Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dáwid

0 bejegyzést írt és 549 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma reggel láttam egy fess Kia Opirust, és ez jutott róla eszembe: Miután kimerengtem magam, találtam az asztalomon egy Bosch-féle powerbanket (van erre rendes magyar szó?), amit még Boxbergben sóztak rám, és arra gondoltam, jóféle hiéna-tradíciónkat követve legyen azé, aki a…..
Tuningélet Hazai helyzet 2015.01.05 15:54:59
   Régóta követem a hazai autóséletet. Kijárok találkozókra, megcsodálom a szebb építéseket, követem a facebookon a különböző oldalakat. Nem nevezem magam profi tunernek (van elég belőlük). Egyszerűen próbálom élvezni a dolgot, ha már egyszer ez a hobbim. Ott voltam az…..
Dáwid 2015.01.10 12:20:27
Ha érdekelnek az autók, biztos te is belefutottál már a Discovery Channel Autókerekedők című műsorába. Ebben Mike a kereskedő, és Edd, az ex-topgeares szerelő részről-részre megvesznek, rendbe pofoznak majd eladnak egy klasszikus típust. Felmerültek benned kérdések az autókkal…..
Az alábbi Lada méltón pályázhat a Transformers c. filmben látott egyik főszereplő magyar megfelelőjének címére. Minden adottsága megvan hozzá. Dühös, morcos monszterjószág. Versenycsík, cápauszony antenna, WFTS(!!) felirat. Evo beömlő, ismeretlen eredetű lökhárítók, és…..
Dáwid 2013.04.12 21:43:55
@Szkotti: :D
Egy olyan autó jön, amelyből rengeteg mászkál az utakon, főleg nyugaton. Itt nem csak a típusra gondolok, hanem a tulajdonosra. Spanyol (francia, olasz, német, osztrák, mindegy) rendszám, de benne vendégmunkás, főként román. Ez az ember még hangoztatja is, a hátuljára ragasztott…..
A kezed járjon, ne a szád, hallottam vagy tízezerszer életemben. Volt alkalmam megfogadni. És most eszerint is járok el, amennyiben hajnali blogolás helyett szépen lefekszem a Competition Car Composites-cal a párnám alatt. Holnap ugyanis nyári szabadságom második napja jön, amit az…..
Gymkhana TUNINGSHOW GYMKHANA 2012 2012.02.28 12:39:00
„A terv csupán jó szándék marad, ha nem fajul azonnal kemény munkává” 2011 márciusában sokan kételkedve fogadták az új sportág megjelenését. Sok kritikus hang élcelődött rajta, közben mi az agyunkat eldobtuk annyit melóztunk vele, de az idő végül minket…..
15 éve még futárkodtam: pénzügyileg ínséges állapotom és a motorpiac miatt robogóval volt jó, elviselve annak kompromisszumait, de kiélvezve megbízhatóságát. Viszont nem mindegyik kis történet robogóval esett meg, hiszen próbáltam minél hamarabb kitörni a szintről, amely…..
Jajj,de csúnya! Golfino Combino 2011.08.12 15:00:00
A következő alany egy Golf MkIII Variant (köszi esef).Szegény pára jól megkapta...Talán innen még nem is olyan szörnyű.Viszont a szenvedés csak most kezdődik.Jó hogy nem ettem annyit,hogy fel tudjon jönni...Végül egy faros kép...
Dáwid 2011.08.12 16:30:46
Pug 206-osra hajazó tyúning lökker... Mindjárt elolvadok.. No comment. Hátul is Pug 206 tyúning löki,és az elmaradhatatlan matrinya... Skoda emblémás kormány, ez most komoly?!..
Jajj,de csúnya! Sör és autók? 2011.07.04 17:26:00
A kettő együtt soha nem ment. A Carlsberg emberei mikor azt a mondatukat alkották, hogy "If Carlsberg made cars.." (Ha a Carlsberg autót épített volna..), gyanítom, nem épp ilyen végeredményre számítottak. A cork77 által küldött Calibra (már megint, igen) egyszerűen…..
