Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hullahoppkarika

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még márciusban kimentem az AMTS-re, hogy megnézzem, merről fújnak a szelek idén a matt fólia - fényes felni szcénában, és még be se léptem az első pavilonba, amikor a lengőajtón egy 30 Hz-es basszushullám hátán kiáramló csoportból kivágott egy huszonéves srác, és azt kérdezte: Mi van már a…..
“Komoly biztonsági incidens egy magyar kormányzati informatikai rendszerben” – azaz 2018.01.14.-én publikálódott egy jóféle hazai breach – legalábbis így adta le a hírt az ITCafe - https://itcafe.hu/hir/hack_magyar_kormanyzat.html). A PasteBin megosztóra került fel egy lista, amelyben magyar…..
"Ennyi volt a TCTV idei 10 epizódja. A jelek szerint leszünk jövőre is, sőt, állítólag talán olyan idősávban, amikor ébren is vagytok. Én szerettem a közös, klubhangulatú virrasztásainkat, de ha nappal kell dolgozni, azt is elviselem valahogy. Ha addig nem találkoznánk,…..
Ha a filmek között lehetne olyan kategóriát teremteni, hogy a világ legtahóbbjai, akkor ez biztos, hogy az első ötben szerepelne. Ez az a film, amit társasággal nézve sokkal hatásosabb, mint egyedül, hiszen végigröhögöd az egészet a többiekkel együtt, de közben meg…..
Az este folyamán egy három fős különítmény indult útnak a fővárosból Németország felé, hogy képviselje hazánkat a München-hez közeli Freising tizedik alkalommal megrendezett versenysorozatán, a DBC Street Contest+Deutsche Freestyle Skateboarding-on. Ha megnézzük az…..
Mindenekelőtt arigato gozaimas NSX Tominak, aki két napját áldozta a TC forgatására. (Miután egyszer már lírára fakasztotta Winklert, a Titán Tulkot) Először is kihozta az autóját a kedvünkért a Slovakiaringre, aztán egy napot dolgozhattunk még vele idehaza is. Sportautó sose…..
Azt hiszem, lassan ideje lenne felébredni és elkezdeni gőzerővel támogatni a BME FRT-csapat tagjaihoz hasonló fiatalokat, akik ma még talán ezrével vannak az országban, de ki tudja, hányan maradnak itt a jövőben és hányan keresnek boldogulást külföldön, ahol esetleg jobban…..
Hullahoppkarika 2011.10.24 01:08:17
@Majdénmegmondom: mert irányíthatóak külön a hátsó kerekek is :) azért ilyen jó a fordulóköre :) most kérdeztem meg :D Silverstoneban tesztelték.

pikcs a csapatról
fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/196991_190963010940262_112966462073251_401118_7247823_n.jpg
  Az önkormányzati választási kampányban az a jó, hogy ilyenkor az ország minden polgármestere megembereli magát, és felavat, átad, megnyit valamit, hadd örüljenek a népek. Ha a polgármester országgyűlési képviselőjelölt is, akkor ez igaz a parlamenti választási…..
Hullahoppkarika 2010.09.18 13:56:53
@PROPER: áhh én tudom h el van veszve a dolog én hamarosan szerencsére itt hagyom az országot pont mert ilyen magyar emberek vannak ezért. :)
És rohadjak meg soha többet nem indulok 1 külföldi versenyen sem mint magyar, inkább beíratom h szlovák vagyok.
Hullahoppkarika 2010.09.19 22:37:13
@Mária néni: nyugi meg lesz! fizet érte szponzorom csakhogy itt haggyam ezt az országot és az ilyen embereket mint te.
Hullahoppkarika 2010.09.21 14:48:15
@Mária néni: XDXDXD atya úúr isten XDXDXD Te most magad ellen beszélsz? Okos vagy! :D

idézzelek? "Attól hogy valaki gördeszkázik még nem gördeszkás"
Attól hogy valaki Gördeszkázik még nem tróger és nem fest és szemetel talán akkor ez is ide tartozik nem? :D.:D Talán embereket nem veszünk 1 kalap alá mert mind különböznek.

És megint honnan veszed ezt a 6-7 éveseknek játék? Legalább akkor értenél a dologhoz. Én sem megyek oda egy Geológushoz hogy ott megmondjam neki a frankót...
De akár én is dobálózhatok alaptalan dolgokkal ahogy te. Márpedig aki ilyeneket ír és így viselkedik mint te az mid a kommunizmusban felnőtt savanyú életű ember akinek még csak gyereke sincs nem hogy gyerekkora nem volt. Tessék, dobálozunk laptalan dolgokkal :D értelme van? nincs! akkor informálódj mielött írsz!

És te tanítanál illemre és kultúrára? XDXDXD hallod :D ma nem volt valami jó kedvem de komolyan ez felvidított rég nevettem ennyit :DD::D Na ebből is látszik amit írt itt valaki az életkorhoz és a képzettséghez nem feltétlen párosul az értelem és a felfogás! Élő példa vagy! :D És te legyél az utolsó aki valakire is tanít valamit!
Tán emlékeznek még rá, milyen - szinte már közfelháborodást - okozott nyereményjátékunk, melynek végén öt olvasó nyerhetett egy Ariel Atom tesztvezetést cserébe azért, hogy megrendelte tőlünk jubileumi dupla DVD-nket egy ajándék bögrével. Voltak páran, akik azonnal, hangosan…..
Belsőség Kis magyar lábszag 2010.07.29 19:33:00
- Oh, wie typisch! - mondaná a német, de mondja sajna a hazai autós is. Pedig csak egy a sok közül ez a valaha volt szép, elegáns és prémium A6-os. Széthajtották-ütötték, körbetörték, majd a lízingcék visszavette és nyilvános árverésre bocsátotta. Tessék, nézzék csak meg…..
Hullahoppkarika 2010.07.29 23:33:26
www.hasznaltauto.hu/auto/peugeot/206/peugeot_206_2.0_rc-3660116

EZT MEGNÉZNI SE MENJETEK EL!

ugyanilyen átverés!!

az elsö lökös törve volt így ujra lett cserélve,
az első gumi annyira elkopott h hátra vannak rakva
...25'000km? XDXd vicc! ülés meg kiülve...
jah és a hátsó csomagtartó tetejénél a kisujjam befér akkora lyuk van rajta...
és allig tudták elinditani mikor ott voltunk...

kéne egy ilyen rész totalcarra ahova felekrülnek ezek a mocsok kocsik.