Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mocskosbaribaszó

0 bejegyzést írt és 127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Honvédelmi Minisztérium szeptember 19-én közölte, hogy 30 UH-1N-es helikoptert kap hamarosan a magyar honvédség az Egyesült Államok hadseregétől. Tájékoztatásuk szerint az amerikai haderő összesen 89 helikoptert von ki a hadrendjéből, ezeket ingyen vagy kedvezményes áron…..
mocskosbaribaszó 2011.12.13 14:00:26
@sapuh: jó cikk, félig meggyőzött, azonban most vihar van, kell az orkánkabát is, nagy a köd a fejekben minek akkor pont most röpködni?
A kormánypropaganda lassan készül a 2012-re, máris megjött az ízelítő a januári nyitányról. Míg a KDNP és az ifjúsági segédcsapata azon ügyködnek (túró rudival meg pörkölttel), hogy "gyere haza" külföldről, addig a Nemzeti Erőforrás Minisztérium és a…..
Az esztergomi újság, a Hídlap írja:"A környezettudatos esztergomiak külön-külön gyűjthetik a háztartásokban termelődő papír-, műanyag-, és üveghulladékot. A szelektív gyűjtőszigetek felállításával az a közszolgáltató célja, hogy úgynevezett hasznosítható…..
Köpni-nyelni nem tudok, teljes mértékben osztom a Hírszerző véleményét: "Őszintén szólva alábecsültük ezt a történelmi festmény-történetet. Azt gondoltuk, hogy komolykodó, modoros historizáló festmények készülnek majd. Ezzel szemben tanácstalanul állunk ezek előtt a…..
Vastagbőr Kultúr(bel)harc 2011.10.10 09:01:00
Még mindig a Dörner-Csurka ügy. A hétvége sem zavarta meg a fogaskerekeket hogy mozgásba lendüljenek. Ilyenkor szoktuk elővenni a sós mogyorót meg egy hideg sört, mielőtt a 2. mentre verbális tömegbunyóvá fajul az ügy. Szombaton kilenc fővárosi színházigazgató nyílt levelet…..
Vastagbőr Igyunk egészségesen! 2011.10.04 14:35:00
Szegény Pista bá nagyot fog nézni, mikor a disznótelepre menet-jövet bedobott kétdekásáért dupla annyit kell fizetnie a kisboltban, de talán vigasztalja majd a tudat, hogy a főnöke észre sem fogja venni a whisky árának emelését.Pláne annak hogy fog örülni a jómunkásember, hogy…..
mocskosbaribaszó 2011.10.04 15:10:10
@¦卍®Ξ™: majd a kétharmad eldönti, ne fájjon a fejed!

