Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szati77

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Roncsok sorozat legújabb részében ismét egy buszt nézek meg, de a szokásommal ellentétben most nem Ikaruszt. :)..
szati77 2018.08.03 16:38:18
Nemrég írtunk a Kócsag utcai áldatlan állapotokról. Azóta az árokszemetet feljebb tolták, és elég pofátlan módon tovább folytatják az illegálisan beépített bakterházi tömegszálló bővítését. A városeltakarító városatyák helyett is megnéztük a hulladékudvari- és lakrésztüzektől hírhedt  Kócsag…..
A fantomizáció koronázatlan királya lehet, hogy tényleg végleg bezárt.Egy rövid történetet szeretnék megosztani, a már lassan két éve a blogon szereplő ready computers-ről. Már akkor is a "Nem létezik a ready computers" volt a poszt címe, ahhoz képest most jelenthetjük…..
szati77 2018.01.30 20:57:27
@PITTA: külön cég voltunk és minimum 256 kb ramnak kellettt lenni benne mert másképp nem tudtuk volna tesztelni :D És nem a ready nek atdad el hanem tnt60 btnek.
A OnePlus One lesz az, hacsak nem előz be egy másik kínai csoda. A OnePlus márka első készüléke, a OnePlus One papíron szinte mindent tud, amit a nagyok, miközben olyan árcédulát ígérnek hozzá, hogy le sem merjük írni, talán a poszt végén, esetleg. A tavalyi év egyik…..
TComment Ehhez azért pofa kell 2014.01.29 06:19:01
Az állam idén közel 3 milliárd forinttal többet húz ki az autóvásárlók zsebéből. Íme a módszer. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
szati77 2014.01.29 07:21:13
Belsőség Aranylövés Nissannal 2013.12.26 06:47:02
Csokit, ropit, szotyit, valamit készítsenek gyorsan a gép mellé. Én szóltam, időcsapda lesz ez a poszt mindenkinek, aki szereti a Nissant. Vagy csak a japán autókat. Vagy a veteránokat, vagy a versenyautókat, esetleg ezek kombinációját. Ha a tünetek bármelyike fennáll, ne kattintson…..
szati77 2013.12.26 08:02:49
Mire jó a hatóságoknak, hogy van ez a regisztrációs matrica nevű dolog? Hát jó sok pénzt lehet vele beszedni. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
szati77 2013.10.09 09:15:30
@Sinclair: nem kell rendszám vidd a régi ragacst vagy egy fotót a sorszám kell nekik.
Egy tizedmásodperccel a száguldó vonat érkezése előtt rántotta vissza a biciklijét a sínekről egy brit kerékpáros, aki simán áthajtott a lezárt sorompó mellett. A nőnek akkor jutott eszébe körülnézni, amikor az első kerekével már a síneken állt - írja az Independent. A…..
szati77 2013.10.03 07:11:13
Mocskos olajat töltenek a hordóba, a kannába és a flakonba, majd az ön autójába. A piac ismét a maffia markában. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Nóra öt éve eladta az autóját, de az új tulaj nem íratta át, majd begyűjtött egy tucat büntetést. Mégis Nórát akarják kiforgatni mindenéből. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Háromszor átpördült a tetején a Renault, mielőtt megállt. A tulajdonost megbírságolták, az autón hitel volt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Alapvetően én azon a véleményen vagyok, hogy aki iszik, az ne vezessen, bár a több nyugat-európai országban megengedett (legtöbbször) 0,5 ezrelékes véralkoholszint-határt nem bánnám, ha tolerálnák. Talán ezzel a mércével még nem kerülnének bajba azok, akik egy kiadós vacsora…..
Kétmilliós átlagnézettséggel, komoly vetélytársak nékül letarolt szombat estékkel búcsúzott az X-Faktor harmadik évada, amiből ismét kiderült, hogy az RTL nagyon ért a műsorkészítéshez és a bulvárhoz. Már ha ez bárkinek is kétséges lett volna eddig. A kiválóan megírt…..
Gyuri autója azonnal az érdeklődés középpontjába került, ahogy megláttuk a képeket. Nem volt egyértelmű a szerkesztőség álláspontja, hiszen volt, akinek tetszett, volt, aki rondának látta, de a befektetett munka alapján mindenképpen megérdemelte, hogy díjazzuk. Hiszen a…..
autózz! Levelek a gázolajról 2012.01.08 22:38:00
Így is nagyon drága már a gázolaj és a benzin is, ezért még bosszantóbb, ha lehúznak; kevesebb és rosszabb minőségű üzemanyagot kapunk. Árpád például így járt, de nem hagyta annyiban, panaszt tett az illetékes kúthálózatnál, leveleit és a kapott válaszokat nekünk is…..
Tegnap késő este koncertről hazafelé a tükörben láttam a Hungária körúton egy rövid vitát, majd kocsiajtóba térdelést, az állatok sosem alszanak, na. Névtelenséget kérő levélírónknak sincs nagy szerencséje az agresszív közlekedőkkel, kétszer is az autóján töltötték…..
Már régebben is olvastam a bioetanolról, mint lehetséges alternatív üzemanyagról a benzines autók esetében, de nem jutottam el a dologgal annál tovább, hogy "hűűűdejólenne!" :)Ám a növekvő benzinárak miatt, és a várhatóan jóval szerényebb károsanyag kibocsátást…..