Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kopp

0 bejegyzést írt és 136 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajcsatok Verrasztó, a peches 2011.12.18 14:06:00
Ember nem lehet olyan szerencsétlen, mint az úszó Verrasztó Dávid. Mindig megtalálja a balhé.Verrasztó Dávid gyakran van rosszkor rossz helyen. Most éppen Szceczinben a rövidpályás úszó Eb záróbankettjén véletlenül látta, ahogyan Gyurta Gergely sms-t küld az ő barátnőjének,…..
kopp 2011.12.18 18:10:48
Cristiano Ronaldo barátnője csak 83. a listán... Egy amerikai magazin összeállította azon nők listáját, akik a lassan leköszönő 2011-es évben valamilyen módon felhívták magukra a figyelmet a sportvilágban. Mivel a listát tengerentúliak állították össze, a százas névsor tele…..
kopp 2011.12.11 18:56:03
 Hogy ebben a vérzivataros időben ne csak a rosszról keljen beszámolni, alkoholra fel, magyar! A világ egyik legjelentősebb útikönyve, a Lonely Planet kiadójának szavazása szerint az A38 hajó a világ legjobb kocsmája, míg a második helyet a Szimpla Kert tartja. Aki nem a…..
kopp 2011.11.25 09:17:02
@Suszter:
Bocsi, nem kötekedni akarok, de ezt tőlünk nyugatabbra tényleg pubnak (kocsma) hívják, bmily hihetetlen is! ( 1 "kocsma" is lehet kultúrált, de az ásványvíz tényleg ultra parasztság!) ;)
kopp 2011.11.25 09:40:23
@Suszter: Akkor a fordítás a rossz, asszem + tudunk 1ezni! ;)
Nálunk amúgy is elég nagy a fogalomzavar, sokminden belefér sokmindenbe....! :)
Mint az Endre leveléből kiderül, nem csak Magyarországon akad olyan rendőr, aki szereti kiegészíteni a hivatalos keresetét egy kis mellékessel. De legalább a lehúzásban rugalmas és alkuképes volt a korrupt osztrák. 2011. október 4-én történt bécsben az eset,hogy éjjel 1:20…..
Nem mondom, hogy váratlanul ért a Két pasi megy egy kicsi évadnyitójának lenyűgöző nézettsége, de ettől még meglepett a dolog: az előzetes adatok szerint 27,8 millió nézővel, 18-49-ben pedig 10,3-as ratinggel nyitott a Charlie Sheen nélkül elinduló évad, ez pedig sorozatcsúcs,…..
A Bajnokok Ligája 1. fordulójában a Real Madrid finoman szólva sem látványos játékkal, de 1-0-ra győzött a Dinamo Zagreb otthonában. A meccs arról is emlékezetes marad, hogy a madridi ász, Cristiano Ronaldo lábát véresre rúgták. Ő profán magyarázatot adott a dolgokra: - Azt…..
kopp 2011.09.21 09:15:24
Bámulom a zokniját, pontosabban a zoknis lábát, és azon mélázom, mi a frászt keres itt ez a csákó.Régi história. Nem is nevezném szakításnak, inkább hirtelen hátraarcnak. Akkor már 3 éve elvált státuszú voltam, kivérzett szíven helyén gigantikus kráterrel. Friss munkaerő…..
Andráséknak sikerült elcsípniük a nyár egyik utolsó legmelegebb napját, amit nyilván a strandtolvajok sem hagytak ki. A Palatinusban egy sor öltözőszekrényt kipucoltak tegnap, de egyéb helyeken sem tétlenkedtek. A ruhák és az iratok végül meglettek, de a strand személyzete…..