egyébként emlékeztet arra a Rém Rendes Család részre amikor a sört adóztatták a bort meg nem...
Az új, fantasztikus Mt-tervezetben szerepel:   A hvg.hu által megkérdezett munkajogász szerint az, hogy a tervezet a magánéletre is kiterjesztené a törvény hatályát, aggályos, főleg azért, mert olyan gumiparagrafusokról van szó, amiket nehezen lehet értelmezni. "Ha…..
mocskosbaribaszó 2011.08.03 09:51:58
@venszivar: "okleveles" villamosmérnök, mert ugye dübörög a bsc és amit itt kaptam az meg nem diploma.
  Eltörölné a kormány a középiskolákban a nyelvi előkészítő, úgynevezett nulladik osztályokat; három nyelv tanulását tennék kötelezővé a nyolcosztályos gimnáziumokban; a felsőoktatásba való bejutást nyelvvizsgához kötnék – derül ki a nyelvoktatási…..
mocskosbaribaszó 2011.07.29 10:25:54
@Ansible: azért a 3 nyelvet egyszerre tanító gimik elég ritkák, én még csak olyat láttam, hogy háromból lehetett választani
A tragikus oslói mészárlás után az európai szélsőjobb nem folytathatja úgy, mintha mi sem történt volna. A politikai szimbólumokkal teletűzdelt, rituális tömeggyilkosságot végrehajtó Breivik lényegében az utóbbi időben sikert sikerre halmozó, elsősorban…..
Komolyan gondolják. És megindultak nagy léptekkel előre a megvalósítás útján. Pénteken megjelent a Munka Törvénykönyvének tervezett módosítása. A dolgozók számára csak egy "jóhír" (=régi taktika) van benne: a próbaidő a beígért 6 helyett marad a mostani 3 hónap.…..
mocskosbaribaszó 2011.07.25 11:22:55
@zero: Figyeld csak meg, lesz itt még Turáni Szövetség (Únió vagy mi a tök) a Jobbik nélkül is, ahogy a közrendvédelmi telepek is más néven szerveződnek, és a mszp-s frakcióvezető is valamelyik nap a reggeli tévébe azt találta mondani, hogy a cigánygyerekeket ki kell szakítani a családból 6 évesen és intézményben kell őket nevelni, hogy megfelelő munkaerővé váljanak. Egyetlen szóban különbözött az pedig a koedukált...
mocskosbaribaszó 2011.07.25 11:23:40
@charlie: egyáltalán a törvényalkotást mért nem kötik gerinchez?
mocskosbaribaszó 2011.07.25 12:16:50
@PikkPakk: még szerencse, hogy a Sanyának vannak biztonsági cégei, mert ezek után sem kell a frakciónak kicsit óvatosabban az utcán közlekedni.
Vastagbőr Az igazi országimázs 2011.07.15 12:02:00
A nyár legviccesebb bulvársztorija idáig kétségkívül a dubajozás. A három közvetítő lekapcsolása után még csak egy 119 nevet tartalmazó portfólióról szóltak a hírek, de a Bors információi szerint már ezernél (!) jár az érintett lányok száma. Ezer dubajozó magyar…..
mocskosbaribaszó 2011.07.15 16:40:42
@Secnir: 60-ból megélek és még be is rúgok.
Benne van albérlet és rezsi is, csak az igényeknek nem kell magasnak lennie.
mocskosbaribaszó 2011.07.15 16:55:43
@derelyegrádi szellem: a poszt alapján úgy tűnik, hogy az arabok is elcsábulnak néha a kecske mellől :D
Vastagbőr Lobbi, Lázár, kétszer 2011.07.14 14:15:00
1, DohányadóAz emlékezetes dohányadó-majdnememelés után nyilatkozta kedvenc alkotmánybírónk, hogy "A dohánylobbi erősebb volt.".A később természetesen többször tagadott mondat a törlést javasló "anonim" módosítóval együtt örökre a memóriánkba égett,…..
mocskosbaribaszó 2011.07.14 16:35:06
@GaZe: Látom te tipikusan az az alak vagy, aki elhiszi ha fűt -fát igérnek neki.
Csak azért mert otthon kurva sokáig tart és nem egyszerű "ipari" méretben már nem probléma.
És egy mostani cikk szerint a magyar fiatalok szívnak a legkevesebbet.
Munkahelyet nem így kell vizionálni ahogy te teszed.
Szép hosszú ülésnappal ért véget az Országgyűlés tavaszi ülésszaka. Egy sor vitatott törvényjavaslat szavazására került sor, Pali bá' már fényesíti a Nemzet Tollát. - Kormányhatározat fog dönteni a 300 ezer forint alatti bérek emeléséről. Megszavazva. - Honvédségi…..
Mégpedig nem is akárhogy.Egy kép a szerdai Magyar Közlönyből:És még egy: MTI-hír, hogy "A közmunkaprogramot és a közmunkaalap forrásainak felhasználását Papp Károly helyettes államtitkár irányítja a Belügyminisztériumban."Vajon ki lehet ez a frissen kinevezett…..
Múlt kedden vezető hír volt, hogy "Hurrá, mégsem 3 hónapig jár majd csak a munkanélküli segély álláskeresési járadék".Azért örült ennek annyira mindenki, mert a március elején bemutatott Széll Kálmán-terv, és az arra épülő, Brüsszelnek leadott…..
Az alábbi videóban rengeteg technikás, vagy csak durván brutális kiütés, ájulásig fojtás, és feladásra kényszerítés, kéz- és lábtörés látható.Nők is vannak közöttük szép számmal.Egy közös van bennük, hogy mind japán MMA harcos.     ..
Sárdobáló Mi is az igazság? 2011.06.19 17:30:00
Baj van a valóságképpel Magyarországon. Gyorsreakció következik az elmúlt pár napon történt három eseménnyel kapcsolatban.1. Mesterházy ledarálta Gyurcsány borítékját.Az MSZP elnöke, no meg maga a volt miniszterelnök is, büntetőjogi elemek, detektívmunka és erkölcsi…..
mocskosbaribaszó 2011.06.19 23:55:45
@Horváth Andor Márton: nem egészen, bemész megveszed kisétálsz.

a keményebb fajtákat nem viheted közterületre és ennyi. viszont jellemzően védekezésre lehet használni
mocskosbaribaszó 2011.06.19 23:59:20
@légycsapó: pont a főzsidaj mondta, hogy el lehet innen menni.
cinikus, nem?
mocskosbaribaszó 2011.06.20 00:53:36
@ds3: ököllel előbb lehet ölni mint gázspay-yel.

ha szerinted abba bele lehet halni ,hogy taknyod nyálad összefolyik és csípi valami a szemed, akkor vigyázz a hagymával!

a legálisan kapható cuccok 20g töltőtömeg alattiak és törvényben meghatározott anyag van bennük. Ergó a kemény anyagok nem legálisak, ha meg öli akar az ember, akkor azt nem ezzel
csinálja.

