Regisztráció Blogot indítok
Adatok
s.e.c

0 bejegyzést írt és 178 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kerékpározásban egy tényező fontos szerepet játszik, és szinte mindenre hatással van. Ez pedig nem más mint a súly… na és nemcsak a bringa súlya számít nagyban, hanem magának a kerékpárt hajtó emberke önsúlya is! Egy kis odafigyeléssé eltalálhatjuk a számunkra optimális…..
A mellrák egyike a legmegrázóbb betegségeknek, különösen, ha a mell elvesztésével jár, hiszen az alapvetően határozhatja meg a nőiséget, a beteg önképét. Ebben sokat segíthet, ha az ember képes szembenézni a történtekkel. Kelly Davidson esete példát mutathat. A 34 éves…..
s.e.c 2013.04.21 08:38:05
@jöttem láttam mentem: "Tudom nagyon szar lehet...de nem tudom mit sírnak a nők."

Akkora ha levágják egy lábad ne sírj mert van akinek egy sincs? Idióta. Ha rákos leszel mindenképpen nagyon szar és nagy trauma... Akkor is ha meggyógyulsz. Gondolom nőkkel nem nagyon érintkeztél életed során, azért vagy ennyire érzéketlen. A képen szereplő nőknek ráadásul valószínűleg nem divatból nincs hajuk sem, de hát az is visszanő ugye, kit érdekel a szenvedés még a sok kemótól is... Nem kívánom neked hogy tapasztald meg milyen érzés, mert még te sem érdemled meg, de egy-két pofon rád férne.
Bárhova nézek, ott vannak. Rengetegen - de csak első látszatra. Valójában csupán borzasztóan hangosak és aktívak. Nem csodálom: hatalmas, felgyülemlett, tehetetlen dühüket máshol már nem nagyon tudják levezetni, és Opera előtti  csoportos bóvli-skandálás se lehet minden…..
s.e.c 2013.02.10 11:13:36
@poor: Szerintem minden kormány alatt megvoltak eddig azok akikről az írás szól. Valószínűleg az előző kormány alatt a poszt írója is közéjük tartozott, csak a másik oldalon. Egyébként szerintem a Fidesz szavazók agresszívabbak voltak ellenzékben...
s.e.c 2013.02.10 12:13:08
@MACISAJT: Ez a néhány százas réteg a másik oldalon is ugyanúgy létezik, csak most nem ők vannak ellenzékben. Aki egy párt mellett teljes mellszélességgel hajlandó kiállni annak meg amúgy sem kéne hogy számítson a véleménye, mert elfogult. Aki bal- vagy jobboldalinak vallja magát, vagy akár liberálisnak, azon is csak nevetni tudok, nem tudom meddig fog még élni ez az elmaradott gondolkodásmód. Eleve a politikai döntéseket csak a gazdasági és társadalmi hatásuk függvényében szabadna vizsgálni, nem aszerint hogy ki hozta azokat.
A héten még kitart a dalszövegezés az órákon, aztán a jövő héten vitatkozni fogunk. Legalábbis remélem, rá lehet őket venni - némi rásegítéssel - a beszélgetésre. A tervezett téma már eddig is szóba kerül olykor itt-ott: a kutyaevés kérdésköre. Ez egyike a Kínát…..
s.e.c 2012.11.28 05:14:51
@dr. nomac: Gondolom neked nincs kutyád. Nekem van és biztosan tudom hogy ő nem szolgaságként tekint arra hogy velünk lakik. Ha kiraknám az ajtó elé addig várna amíg be nem engedném. Szeret engem, mellesleg szerintem pár ember is szívesen cserélne vele, úgy van tartva. Ha lenne kutyád és tudnád milyen mikor nem lát egy ideig és hazamész nem mondanál ilyen hülyeséget...
Egyeseknek nagyon fáj mostanában, hogy Török Gábor politológus elemzéseiben rendkívüli késztetést érez az ellensúlyozgatás művészetének bemutatására. Hadd tegye. Miért fáj az bárkinek is, hogy nem anyázza le a Kormányt a hazug IMF-levél ügyében? Miért beszél mellé…..
s.e.c 2012.09.14 13:02:23
@AnnaKarenina: De így működik. Valami történik, valaki pedig leírja hogy mik lehetnek ennek vagy annak az oldalnak a lehetséges következményei, személyes állásfoglalás nélkül. Nincs ezzel semmi gond. Se jobbos se balos nem vagyok egyébként, a Fidesz kifejezetten utálom az arrogáns bunkó stílusuk miatt. Ha TG követné a több tucat-bloggert és beállna a sorba utálkozni bármelyik irányba, már nem is lenne érdekes.
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
s.e.c 2012.09.01 08:38:36
