legjobb sci-fi a tévében, nemrég fejezte be harmadik évadát, és ugyan nem sikerült anyira ütősre az évad, mint mondjuk a mésodik, de a finálé sok mindenért kárpótolt minket, azt pedig nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a kissé lassabb epizódok…..