Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Acsabi44

0 bejegyzést írt és 540 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régi gémereknek ismerős lehet a Hewson Consultants neve: a brit Andrew Hewson által alapított kiadó a nyolcvanas évek egyik legfontosabb cége volt, nagyon jó érzékkel találta meg és karolta fel azokat a fejlesztőket, akik a C64 és később az Amiga határait feszegető játékokat készítettek. A Hewson…..
A blog egyik központi témája a génmódosítás és GMO-kérdés körüli viták, erre tettünk még rá egy lapáttal az utóbbi évben az újgenerációs genomszerkesztési technikákról szóló posztjainkkal. Mivel kevés olyan technológiát ismerünk, ami potenciálisan teljesen felforgathatja a jövőben mindazt, amit a…..
Acsabi44 2016.07.12 12:26:50
@Behajtó70: Te nemtudod, ki a blog szetzője, igaz?
Imádom a hamburgert és mindig élvezettel vetem magam a budapesti street food kínálatba. Hála Istennek és a versenynek a választékra igazán nincsen panaszom. Ami viszont nehéz: a legjobb, vagy a legjobbnak ítélt helyeket megtalálni.       Két dolog szembetűnő számomra a nagy budapesti…..
Két szovjet űrsikló rothad egy óriási elhagyott hangárban   Ralph Mirebs fényképész ellátogatott egy elhagyott hangárba Kazahsztánba, a Bajkonuri Űrközpont közelében. A balsorsú űrsikló programból itt még mindig található két félbe hagyott prototípus. Az 1980-as…..
  Akik még a fegyverletétel után is kitartottak - volt hogy csak véletlenül. Götterdummerung   Hitler ugyan ezeréves Birodalmat vizionált, de a tízenöt évet sem kapta meg. A Nagyvezér pedig 1944 végére már totál becsavarodott, ahogy ez már  az Adolf hiányzó…..
Ron Perlman a monte-carlói tévéfesztiválra nem azért jött, hogy egy konkrét sorozatot promózzon, hanem zsűritagnak - a minisorozatok zsűrijében ült a Hídból ismerős Kim Bodnia társaságában. Ettől még persze van neki olyan sorozata, amiről lehetett beszélni, az Amazonnak…..
Az autóút közlekedési viszonyai miatt több tucat ember lett öngyilkos. A sztráda hídjait eddig kilenc alkalommal semmisítette meg az árvíz, a fagy, az eső és a permafroszt. Egy átlagos nap ősszel az orosz A-360-os sztrádán. ..
Acsabi44 2015.06.11 15:35:22
Ma van az új Mad Max-film hazai premierje, a szaksajtó éppen hanyattesett tőle, ezen fellelkesülve kaptok egy toplistát, mint az Avengers-filmnél. Ugye jön majd ősszel az új Mad Max-játék is, addig is itt van tíz fasza játék vagy játéksorozat időrendben, ami valamilyen szempontból…..
Acsabi44 2015.05.22 10:42:35
@keer_eye: hát nekem járt, mert én támogattam őket kickstarteren. Aki nem backer, annak nemtudom... gondolom előbb-utóbb fennlesz a youtubon
A mai játék szó szerint egyperces darab lesz, viszont remek alkalom arra hogy vérre menő csaták alakuljanak ki miatta kollégák/osztálytársak között. A Kuku Kube-ról van szó, mely egyszerű mint a faék: egy perc alatt minél több elütő árnyalatú kockát kell megtalálni a többi…..
Ritkán posztolunk trailereket, mert ez nem hírblog, de a Deus Ex: Mankind Divided előzetesének itt a helye. Nekem a hideg futkosott a hátamon, és nagy kedvem lett végigtolni az előző Deus Exeket. A játék valószínűleg csak jövőre lesz kész, és két évvel a Human Revolution után…..
Acsabi44 2015.04.09 13:21:42
@Void Bunkoid: Hát én akármeddig elbírnék DLCket a HRhez :D

főleg azért is, mert máris nagyon kéne a Mankind Divided, de esélytelen, hogy a gépem elvigye. Mivel elsősorban munkára használom, ezért nem szokásom úat venni játékokhoz. No majd meglássuk.
Acsabi44 2015.04.09 20:12:13
@tsimike: meglehet, csak marha nehéz. Kb 2 órát szenvedtem vele elsőre, amikor még nem tudtam mit hogy kell csinálni.
