Regisztráció Blogot indítok
Adatok
katje

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz gyakran tűnik 80 éves nagybácsik gyülekezetének, de a jelek szerint az az információ mégis elszivárgott hozzájuk, hogy a kortárs magyar ál- és valódi fiatalok társaságban is bátran dicsérik a vonzó férfiakat. A "jó segge van" minősítést például ugyanúgy…..
katje 2012.03.01 23:14:20
@salamander: Ujhelyit, Aratót és Cusit ki ne hagyjuk, róluk is fotót, most azonnal!!!
Filmdroid Portman düblőre kiakadt 2011.03.26 13:03:00
Natalie Portman játszott a Fekete hattyú (Black Swan) főszerepét, alakítását mindenhol elismerő szavakkal illették és több díjjal, köztük az Oscar szobrocskával lett gazdagabb. A bemutató előtt még azt is siettek elmondani, hogy a színésznő a hitelesség kedvéért…..
katje 2011.03.26 20:01:45
A Magyar Prevenciós Alapítvány -ra rebrandelt Drogmentes Magyarországért Maratonok weboldalán találtam ez:http://www.drogmentes.hu/miniszteriumok+es+orszaggyulesi+kepviselok+levelei+2.html Remélem, hogy csak vmi osztályvezető válaszolt udvariasságból....A Drogmentes Maraton…..
A Gawker blogcsoport több millió olvasójának regisztrációs adatai kerültek napvilágra egy vasárnapi hackertámadás során. Bár az adatok tikosított formában voltak tárolva, eddig közel 200 ezer jelszóra derült fény, melyből a Wall Street Journal összeállította az alábbi 50-es…..
katje 2010.12.15 21:41:26
Gyerekkoromban a haverokkal rendeztünk suli utáni horrorfilmes videózásokat, ahol a besötétített szobában néztük az osztrák videótékákból átmásolt, gagyi hangalámondásos horrorfilmeket, amiken még úgy is rendesen fostunk. Mostanra azért már egy kicsit megemelkedett az…..
Negyedik éve készül el a COOL LIST HUNGARY, a lista, amely Magyarország legmeghatározóbb COOL arcait gyűjti össze. Egyértelmű, hogy most már hagyományról beszélünk. Bátran merjük kijelenteni, hogy a december 2010-ben már elképzelhetetlen COOL LIST HUNGARY nélkül. Ezt jelzi az a…..
Elbaszott egy rendszer? Az. Erre még rájátszanak, össze-vissza értelmezik a paragrafusokat? Úgy van! Ezt sorozatban használják ki a magyar állam törvényi és hivatali asszisztálásával az előzetesben ülő vagy bűntetőeljárás hatálya alatt álló emberek? Pontosan!   A…..
    Amióta általánosan elfogadottá vált az a nézetrendszer, amely szerint a tavaszi választások leglényegesebb kérdése az, hogy a Fidesz szerez-e kétharmadot, vagy nem, tisztelet a kivételeknek, mintha letargia lett volna úrrá a bal-lib eszmerendetlenség képviselőin. A…..
Alternatíva csak egy van! Rendben, hogy a nyelv folyamatosan változik, de az nagyon nincs rendben, amikor a félművelt ember rosszul használ egy idegen szót és ezt lassan annyira megszokjuk, hogy a szó eredeti jelentése is megváltozik. Az alternatív szó azt jelenti, hogy KETTŐ dolog…..
Mandiner blog Nagymagyar bandázás 2009.08.26 08:31:00
  Tavaly kezdődött, a Magyarok Szövetsége nevezetű társaság szervezett egy Kurultaj nevű programot, amin különösebb reklám nélkül több ezer ember részt vett.   Idén nem Kurultajt, hanem a Magyarok Országos Gyűlését szervezték meg Bösztörpusztán. Sok meglepetés…..
  Bayer vs. Cser-Palkovics deathmatch izzaszthatja most a jobboldali főket: egy minapi erdélyi történet kapcsán két teljesen ellentétes álláspont késztetheti heves fejvakarásra azon milliókat, akik feltétel nélkül hisznek mind Orbán Viktornak, mind Bayer Zsoltnak. De akkor kinek…..
katje 2009.07.23 22:10:19
@medve2: Én úgy tudtam, hogy a tusványosi tábort a Pro Minoritáááte szervezi, s nem Németh Zsolt, de még csak nem is a Fidesz-sajtóosztály. :(
Tehát véleményemet fenntartom, az elnököt kivételesen kellemetlen helyzetbe hozták. ez van!

Azért a Magyar Hirlap kommentjeiből jól látszik, Németh Zsoltnak több ellensége van, mint barátja...
  Az elején leszögezem/előrebocsátom/a lábak elé helyezem: a képviselőknek igenis el kell számolniuk a költségtérítéssel és ugyanúgy kell adózniuk, mint bárki másnak.   De.   Az országgyűlési képviselők költségtérítéseinek elszámolásáról szóló…..
  Ma és honlap rendezik meg a Belváros különböző helyszínein a harmadik Belvárosi Fesztivált, Rogán Antalnak a fiatalok, középkorúak és nyuggerek bekerítésére indított projektjét. A Tardafeszt ugyan sokkal jobb, de itt is jó hangulat várható, annak ellenére, hogy az Új…..
Melyik parlamenti képviselőnek van Macbook Air-je?Aki elsőként kommenteli ide alulra a hülye divathóbortnak felülő honatya nevét, Ficsor Ádám tárcanélküli, titkosszolgálatokat felügyelő miniszter személyi titkára lehet, közvetlen telefonösszeköttetéssel a KGB egyik alacsonyabb…..