Regisztráció Blogot indítok
Adatok
travelnyuszi

0 bejegyzést írt és 219 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beindultak a dolgok szépen a hétfőn kezdődő Upfronts-hét előtt, berendelt és kaszált az ABC, dettó a Fox is, ahol lassan már csak pár újonckérdés maradt. A legóvatosabb duhaj a CBS, de ami késik nem múlik. Ez itten csak a gyorshír, részletesen az adott tévék Upfronts napján…..
travelnyuszi 2014.05.09 21:24:34
Seiner Kristóf: Mért b...gatják Zimány Lindát? - harsogja a mai Bors vezető anyaga, amiben a CEMP Dívány-mellékletébe írogató kvázi-kollégánk védelmébe veszi a magyar celeblányt, aki a brit színésszel csőrözött pár napja a budapesti éjszakában: „Miért b***gatják az…..
Mindez az első elődöntőre vonatkozik, amin A Dal hazai nyertese majd a magyr színeket képviseli. Az első elődöntőt május 6-én remdezik meg Stockholmban. A kialakított sorrend alapján a május 6-i első, 16 előadót felvonultató elődöntőben elsőként az Örményországot…..
A Margit körúton, a Machwart liget és a Széna tér között, egy udvarban volt egy kis kocsma kávézó, a Tommies. Mivel a baráti társaságunk több gimnázium között oszlott el, így ez lett az a hely, ahol a közösségi életünket éltük. Tanítás előtt, tanítás helyett, tanítás…..
Folytatódnak a sztárhaknik a Voice-ban, írja a Blikk, most pénteken például Hernádi Judit és lánya énekel majd duettet az élő műsorban, a bulvárlap szerint félmillió forintos gázsiért. Az ugye megvan mindenkinek, hogy a színésznő 13 éven át a Heti hetes egyik állandó arca…..
A PTC (The Parents Television Council) nevű szervezet lassan többet szerepe a c:c-n, mint Hajdú Péter, pedig a tagjainak biztos nincs olyan zsámolynagyságú feje, mint az Összesküvők és a Bűnök és szerelmek producerének. A szülők, Akik Hivatalból Aggódnak a Nemzet Gyermekeinek…..
Belsőség Megríkatott minket 2012.10.27 13:39:40
1974. Az pontosan 38 évvel ezelőtt volt és ha tudnak, gondoljanak vissza, vajon milyen autók alkották az utcaképet akkoriban? Bárhol a világon, nem csak nálunk. Mi után fordultak meg az emberek? Mondjuk egy Mk.2-es Capri, egy-egy dobozforma izomautó vagy kólaüveg-Corvette? A Porsche 911…..
A Blikk szerint VV Alekosz, az RTL Klub egykori aranytojást tojó tyúkja, aki az Összeesküvők című Tv2-s realityben is prostituálta magát virtuálisan(?) árulja a nyereménylakást, amit a VV4 megnyeréséért kapott. Mindezt azért, mert van valami nagyszerű befektetési lehetőség,…..
travelnyuszi 2012.10.24 13:03:50
Október 12-én mutatkozik be a magyar tévében is a The Voice, a holland Talpa Media Group 2010-ben bevezetett formátuma. Az énekes tehetségkutatók harmadik generációjának titulált műsor a Tv2-n lesz látható, ott, ahol eddig a saját fejlesztésnek nevezett, de tulajdonképpen Pop Idol…..
Vasárnap érkezik a Showtime-ra a Dexter hetedik, a friss Emmy-díjas Homeland második évada. Van két előzetesünk. ..
travelnyuszi 2012.09.27 16:30:30
Robert Kubica tavaly egy szalagkorlátra nyársalta az autóját, és súlyos kézsérülést szenvedett. Sokan bíztunk a felépülésében, de volt F1-es csapatától sajnos folyamatosan kevésbé biztató híreket kaptunk. Az utóbbi időben több olyan pletyka is felröppent, hogy a lengyel fiú…..
A 61 éves színész, aki nemrég nősült újra, piacra dobta a kaliforniai Napa közelében fekvő házát. Az olasz stílusú villához tartozó birtokon szőlő, természetes tó, és sok egyéb más is akad, így nem véletlen a meglehetősen borsos ár. A több mint kétezer…..
Aki Magyarországon a turizmusból él, az általában sír. Igaz, sírnak a brókerek is, a pékek is, és valószínűleg az eszkimók is. A turizmusban dolgozók viszont annak ellenére sírnak, hogy évről évre több a fóka. Hogy is van akkor ez? Idejön a sok vendég, de nem költ? Vagy…..
V8 / 6.750 cm3 / 0 - 100 km/h: 10,9 s / Vmax: 192 km/h (klikkelj a nagyobb képekért) ..
Miből lett a cserebogár, azaz George R.R. Martin, a Trónok harca írója arról mesél, honnan jött az ötlet a nagyívű történethez.    ..
travelnyuszi 2012.07.26 17:21:14
Egy 15 éves énekesnő nyerte a Megasztár hatodik, vélhetően utolsó szériáját, azt, amiben a műsor kilencéves történetének messze leggyengébb mezőnyét sikerült összeszedni. A döntő a hagyományoknak megfelelően egy háromórásra nyújtott giccsparádéba fulladt, amin a…..
travelnyuszi 2012.05.27 08:40:14
TComment Nehogy felextrázd! 2012.04.20 06:10:00
Be kell menni a boltba, és négyért megvenni az alapmodellt. A többi csak parasztvakítás. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
travelnyuszi 2012.04.20 23:50:31
Sokáig azt hittem, hogy Balaton-felvidékiként már az összes külföldiek lehúzását és/vagy átverését célzó turistaszopató lehetőségről hallottam, hiszen amit nem sütöttek el a Balatonnál a németekkel, az gyakorlatilag nem is létezik. Természetesen tévedtem,  itt van…..
Bőven van benne hely az istállónakAz Airbus nekilátott az A380-as összeszerelésének, ezúttal viszont nem az Emirates, vagy a Lufthansa, hanem Alwaleed bin Talal megrendelésére. Jól tippelünk, ha arra gondolunk, hogy a szaúdi hercegnek esze ágában sincs beszállni a légiközlekedési…..
travelnyuszi 2012.04.14 07:52:09
@T-roger: mi lesz dec 21. után?
Kedves és nagyon nyájas olvasótábor, az van, hogy a XXI. század szele megcsapott minket is, és a tavalyi kísérleti hét után intézményesítjük a Twitteres és Facebookos hírszolgáltatást, sőt, tán még tumblink is lesz, ha így haladunk. Az ok prózai: sokkal könnyebb így híreket…..
Elment az olajnyomás melegen, de a hatodik szétszedésre sem derült ki, hova tűnt, mert a motorban minden tökéletes volt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
- prokee - Tina Turner 2012.04.01 07:00:00
Tegnap éjjel tök véletlen átkattintottunk az m1-re. Tina Turner koncert. Most azt nem vesézném ki, hogy állítólag 72 évesen is milyen jó teste van, milyen jól táncol, mert igazából ez huszonévesen sem volt igaz rá - egyszerűen csak rohadt jó hangja van, és fergeteges hangulatot…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.03.13 09:30:00
A nap híre: a Homeland és a Dexter szeptember 30-án tér vissza a Showtime műsorára. Nahát, Britney Spears beintett Simon Cowell tízmilliós ajánlatára, és csak húszér' hajlandó beszállni az X Factorba. Tíz sorozat, ami nagyobb szünetet tartott, mint a Mad Men. Les…..