Regisztráció Blogot indítok
Adatok
snckr

6 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tehát, ott tartottam, hogy szombat este épségben megérkeztünk. Ennek örömére, a délben vásárolt söröcske-borocska mellett megbeszéltük, hogy a hazafele úton megkerüljük a Fertő tavat, hu-at-sk vonalon, és Komáromig a szlovák oldalon tépünk Budapest felé. Bár azt…..
 No, ott tartottam, hogy elég későn ébredtünk fel. Dél körül átmentünk a közeli hipermarketbe, megreggeliztünk, kávéztunk, teáztunk. Ettünk Leberkässemmel-t. Nagyon finom cucc. Egy óriási virsliízű-sajtosparizer (leberkäse) zsemlében. Aztán bevásároltunk, kis…..
 Múlt hét péntek reggel felkerekedtünk Ildivel, és a szemerkélő eső ellenére elindultunk 2db Volt napijeggyel, Sopronba.Az M0-n a szemerkélő eső mellett kaptunk az arcunkba olyan szelet, hogy öröm volt hasítani...Bicske után komolyra fordult az eső, megálltunk felöltözni de…..
 Múlthéten csütörtök reggel toltam (húztam) kifele a tárolóból a motorkámat, és úgy éreztem, mintha a kormányt elfordítva a kerék nem fordult volna, megrángattam jobb kézzel a kormányt, és minden jónak tűnt...Viszont mikor az indításhoz behúztam a kuplungot, a…..
snckr 2011.06.19 01:32:19
@DaveXX: Partvis? Nekem hólapát rémlik igazából :)
Felvirradt a nagy nap. Korán keltem, kimentem a Ringre. Reggel 8-kor már két sorban araszoltak az autók, és már a második parkolót nyitották meg a rendezők, mert az első addigra fullon volt. Pedig a műsor csak 9-kor és "csak" warm up-pal kezdődött. A nézők pedig egyre…..
snckr 2011.06.05 22:53:16
@Psyman: Nem leszólni szeretném Norbi teljesítményét a 2. futamon elért leggyorsabb kör kapcsán (maxiriszpekt :)), de ő slick-kel ment ki az újraindításkor.
Valaki meg tudja mondani, hogy rajta kívül ki fejezte be még slick-kel?
snckr 2011.06.05 23:09:01
@1kutya: Jaja, azt mi is figyeltük, minket sugárhajtóműre emlékeztetett :)
Kedden hazafele munkából összeszedtem egy szöget...Szerencsére esett az eső, így elég óvatosan hajtottam, de Csepelen már elég gyanúsan kúszott a hátulja...Tankoltam, utána nézem a guminyomást... 2.25Bar helyett, 0.4Bar... ehh...Szelepra gyanakodtam, mert 2 nappal előtte pucoltam a…..
Befejezvén a melót és a tanulás mára, kisütött a nap is. Kedvet kaptam egy kis guruláshoz. Meg előkészítettem a régi trx suzukit holnapra. Hosszú szünet után az is elő lesz véve. Kolléganő férje, András fog vele menni holnap. Kicsit gyakorolnia kell és erre a trx…..
snckr 2011.05.17 17:04:10
Tegnap sikerült összehozni az első közös minitúránkat :)Lalival bevártuk Sakit a Cora melletti mekinél, onnan fel Pilisszentkereszt,onnan Pilisvörösvár Csobánkai leág, vártunk, vártunk, megjött Dávid, mesélt valami matchbox rendőrautóról :), aztán felmentünk Dobogókőre.…..
Ha a viktoriánus korban lettek volna számítógépek, minden bizonnyal úgy néztek volna ki a használatukhoz nélkülözhetetlen hardverek, mint az orosz formatervező Alex Neretin steampunk egere és USB meghajtója. A Rhombus Maximus réz, bronz, valamint diófa felhasználásával készült, anyagukból adódóan…..
Máté blogja This is Sparta! 2010.12.02 18:19:00
 ..
snckr 2010.12.02 22:51:09
  Pedig van, amivel ki lehet kergetni a világból az építőmérnököt. Például azzal a turisták és újságírók által előszeretettel feltett kérdéssel, hogy összedőlhet-e a híd? Persze megkérdezzük ezt mi is. A mérnök olyan elszántsággal válaszol, mintha csak…..
snckr 2010.08.04 08:29:26
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
snckr 2010.03.04 16:09:00
Már 2010-et írunk. Így hát hadd kívánjak jobbulást és boldog Újévet, mindazoknak, akik egeret ragadtak, sőt, képesek jó helyre klikkelni. Tegnap Tavaly már összeszedtük a legnépszerűbb cikkeinket. Vagyis a legolvasottabbakat. De a szerzők és az olvasók véleménye nem mindig…..
A District 9 egyik gegjére, miszerint az űrlények kedvelik a földi macskakaját, épül az egyik népszerű eledel-márka, a Lucky Pet promója. A The Jupiter Drawing Room stúdió által kitalált akció során a moziból kilépők kezébe egy-egy doboz, alkalomhoz illően átcimkézett…..
snckr 2009.11.03 16:12:47
@foobared: asszem erre használjuk a "fail" kifejezést... :)
Készül a 2010-es Pirelli-naptár a Vanity Fair jóvoltából. A fotós Terry Richardson. 11 lány (balról jobbra a csoport képen: Mihalik Enikő, Rosie Huntington Whiteley, Catherine McNeil, Abbey Lee Kershaw, Daisy Lowe, Gracie Carvalho, Marloes Horst, Lily Cole, Ana Beatriz Barros, Miranda…..