@genyamagyar: Én úgy látom azt írta hogy itthon fórumokat nézett meg haverokkal beszélt, gondolom nem magyarországi hirdetésekre jelentkeztek angolok, svédek meg spanyolok... Lehet szidni a magyarokat, de IT szakemberek vannak bőven. Most nagyjából összeszámoltam, durván 20 embert tudok akik az elmúlt egy évben mentek ki külföldre dolgozni, jellemzően Ausztriába, Angliába és Spanyolországba, kevesebbért mint ami a posztban van írva, viszont mindegyik beszélt legalább két idegen nyelvet, lehet hogy nem anyanyelvi szinten, de munkához bőven jól. Ezért mondom hogy ha hirdet akkor ilyen munkára van itthon ember, ha nem talált az a saját balfaszságát bizonyítja. De inkább azt mondanám hogy csak hazudik.
Szombat délután a gárda megalakulásának 3. évfordulóján tartanak vonulást Budapest belvárosában szélsőjobboldali szervezetek. Ezt a vonulást a rendőrség előbb betiltotta, majd a bíróság engedélyezte azt. A Magyar Nemzet a történés kapcsán megjegyzi: ez a betiltás hasonló a…..
s.e.c 2012.08.25 09:44:38
@nyekk: Jaja, amelyiken szájkosár volt, biztos széttépte volna, láttam a videot. Amúgy nem tudom hogy jön ide 2006, azért mert sajnálom a kutyát nem azt jelenti hogy nem tartom felháborítónak ami akkor történt. Hol is mondtam én hogy az "nem baj"? Érvelésből egyes. Igen, szeretem az állatokat, az ilyen idiótáknál aki rajtuk tölti ki a mérgét többre is tartok egy kutyát...
Egy héten át élt halott anyja mellett egy 2 és egy 4 éves kislány macskaeledelen Oroszországban. A gyermekek azt hitték, anyjuk csak alszik, és nem akarták felébreszteni, nehogy dühös legyen rájuk. A lánykákra a rendőrség bukkant rá a szibériai Tajset városában lévő…..
Az elmúlt napokban rengeteg írás foglalkozott a témával, azonban a cikkek többsége megmaradt a kötelező jobb-bal érvelés mentén. Kormányközeli vélemények szerint szükség van az intézményre, hogy a választási csalások könnyebben megelőzhetőek legyenek, míg az ellenzékiek…..
s.e.c 2012.08.14 10:50:12
@Disintegrator Rising: Idióta troll...
OZORA - szemtanú beszámolója a dombrol néztem végig ahogy legalább 15 busznyi embert visznek és nem bántak ám késztyüs kézzel hát peti én le voltam döbbenve a paradicsom pokol lett és elbaszták az egészet haza is jöttem reggel simán mehetnek holnap is akár és még 1…..
s.e.c 2012.08.12 14:00:06
@Madárfejű Lajcsika: "Aki már látott drogost ellenszegülni jogszerű intézkedéssel, az tudja, hogy miről beszélek. Kb csak a jól célzott fejlövés állítja meg, de se ütés, rúgás, feszítés, se könnygáz, se vipera nem hat rá." - LOL. Te valami negyvenes évekbeli bemutató filmet néztél vagy honnan veszed ezt a sok hülyeséget? Akkor a húszezer bedrogozott vadállat hogyhogy nem tépte szét a négyszáz rendőrt? A legkomolyabb ellenállás az volt hogy mikor másnap visszamentek sokkal kevesebben, körbetáncolták meg kiröhögték őket fiatal lányok (mno.hu-n olvastam).
s.e.c 2012.08.12 14:02:48
@costa69: Amennyit kintről láttam igen, még ilyen termesztő sátor is volt. :D
s.e.c 2012.08.12 15:17:48
@A fidesz a betegek kiirtására készül: Azért írtam a forrást mert ha az egyik legelfogultabb jobbos oldal(amiről egyébként valószínűleg megegyezik a véleményünk) nem ír erőszakos drogosokról akkor valószínűleg nem is voltak...
Teadélután Drogosok 2012.06.30 10:12:00
Nem beszélhetünk általánosítva A Drogosokról, és a tudatmódosítók azért vannak csak betiltva, mert a politikusok nem akarják, hogy több perspektívából is rá tudjunk tekinteni a dolgokra - többek között ezt tudhatta meg Puzsér Róberttől az, aki az elmúlt két szerda estét a…..
Van értelme a cikkek utáni névtelen hozzászólásokban folyó eszmecserének? A Jelek szerint Török Gábor is amellett tette le a voksát, hogy nincs. Szavai szerint: A blogon a kommentelési lehetőséget pihentetem. Ennek oka, hogy az elmúlt időszakban egyre kevesebb időben egyre…..
s.e.c 2012.06.03 15:09:19
@Putyilov gyári melós: Én nem így látom. Az írásai nagy részét elolvasom és szerintem mindig tényszerűen mutatja be az eseményeket. Csak elmondja hogy szerinte milyen következménye lehet a politikusok által hozott döntéseknek. Én emlékszem még az akkori nyilatkozataira is mikor még az MSZP volt kormányon, nekem akkor sem tűnt elfogultnak.

