Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agi2

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Update: And the Titonic goes to...Gorraf! Gratulálok Gorrafnak, akit ismét a random.org segítségével sorsoltam ki, és aki mellesleg arra tippelt, hogy a hiredtésen egy új, szalontüdő ízesítésű óvszert reklámoztak. A kijózanító valóság ezzel szemben az, hogy - ahogy azt Bery már…..
 Pedig milyen harmonikusnak indult a kapcsolat, ugye. Kedves Párok, Pártalanok! Évek óta rendkívül harmonikusnak idnuló kapcsolatban élek. Azóta a kezdeti összhangnak nyoma sincs, két neveletlen külyök tapossa két lábbal, üvölti szét teli torokból egykor volt nyugalmam…..
agi2 2009.04.16 20:07:28
@majompásztor:

Gabica faggatot tegnap, hgy miért vagyok pesszimista a hosszú távú kapcsolatok szentségét illetően. Ott nem írtam le, de ha már újra szóba került.

Ismerős család. 15-16 éve együtt él a férj és feleség. 2 gyönyörű kisgyerek. A srác sikeres vállalkozó, a lány szintén nagy név a maga szakmájában. Hihetetlen energiákkal bíró valaki, 37 évesen csinos, sportos, ápolt, nagyon különleges és jó izléssel megáldva. MIndenkihez an egy jó szava, a családját imádja, minden reggel várja őket a terített asztal és a reggeli. Mindig mint hihetetlen példaképre néztem fel rá, hogy igenis lehet valaki jó családanya, feleség, nő és munkájában sikeres.
Életem egy zűrösebb időszakában laktam náluk tehát egész jól beleláttam az életükbe. Tényleg mindent megbeszéltek, nem csak férj-feleség hanem barátok is voltak.
Na ez a barátnőm pár hónapja egy autóbalesett utáni tüdőembóliában meghalt.
A férj összepakolta az élethez legszükségesebb dolgokat és a két gyereket és kiköltözött a házból ahol minden a feleség keze nyomát vislete és megkért, hogy pakoljam ki a házat, a személyes dolgokat, mert ő nem tudja megtenni.
Kipakolás közben találtam meg a levelezést amiből kiderült, hogy a barátnőmnek sok évig tartó viszonya volt valakivel.
Egy világ omlott össze bennem és azóta nem hiszek abban, hogy egy ilyen hosszú kapcsolatban ne csalja meg valamelyik fél a másikat.
(a srácnak eddig is tudtam egy titkárnős kalandrájól)
agi2 2009.04.16 20:13:54
@Burgermeister:

nem. A srác nem tud semmit és ha rajtam múlik akkor nem is fog soha.
agi2 2009.04.16 20:27:06
@Burgermeister: pedig nem tudja. Nagyon sokat lelkiztünk, hogy fel tudja dolgozni a felesége elvesztését.
Megoldotta, nem tudom, hogy de megoldotta. Ő a világ számára a tökéletes feleség és anya volt.
 Van a korkülönbség, és van, hogy jól működnek a dolgok, és van, hogy ennek vége. Kedves Szakítósblog! Régóta olvasótok vagyok, de sosem gondoltam volna, hogy egyszer a saját történetemet próbálom leírni nektek, bizonyítékul, hogy a fájó szakításokhoz sosem elég…..
agi2 2009.04.15 13:55:37
@Phoenix Paradox:

sajnálom. Éppen most pakoltam ki egy lakást egy haláleset után. Azt hittem nagyon-nagyon jól ismertem az illetőt és kerültek elő olyan dokumentumok, levelek ami alapján kiderült, hogy egyáltalán nem.
Azt hittem boldog házasságban és békében élt. Találtam leveleket tőle és neki írva, így most annyira nem hiszek az őszinteségben.
agi2 2009.04.15 13:56:26
@Phoenix Paradox:

sajnálom. Éppen most pakoltam ki egy lakást egy haláleset után. Azt hittem nagyon-nagyon jól ismertem az illetőt és kerültek elő olyan dokumentumok, levelek ami alapján kiderült, hogy egyáltalán nem.
Azt hittem boldog házasságban és békében élt. Találtam leveleket tőle és neki írva, így most annyira nem hiszek az őszinteségben.
agi2 2009.04.15 14:03:57
@Gabica [a legboldogabb]:
Nem az én kapcsolatom volt. Csak példaértékűnek tekintettem, hogy igen, így is lehet csinálni.
Hát egy frászt!