gúnyolódás on:
baltával nem mehetsz ki az utcára bulizni, és a kés is csak 8 cm -től nagyobb vágóélnél számít fegyvernek. Vagy szerinted ami nincs papírból az már automatikusan fegyver? nem félsz ,hogy agyoncsapnak gyertyatartóval? vagy beleszaladsz a niggerkésbe? ha ennyi a fegyver az utcán hogy hogy még élünk?
off:.
Mandiner blog Atomot nekünk 2011.06.15 14:14:00
  Magyarország nincs abban a helyzetben, hogy az atomenergiát kiiktassa villamos energia rendszeréből – közölte Fellegi Tamás. A miniszter hozzátette: a növekvő energiaigény miatt mindenképpen bővítik a Paksi Atomerőművet. Végre egy józan hang, amely nem különféle…..
mocskosbaribaszó 2011.06.16 13:10:15
@bbjnick: gondolom még fel sem tűnt, hogy a földrengés közvetve okozta a fukusimai balesetet.
Tény, bár az atomot ellenzők szeretnek nem tudomást venni róla, hogy a cunami elleni védelmet számították el, és a víz elmosta a reaktor hűtéséhez használt diesel generátorokat.

mért olyan piszkosul nehéz tudomásul venni ezt ?
mocskosbaribaszó 2011.06.16 14:37:41
@bbjnick: itt a kukac
"közvetve",

A tragédia súlyából nem vesz el semmit ,viszont én veszek el tőled egy hivatkozási alapot. kell keresni valami más indoklást ami nem ennyire látványos, viszont a számháborúzásnál (mennyi mikor hány év)
mindenképpen látványosabb.

de nehéz erről vitázni, látogattam már egy két erőművet (Paks mátrai szénerőmű, Százhalombatta, Kulcs) , mindennek van előnye hátránya és ami a legfontosabb a szerepe is., időm meg nincs, hogy az megvizsgáljam az atom árát világviszonylatban és kardoskodjak csupán meggyőződésből. Viszont a műszaki főoskolán senki nem ellenzi az atomot...

De pl, Magyarországnak rengeteg lignitje van még mindig.
ha azt égetnénk el jobb lenne?
mocskosbaribaszó 2011.06.16 16:55:34
@bbjnick:
ha lignitet égetnénk akkor lenne másik zöld, aki nem akarná.
Viszont nem tudom, hogy áll az ország a CO2 kvótával, de az mindenképpen határt szabna a lignitnek is.
Reszelős légzéssel nyitunk a koromsötétben, igencsak Ned lesz az, akinek nem ártana vagy abbahagyni a dohányzást, vagy lakóhelyet váltania. Elég szarul néz ki, na, én ebben a sminkben alkalmaznám valami férfiaknak szánt krém előtte-utána reklámjához. Varys jön, hogy beszéljen…..
mocskosbaribaszó 2011.06.14 07:19:06
Vastagbőr Raffael a Frizbiben 2011.06.06 13:31:00
Láttátok tegnap este a Frizbit? El voltam képedve, hogy Orbán Viktor után Raffael Sándor is úgy érezte, Hajdú Péternek kell interjút adnia, így egy olyan órát dobott össze a TV2, hogy csak tátott szájjal tudtam magam elé bámulni: 30 perces Raffael-interjú, Tomcat, majd SP+Flour…..
mocskosbaribaszó 2011.06.06 14:35:10
@Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/: nem értek ám a diszkóhoz azért kérdezek.
Ha gizda az ember megtalálják: az a baj
Ha nagydarab és kicsi a társaság akkor meg szép trófea és az a baj.

Jól sejtem? Mert valahogy Cozmát csak azért találták meg , mert nagy emberen jó bemutatót tartani
mocskosbaribaszó 2011.06.06 16:47:41
@zero: nem hátulról hatol be a kés?

Meg ugye emlékezünk, sztojka vigyorgó pofájára, amikor őt is meginterview-olták?
  Liberális testvéreink előszeretettel mítosztalanítják a történelmet. Van azonban egy terület, ahol liberálisék inkább a mítoszgyártásban jeleskednek, ez pedig a kereszténység története. Az egyik ilyen mítosz az Európát máglyákkal bevilágító, kegyetlen, elnyomó és…..
mocskosbaribaszó 2011.06.06 12:06:22
@mavo: igazi hülye fasz vagy.
Vagy csak vitázni jársz ide?
Gondolom fel sem tűnt neked, hogy miről szól a cikk.
Már a kormány első évét sem az alaposan megkidolgozott tervek, programok jellemezték, biztos kevés volt a 8 ellenzéki év, de az "1. szülinap" után már a látszatra sem adnak. A hétfői "Nagy Bejelentés" óta minden napra csepegtetnek még valami…..
mocskosbaribaszó 2011.06.06 09:49:19
@zero: Mi köze a BM-nek ehhez?
Hát ők szervezik a közmunkát!

egyébként ha már mindent közmunkával akarnak rendbehozni Zp meg zászló meg ilyen faszságok helyett kéne egy piramist építeni
mocskosbaribaszó 2011.06.06 11:25:40
@Manatwork: opcionális.
A megfelelő időben egyszer elég permetezni és sokáig nincs gond és ha jó az idő (eső bele tud köpni a levesbe) akkor még 1.
Semmi ördöngőség, sok ész nem kell, meg kell kérdezni egy öreget, mikor kell az elsőt megejteni.
Mást meg nem nagyon szoktak permetezni, szóval igenis lehetne a kiskertet túl sok ráfordítás nélkül művelni.
Más kérdés, hogy általában az embernek van elég baja ezen kívül is.