Meg tudom érteni ha nem akarja az írásai alján a 90%-ban értelmetlen és gyűlölködő hozzászólásokat.
A kormány ismét becsukni készül egy spekulációs kiskaput, és leszámol a magyar mezőgazdaságot tudatosan tönkretevő, Tescóba járó nyugdíjas és kisgyermekes tej- és trappistaspekulánsokkal!Olvasom a hírekben, hogy a nagy áruházláncok állítólag - pontosabban a…..
s.e.c 2012.05.31 06:47:16
@Mj: Füredi trappista 30 dkg végezte a kukában pont tegnap. Nemhogy nem trappista, de én sajtnak se mondanám, annyira szar.
Döbbenetes, mennyire gyorsan avulnak az új kütyüink. A SonyEricsson Xperia Arc telefonom nincs egy éves (bár egy éves maga a modell), de már nagyon "gagyi" a mai modellek mellett. Picit több, mint egy éve használom a Galaxy Tab-em, és hát sem sebességben, sem egyéb dolgaiban…..
Köszönhetően Török Gábor politológus blogjának, bárki könnyen hozzáférhet a legnagyobb hazai közvélemény kutatók (Medián, Ipsos, Tárki, Századvég) pártpreferencia eredményeihez egy helyről. Majdnem pontosan egy évvel ezelőtt 2011 áprilisban jelent meg egy cikk itt a…..
s.e.c 2012.04.22 13:59:54
Érdekes írás. Amit én tapasztaltam:

- Elvettek tőlem 600 ezer forintot amit én raktam össze a nyugdíjra, illetve gyakorlatilag kényszerítettek hogy adjam nekik. Azóta se világos hogy mennyi nyugdíjra számíthatok, de az biztos hogy nem annyira mint eddig.