A legnehezebb része meglepő módon nem az, hogy lelőnek/le kell lőnöd őket/lelövik Malikot, hanem hogy amikor kiszeded a lépegetőt, akkor az automatikusan felrobban, és majdnem mindig magával visz egy-két ellenséget is, és oda a pacifist achievement.
Rossz munkaerőnek és alkoholproblémákkal küzdő embernek állították be Gesztesi Károlyt azok a cikkek, amelyek a múlt héten a Blikkben jelentek meg - harsogja a Bors. A Blikk szerint ugyanis Shrek örökös magyar hangját azért rúgták ki a Jóban Rosszban tévésorozatból (ahol…..
Nézzük meg ezt a kiváló animgifet, amiben a Nintendo játékhősei animálnak jobbra-balra. Aztán tegyük fel magunknak a kérdést: melyiket jobb nézni: azt, hogy Mario balról jobbra ugrál, vagy azt, ahogy Samus jobbról balra hentel? Valószínűleg többen is azt fogjátok érezni, hogy…..
Acsabi44 2015.03.20 15:03:15
Acsabi44 2015.03.20 16:16:37
@Stöki: biztos a stílusára gondoltál :)
IDDQD A 100 gigabájtos játék 2015.03.13 18:09:14
Azt hiszem, bocsánatot kell kérnem a Dead Rising 3 patchétől, amire tavaly úgy kiakadtam, amiért 13 gigabájtos bírt lenni. A Star Citizennek ugyanis ezt egy teljes nagyságrenddel sikerült überelnie. Jó, ezúttal nem patchről, hanem a teljes játékról (illetve annak klienséről) van…..
Acsabi44 2015.03.17 15:15:02
@Stöki: ja értem. csak meglepődtem, hogy ezt itt szenzációként hozzátok le, miközben egy már fél éves (ami valójában 4 éves :D) játék is tudja ezt.
A Civilization játéktörténeti alapvetés, ezt az is bizonyítja, hogy a folytatásai és különféle verziói milyen szépen virágoznak, néha egészen furcsa formában. Korábban mi is írtunk az emberről, aki több mint tíz évig játszott egy Civ II-partit, és sikerült állóháborúvá…..
Régóta tudjuk, hogy a játékok rajongói sokkal nagyobb őrültségekre képesek, mint ugyanazon játékok fejlesztői. Itt van például a PangaeaPanga fedőnevű elektorkalandor, akinek 2009 óta úri passziója volt, hogy elkészítse a Super Mario World legnehezebb pályáját. Sőt,…..
Ilyen sem volt még: Edina és Laci, a villa egyik szerelmespárja fog megküzdeni a bennmaradásért hamarosan, hiszen úgy dugtak, ahogy nem szabad (nyugi, semmi extrém perverzió, simán csak elvonultak a kamerák elől), és ezt a szerkesztők azzal büntették, hogy egyikükre a kihívást…..
Orbánnak van másfél-két millió szavazója, akik személyesen őt bálványozzák, követik. Húsz év alatt kovácsolta őket össze. Simicskának van, mondjuk, ezer -két ezer milliárdja (ha igen-igen jól sáfárkodott a pénzével).  Viszont a pénzén kívül  csak  rossz arca, rossz…..
Sokszor hangoztatott frázis, hogy a játékipar már a filmiparral van pariban, ami a bevételeket illeti – ez pedig magában hordozza a lehetőséget, hogy a filmmágnásokhoz hasonlóan pár ember nagyon megszedje magát videojátékokból. A Game Beyond készített is egy válogatást, amibe…..
Acsabi44 2015.02.04 13:52:05
@paráznabillegető: 99% lesz az
Egyrészt pofátlan önreklám: megint van az Indexen videojátékos kérdőív, amit kétévente megcsinálunk. Itt megtaláljátok, öt perc alatt végigkattintható, és jó lenne minél nagyobb minta, szóval Igen, tudom, hogy lehetne még részletesebb, meg pár dolog hiányzik belőle…..
törökgáborelemez 514. A tét 2014.12.04 02:11:12
Orbán Viktor természetesen nem újfasiszta és nem is diktátor. Az elkötelezett antikommunista, konzervatív és korábban a magyar jobboldallal kifejezetten jó viszonyt ápoló republikánus amerikai szenátor mégis ezt gondolja. S amit mond, az legfeljebb árnyalatokban, jelzőkben tér el…..
Acsabi44 2014.12.05 12:00:05
@Peter Ronay: még jó, hogy direkt rákérdeztek erre MacConkey titkáránál, és ő mondta, hogy nem, nem Putyinra gondolt, hanem Viktorunkra.