Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Acheron_w

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Délelőtt hat órán át sűrű pelyhekben hult a hó, most szép fehér hótakaró borítja be a háztetőket és a kerteket. Ahhoz azért nincs elég hideg, hogy a betonon is megmaradjon úgy tűnik.Én meg üldögélek itt a lakásomban, tűnődöm azon, hogy csak két hét múlva kapcsolják be…..
Két nap híjján egy hónapja vagyok kint, itt az ideje, hogy írjak egy kis összefoglalót a kajáról. Elvégre ez a legfontosabb itt Kínában, mind a kínaiak, mind a túristák számára :)Szóval kezdjük táplálkozásunk alapköveinél. Ugye ez otthon mondjuk a kenyér. Na most az az…..
Mikor tegnap a metrón ültem és néztem az ottani plazmatvn a tegnapelőtti felvonulásról készült képeket (magas rangú katonatiszt a kórus előtt nagy beleéléssel énekel, meg hasonlók mentek végig, amikor épp nem a következő állomást írták ki a tvken), akkor gondolkzotam el…..
Pontosan középen Taoista ivókör 2009.09.19 11:49:04
Elmúlt héten nem volt érkezésem blogot írni, most egy részét bepótlom. Először is címadó történetünk következzen.Ugyebár van egy szobatársam, akivel első nap összeismerkedtem, aztán egy hétig nem láttam. Hétfőn megjelent, végre rendetrakott a szoba rá eső részében, majd…..
Ismét internethez jutottam, meg időm is van, úgyhogy ideje újabb helyzetjelentést írni, jó sok minden történt azóta, lehet, nem is ömlesztem rátok egyszerre az egészet. Egy része amúgy flashback lesz még az első napokra, tudjátok, kevés a blog költségvetése, nem lehet mindig…..
Ma megint összefutottam az orosz sráccal, amikor épp ebédről tartottam hazafelé. Olyan tipikus orosz srác, kis termetű, vékony, kicsit Vladira emlékeztet alkatában és hanghordozásában. Nagyon jól beszél amúgy angolul, amikor mondtam neki regisztrációnál hogy sok orosz van itt,…..
Az Ég kerek, a Föld szögletes, az ember pontosan középen van. Én legalábbis fél évig a Középső Birodalomban vagyok, ez a blog itteni élményeimről szól.Mindig nagyon vacak közhelynek éreztem az "ellentétek országa" meg az "élő paradoxon" és hasonló…..