- A fizetésem megnőtt 30 ezer forinttal, ennek örültem, viszont egy közeli rokonom aki 36 éve a koraszülött osztályon, majd a gyermeksebészeten nővér, kevesebbet keres 20 ezerrel, ezt így nagyon nem érzem igazságosnak. Főleg hogy nekem a 250 lett 280 nettó, neki meg a 110 lett 90...

- Nemrég született gyerekem, sok vizsgálat lett fizetős ami eddig nem volt. (Pl. a Dawn-kór, ami miatt több ilyen kisbaba is fog születni, igénytelenebb embertársaink inkább nem kérik a vizsgálatot pénzért.)

- Anyám devizahitele majdnem a duplájára nőtt a fidesz alatt, bár így is tudja fizetni, de az ő hülyeségeik és elszólásaik miatt jó pár tízezret elvettek tőle.

- Schmitt Pál elnöksége nagyon nagy szégyen volt, aki tudja objektíven nézni a dolgokat az látja. Egyik eddigi köztársasági elnökünk sem volt ennyire pártkatona. Mondhat Kövér akármit, Göncz hiába jött az SZDSZ-ből, meg lehet nézni hány törvényjavaslat ellen emelt kifogást, és ez az összes volt elnökünkre vonatkozik. A helyesírási hibákról és a többi égő dologról nem is beszélve.

Szóval szerintem az előny azért van még mindig a Fidesznél, mert nekik sokkal nagyobb a biztos szavazó táboruk, és ellentétben a többi párt szavazóival, ők akkor is kitartanak ha rosszul csinálják dolgukat. Ráadásul az ellenzék is egy rakás szar, nem is számítok javulásra, legalább egy ciklus még a Fideszé lesz.

P.S: Komcsizást, libsizést nem kérek, az előző kormányokról is tudnék ennyi rosszat mondani. Aki nem látja hogy ezek is ugyanolyan hülyék az elfogult.
 Általában hajlamos vagyok úgy gondolni, hogy a problémák (igen, minden egyes probléma) megoldhatóak azzal, hogy az ember beszív (a szó füves és alkoholista értelmében egyaránt). Nem azért, mert akkor effektíve tényleg megoldódnak a dolgok, nem, ahhoz sajnos tenni is kell…..
 Dana, a fajtamentés új spanikája, túl van ez első nagy orvosi viziten!Szomorúan és kicsit beletörődve vártuk Őt, hiszen már érkezésekor tudtuk, nagyon beteg. Féltünk, mi leszünk neki az utolsó állomás....DE! Az élet ismét nagy próbatétel elé állított minket, és…..
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     Tisztelt Praxis blog!  …..
Két nappal ezelőtt nyilvánosságra került információk szerint az ügyészség Gyurcsány Ferenc és több egyelőre meg nem nevezett rendőri és politikai vezető ellen folytat nyomozást terrorcselekmények gyanújával. A sajtóinformációk szerint a nyomozás alapját az adja, hogy a 2006…..
s.e.c 2011.10.21 15:38:31
@123456789123456789: Aki nem ért veled egyet az komcsi, meg buta vörös. Ennek ellenére minden hozzászólásodban mondatonként kb. 3 helyesírási hibát vétesz és olyan stílusba beszélsz a többi emberrel ami nem feltételez túl sok intelligenciát.
Alacsony ár, a nagyok felé még éppenhogy csak igyekvő márkától, visszafogott technikai jellemzők - ezek alapján sok minden rosszat el tudtunk képzelni magunk elé a kínai Huawei hétcollos, androidos táblagépéről, mikor átvettük tesztpéldányunkat. Aztán csalódtunk. Nagyot.…..
Mozgalmas nap ez a mai. Egyrészt MSZP kongresszus, másrészt melegfelvonulás, mellegellentüntetés. Először is megkockáztatok egy gyors értékelést, erre a kongresszusra (is) illik az a képletes mondás, adtak a szarnak egy pofont. Mindenki mondta a magáét. Akárcsak a focimeccsen. A…..