Ha azt mondják még három hónappal ezelőtt, hogy Anders Behring Breiviket kiengedik és boldogan élhet, gondolom, mindenkinek a hátán felállt volna a szőr. Mégis, a legfrissebb közvéleménykutatások alapján, a norvégok 74%-a szerint helyesen döntött a Királyi Bíróság, mikor…..
kopp 2011.08.04 14:34:58
  Tóth Gy. László mai, a Magyar Nemzetben megjelent publicisztikája az Emberibb Parkolásért Mozgalomnak is becsületére válna. A kerékpárosokban megannyi kétkerekű Antikrisztust látó szervezet sajtóközleményei által képviselt utálat köszön vissza Tóth Gy. Critical Mass,…..
Az előző évad tartalmából: Hank és Karen továbbra sem házas; Hank majdnem újra apa lett, de aztán mégsem; alkotói válsága múlóban, sikeresen befejezi Lew Ashby lemezproducerről szóló életrajzi könyvét, bár közben az alany sajnálatos módon túladagolásban meghal; Mia…..
Nyert, de a dobogón csak rázhatta az üveget. Az országban nem rég szigorították az alkoholra vonatkozó törvényt, állítólag mert válságos helyzet alakult ki annak fogyasztása miatt: az új korhatár 24 év, Sebastian Vettel pedig csak július 3-án tölti ezt be. "Seb túl…..
Már eléggé unjuk a szerdai meccs minden olyan mozzanatát, ami a bíróval vagy a színészkedéssel foglalkozik, de amit most találtunk, az kihagyhatatlan.   Igen, a 60. percben járunk, jön nyújtott lábbal Pepe, Alves elterül. És a következő pillanatban a Barcelona játékosai…..
Pont a szombat délutáni gyülekező idején borult be az ég Budapest felett, de így is 25-30 ezren vettek részt az első utolsónak kinevezett kerékpáros felvonuláson. A pesti oldalon már sütött a nap, és a hőmérséklet is ideális volt egy zavartalan Critical Mass-hoz. László…..
Remek, sajnos nem beágyazható videót találtunk, amely szépen összefoglalja, hányszor segítették a 2009/2010-es BL-szezonban a játékvezetők José Mourinho akkori csapatát, az Intert. Fogalmunk sincs, hogy történhetett, hogy egy teljes szezonon át ilyen tendenciózusan tévedtek…..
Vasárnap lesz 17 éve, hogy tragikus balesetben elhunyt a Formula-1 egyik legnagyobb alakja, Ayrton Senna da Silva. A brazil legendáról számtalan film, visszaemlékezés, életrajz készült, és ezen a napon szinte minden F1-es portál valamilyen formában megemlékezik a háromszoros…..
Tisztelt blog!   Segítséget szeretnék kérni munkahelyi zaklatás ügyében. 4 hónapja dolgozok egy cégnél adminisztrátorként, de már az első napoktól zavart a főnök "közvetlensége". Ez mára odáig fajult, hogy a folyamatos szexuális tartalmú megjegyzések mellett…..
Volt Messinek az a taplósága az első meccsen, amikor a hosszabbításban az oldalvonal mellett izomból meglőtt egy labdát a nézők felé. A közvetítésben nem látszott jól, hogy mit talált el, reklámtáblát talán, aztán jött egy szurkolói videó is, de ott sem látszott, hogy hova…..
Dr. Lázár László nem bízott semmit a véletlenre. Mielőtt hetedikként beköltözött volna a ValóVilág luxusbörtönébe, utánanézett versenytársainak: kifélék, mifélék, mit lehet tudni róluk? Az Alekoszról, Éváról, Olivérről, Gigiről és Béciről összegyűjtött…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai…..
hogyvolt VV4 - 4x108 2011.04.04 12:35:00
És még azt hittem, sokat látott ember vagyok. Hát tegnap este bebizonyosodott, nem. További alázatra kényszerít, hogy mindig kiröhögtem a mamát, mikor láttam, beszélget a Luszeszítá meg az Eszmeralda szereplőivel, na jó, én is ragadtattam már el magam és kiabáltam…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..