Regisztráció Blogot indítok
Adatok
instant legenda

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bartos Erika népszerű mesesorozatából rajzfilmsorozatot készít a Maestro című rajzfilmjéért Oscar-díjra jelölt M. Tóth Géza és Krizsanics Antonin. A csigafiú és a katicalány kalandjaiból a vasárnapi VI. Gyermekirodalmi Fesztiválon (Művészetek Palotája 13:30) mutatnak be négy…..
Népszabadság címlapja szerint a jövő az autóbontóban is elkezdődött. A képen Kusturica szelleme kísérti a leendő kormánypárt plakátját. Azt, amit még a nagyonkonzi blog is "vizuális elkúrás"-nak minősített, mert a "jövő szövetsége" plakátdizájnban…..
instant legenda 2010.01.21 21:28:14
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
Macskapcsolat A vízbe fojtott cica 2010.01.13 19:58:00
Talán emlékeznek még a négy évvel ezelőtt minden jó érzésű ember gyomrát felkavaró filmre, címe Álszent volt. Toepler Zoltán rendezte, és a botrány, amit kiváltott, annak volt köszönhető, hogy az egyik jelenetben egy valódi kiscicát belefojtanak a vízbe.A filmet később…..
Ráfázott a kényelmeskedésre az Újpest, az utolsó pillanatig küzdő zöld-fehérek két ponttal távozhattak a Kisstadionból. Négyezer néző előtt az újpestiek hamar átvették a kezdeményezést, Kiss Gábor előnyből az 5. percben meg is szerezte a vezetést. Feltűnő volt, a zöldek…..
instant legenda 2009.12.27 21:18:39
@Bencito: "Nagyon jó ötlet ez a WC de amikor megtudtam, hogy UTE- Fradi lesz egyből elment a kedvem az egésztől,"

Ez csak azért történhetett, mert az ÖRÖKRANGADÓ az a Fradi-Újpest. Téli Klasszikus. Az nem a vidék dolga.
autózz! Levillogtam, revansot vett 2009.11.30 13:24:00
Biztos nem Norbert volt az első, aki rávillogott a belső sávban poroszkáló autósra, de pont akkor ér ott szakadhatott el a cérna, meg levélírónk le sem tudta szakítani magáról előzés után újonnan szerzett ellenségét. Rövid de annál idegesítőbb sztorival szeretnék…..
Sárdobáló Hülyék mucsája 2009.11.19 13:00:00
Lássuk be, TGM keveset mondott akkor, amikor azt mondta, hogy Magyarszág mucsa. Ez nem mucsa. Annál sokkal rosszabb. Ezen a mondaton jobberek rendszeresen ki szoktak akadni, javaslom, hogy hihetetlen sebességgel kapcsoljanak át a szellemileg igen csak korlátozott fidesz.hu blogra, a…..
Amikor a Tilos először beszüntette az adását '94-ben (merthogy pályázniuk kellett a frekvenciára, de ez most mellékes), hallgattuk az utolsó adást, na, az valóban megható volt, kis, csóró kalózadó, nájlonszatyorból adtak, és a műsorvezetéshez elengedhetetlenül szükséges…..
Goalissimo Züllői út 2009.11.02 11:03:00
Lessünk bele a Fradi-Diósgyőr meccs balhéjában résztvevő két fiktív személy szombati napjába, akiknek sikerült elrontaniuk az igazi Fradi szurkolók szórakozását! K. István budapesti lakos 2009 októberének utolsó napján, reggel 9 órakor telefoncsörgésre ébredt. Nehezen,…..
instant legenda 2009.11.04 22:58:39
@Goalissimo:

Majd a humor szóra is keress rá te szerencsétlen, mert ez egy izzadtságszagú, erőltetett szar.
Az utolsó mondat kivételével a humornak a nyomát sem találtam.
Ki hitte volna - újabb pénzszerzési kampány indult az egyházban! Ezzel a kísérőlevéllel ment ki a mellékelt reklámanyag 7 nappal az anyagban említett ünnepség előtt. Külön szeretném felhívni a figyelmet a K-Á-P-R-Á-Z-A-T-O-S stílusra. A szövegben az "Első…..
Mandiner blog Értékteremtés 2009.10.19 08:01:00
 Nemigen szoktunk médiasztárokkal foglalkozni - kivéve a filmipar egy speciális ágának szereplőit, ha értik, mire gondolunk -, de mivel Havas Henrik politikaformáló tényező(nek hiszi magát), most mégis megtesszük. Történt, hogy Fábry Sándor, a fideszes mókamester beszólt az…..
instant legenda 2009.10.19 09:56:00
Mit gondol a kedves olvasó, Kovács állítása szerint ki volt az aki méltatta? Az MSZP? Bajnai? Gyurcsány? Medgyessy? Nem. Hanem "...az Európai Parlament biztosokkal szembeni szigorúságáról híres pénzügyi és gazdasági bizottsága." -mondotta a Világgazdaságnak.Persze. Laci…..
instant legenda 2009.10.16 09:23:39
Gondoltál-e már arra, hogy milyen sors várna most, milyen otthon, milyen társaság, ha gimi negyedikben hagytad volna, hogy örökre maga alá gyűrjön az éjszaka? Hogy már csak az egyetemre is alibizésből jelentkeztél volna csupán, amit persze sosem végeztél volna el? Aztán azon…..
w Kései sirató 2009.09.29 06:15:00
Öt éve ezen a napon avatták miniszterelnökké Gyurcsány Ferencet. Meg akarta változtatni Magyarországot, és ma, röpke fél évtized után elmondhatja szerénytelenség nélkül, hogy ez sikerült. Csinált valami nagyot. Nem egyedül, dehogy; ekkorát egyetlen ember semmiképpen sem tud…..
Kedden már nem került adásba A tévé ügyvédje és a port.hu szerint két hétig még nem is fog. Az ok az lehet, hogy a köztévétől a jövő évi költségvetés tervezete elvonna 7 milliárd forintot, azaz a büdzsé egynegyedét, továbbá meghiúsult a tervezett beruházási…..
Pettyes leveléből más vetületét ismerhetjük meg azoknak a mindennapi gondnak, amelyekkel a tanároknak szembesülniük kell. Meddig mehet el egy diák rajongása?Sziasztok!Ma történt velem, gondoltam megírom. Egy nagy pesti középiskolában tanítok, elég sok a fiú, kevés a férfi…..
instant legenda 2009.09.23 09:45:39
Pilu Egyszer volt, hol nem volt... 2009.09.14 08:38:00
  …volt egy magyar falu, tán’ félórányi autózásra Pesttől. Békésen éldegélt a közösség, teltek-múltak a szorgos hétköznapok, és az apróbb problémáktól eltekintve minden jóravaló polgár~, és elvtárs megtalálta számítását ezen a településen.…..
instant legenda 2009.09.14 14:39:41
Balasagyarmat polgármestere most azt hiszi magáról, hogy jaj, de jópofán visszavágott Fico-éknak: Balassagyarmat vezetői arra kérik Robert Fico szlovák miniszterelnököt, más határátkelőhelyet válasszon, és kerülje el Balassagyarmatot, amikor csütörtökön a közeli Szécsénybe…..
Sárdobáló Menet után 2009.09.05 19:45:00
Hazaértünk a Meleg Méltóség Menetéről, ahol többen is voltunk a Sárdobáló közösségéből, még többen voltak Sárdobáló-közeli emberek. Most olvashatják élménybeszámolónkat szavakban és képekben, melyeket Horváth Andor Márton készített - szintén ő követte el a…..
Persze nem látta senki a Comment:com stábjából, mert ugye a munka törvénykönyve és több nemzetközi szerződés is tiltja, hogy a dolgozókat arra kényszerítsék, hogy Verebest Istvánt nézzék szabadnapokon, de terjed a Youtube-on, ezért mi is embedelnénk, egyenesen a kedves olvasók…..
Munkahelyi (T)error "Ne ugass" 2009.08.27 06:00:00
Erynnis végre ismét köztünk, ennek örömére ismét munkajogos napot tartunk. Olvasónkat kipécézte magának egyik kollégája, folyamatosan piszkálja beszédhibája miatt, lopással is meggyanúsította.DespiSzia Erynnis!A neten kerestem a témába vágó írásokat, így találtam az…..
Az alábbi levél egy nem mindennapi kutyatámadásról, és egy sajnos mindennapi rendőrségi feljelentés-elhárításról szól. Pedig ennél kisebb dolgokért is nem egyszer eljárást indítanak garázdaság miatt.Kedves Zugügyvéd!Tanácsot szeretnénk kérni, hogy kihez fordulhatunk ilyen…..
w Non sequitur 2009.08.14 05:15:00
Fidesz-program márpedig nem lesz, csak a választás előtt, februárban; ami logikusnak tűnik, de nem az. Ugyanis a kormányellenes hőbörgés minden egyes mondatához joggal várja el a lakosság, hogy mondják meg neki, mi lenne az alternatíva. Programkezdemény, nagyvonalú tervelkedés már…..
  Ha nincs a mai Index-cikk, valószínűleg lemaradok a Népszabadság Online-on a hétvégén megjelent Szigetvári Viktor-interjúról. Kár lett volna. Sok egyéb finomság (MSZP-tagság, történelmi feladat, etc.) mellett talán ez a legérdekesebb rész az interjúban: NOL: A baloldal…..