Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csisz

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vili olvasónk küldött egy csodálatos linket a minap. Nem kellett volna, hiszen hosszú percekre visszavetette cégünk produktivitását. Először is itt a zseniális kisteher-mester. Helyenként ugyan közveszélyes, amit csinál, de nem tudtunk segíteni magunkon: az esti neonfényben…..
driftgarázs Rekord 2009.10.30 22:07:22
 Orsi megdöntötte!!! Bizony, az autós posztja valamiért nagyobb hatással volt a forgalmunkra mint eddig bármi korábban. A 800 feletti oldalletöltés a múlté, az új csúcs 1010/24óra. Számunkra ez nagyon fontos és jó, nekünk ezek nagy számok.Ám hogy ne legyen ilyen rövid ez a…..
Nem hiszek a hibátlan 400 000 kilométert futott autóban. Sőt, nem hiszek a 200 ezresben sem. Szinte minden – saját autóinkkal foglalkozó blogposzt – kommentelői között feltűnnek a most vettem olaszban egy kilenc éves 320d-t, hibátlan és a kilenc éves B Vectrával járok…..
csisz 2009.10.11 10:28:22
@zajcev:

Hajrá fogyasztói társadalom, nézz még sok reklámot.
A minap nagyon megörültünk, mikor feltűnt a Ferrari 458 videója Michael Schumacherrel, aztán a klipet megnézve kicsit lefagyott arcunkról a mosoly. Na de most! Most végre itt egy újabb hivatalos videó, ahol két Italia csapat úgy, ahogy illik. Ohne Schumi, bár... nem vagyok benne…..
csisz 2009.10.07 13:35:01
Úgy látszik lassan, de biztosan tradíciót teremtünk. Ami egykoron, tán három éve, hirtelen ötlet volt csak, mára már egy bevett szokássá vált. Ez sokszor esetben persze nem szerencsés, hiszen amit megszokunk, az sokszor elveszíti érdekességét, varázsát. Szerencsére a Belsőség…..
Sok helyen leütődött a festék, lassan megérdemelne egy új, matt fényezéstBokámig ért a tyúkhúr, kezemben balta volt. A megzavart szúnyogok nem késlekedtek, csípéseikkel is sürgettek, hogy mihamarabb túl legyek az egész bontáson. Hiába állt megroggyanva a majd' száz éves…..
A legtöbbjüket a teszteléskor nem is utáltam. Lehet persze, hogy csak mert valami miatt különlegesek voltak, és örültem, hogy egyáltalán vezethettem őket. Ezért az eredeti tesztben néha nem is borzadok el rajtuk igazán. Aztán az ember alaposan megrágja a dolgot, és azt mondja: na,…..
Végül is, ha megmakkan a jármű, soha jobbkor. Zsoltival amúgy is terveztük a szétbombázást, egy új alumínium hűtő és egy váltóolajhűtő beépítését. Meg egy alapos porlasztóbeállítást, mert az első mért fogyasztásom 23 liter lett, azt pedig Zsolti abszurdumnak tartja,…..
csisz 2009.07.03 15:01:13
@zippofcy6: Te miért Galaxie-t nézel? :-DDDDDDD Brain!
csisz 2009.07.03 15:06:40
@zippofcy6: Segítek, mert annyi eszed van, hogy tuti vezető beosztásban dolgozol.
Tehát:
www.cars-on-line.com/39104.html

És még hozd haza, állítsd forgalomba.
csisz 2009.07.03 19:50:48
@Yaesu: Nem restauráltként volt hirdetve azt hiszem. Jó ez az autó én mondom. :-] Ha nem megy akkor is jó, mert szobornak is megfelelő, hisz szép!
Miről is szólhatna másról, mint a raliról? Bevallom, unottan kattintottam rá a Maybe által átküldött linkre, mivel szinte naponta találkozom a ezalegjobb, tutikirály-klipekkel. Aztán beúsztak az első vágóképek és végig kellett néznem. Tökéletes összhang a zene és a kép…..
Ugye megértik, hogy ezt meg kellett osztanunk önökkel? Ugye megértik, hogy ezek után sírva vonul a sarokba Grandmaster Flash és az egész Furious Five, de meghunyászkodik még a Sugarhill Gang is és a Public Enemy leteszi a fegyvert? Ugye megértik, hogy ebben a pár percben egy valódi,…..
csisz 2009.05.30 21:40:48