Dáwid 2011.07.05 10:03:48
@Dester: Ne szomorítson el, megint egyel kevesebb normális Cali van, megint többet ér az autód :D
Jajj,de csúnya! Astra mindenit! 2011.07.03 13:00:00
 Hmm, hát nem édes? De, majd kirohad tőle a fogam... Olyan guszta, komolyan... Nyilván a tulajnak szárnyal a fantáziája... Ez az Astra egész szép lenne, ha nem lenne ilyen csúnya...
Jajj,de csúnya! Dr. Octavius 2011.07.03 16:00:00
Hát nem is tudom mit írjak.Nemrég böngészgettem egy hirdetőoldalon,és ráleltem erre a szépségre. Nem lenne ez annyira rossz. A felni például egész tetszetős. De azok a toldatok...És ahogy látom a photoshopot se vágja a tulaj,azért nincs rendszám. :ĐMég…..
Dáwid 2011.07.03 17:26:17
Jajj,de csúnya! Jó reggelt bünti 2011.06.28 07:56:00
Az elmúlt pár napban kicsit összegyűlt az anyag a postaládában, itt az ideje kiüríteni, így, egyben. Vigyázat, veszélyes lesz! Kezdésként íme driftrabitól egy fehér gyöngyszem, melyre egy ideje már vadászott: Harmonikus forma. Meglepően szolid hátsószárny. Egy…..
A boon.hu nevű regionális portál hirdetett autószépségversenyt a közelgő miskolci tuningfesztivál alkalmából. A benevezett autók a fészbuk oldalukon megtalálhatóak, közülük pedig jó pár ideillik, amelyeket több olvasónk is ajánlott. Köszönet értük!Haladjunk típus szerinti…..
Egyik csoporttársam, A Pajtiarc küldte ezt a Galantot. Köszönet érte!Egy jó felnigarnitúra szerintem megmentené.420-ért vihető egyébként...
Jajj,de csúnya! Sivatagi lavina 2011.06.06 11:45:00
GerGely küldte még tavaly ezeket a fotókat. Elnézést, hogy csak most kerülnek fel, de valahogy elfelejtődtek a sok beérkező anyag között...
Egy gyors körkérdés, egy kép.JDCS vagy sem az Audi Coupé ún. Cookie Cutter (aka. sajtreszelő) felni? (Balra a még piszkos darabok, amik olyanok lesznek, mint a jobb oldaliak.) És akkor is csúnya, ha ez a Polora megy reá?(egy gyors fotosopp by Rocko)Véleményzivatar minden moderációt…..
Szegény 7XX Volvo Csepelen pusztul. Még így is méltóságteljes...
Dáwid 2011.05.25 23:00:41
@Adujis: majdnem 15 évig jártunk egy (amúgy ugyan ilyen színű) 740-essel családilag. 8 literből megállt, sok várossal. Imádtam azt az autót, elterveztem, hogy ha pénzem lesz, visszaveszem. Assszem a 11.kerületbe került valami kárpitoshoz, egyszer egy ismerősöm küldött róla fényképet, hogy látta egy randa tetőcsomagtartóval, meg reklámmatricával a hátsó szélvédőn, de ez is már vagy 2 éve volt. Kíváncsi vagyok mi lehet vele most. :$
Andrew0807 küldte, hogy jó lenne blogautónak. ;-)..
Marchello lelte eme felettébb szépséges járgányt.Súlyosbítva azt, ami amúgy is.Pici szárny=picit ronda.A beltérben is odafigyeltek arra, hogy emlékezzünk a külsőre...
A hétvégén -mint köztudott- megrendezésre került az Opel szülinapi partija, amelyen bizony nem csak szép járgányok voltak, a kevésbé szépek is tiszteletüket tették. Íme egy a sok közül, speedfatenek köszönhetően:Épp elég...