Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ntracer

6 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Blog !  Szabálytalanságokra szeretném felhívni a figyelmüket egyesabonyi telephellyel  is működő  Kt-vel kapcsoltban. Információk szerint a hideg idő beköszöntése idején is majd túlóráztatni akarják kötelezően a munkavállalókat kissé fűtött vagy…..
ntracer 2013.10.31 17:29:53
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Talán előbb nézz utána mi az a Marxizmus, mielőtt még egy atom baromsággal beégeted magad.
ntracer 2013.10.31 17:32:16
@tff: Csak megerősítesz az ítéletemben. Igazi idióta vagy. Nem is vezetek blogot. Kb az ilyen agyhalott hülyék miatt teljesen felesleges, mert hiába ír nekik az ember egyszerű tőmondatokat, még azokat sem értik meg. Most is ha visszaolvasol, hová jutunk néhány teljesen egyszerű, érthető mondatból... katasztrófa. A továbbiakban pedig mellőzlek, mert már így is több figyelmet kaptál, mint amennyit megérdemelnél.
ntracer 2013.10.31 18:00:57
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Akkor elmondhatnád drága fiacskám, hogy mi a fasz köze van a Marxizmusnak ahhoz, hogy nem szabad rabszolgákat tartani. Még ha egy amerikai példát hoznál, vagy valami, de ezzel a marxizmus klasszikus beszólással úgy mellélőttél, hogy még egy troll kommentnek is szar volt. Rád sem pazarlok több időt.
1000 leütés Mit akar a polgár? 2013.10.26 14:39:20
Először is felejtsük el a polgárt abban az értelemben, ahogy a fiatal demokraták (fel)használják: a kis- és középvállalkozóként méltánytalanul megadóztatott, bizonytalan jogi és stagnáló piaci környezetbe taszított, eszetlen bürokráciával keserített, vevői körétől…..
Az előkészületek kitárgyalása után mai témánk ismét az interjúkkal lesz kapcsolatos, ráadásul egy vendégírás keretében. Engineer001 összegyűjtött néhány pontot, amire érdemes odafigyelni egy ilyen meghallgatás során. "Igen, igen, tudom, hogy volt már itt egy hasonló…..
1000 leütés Megalvadt ország 2013.10.21 06:41:34
A bajai választási mizéria minden korábbi és még várható "fordulatával" egyetlen dolgot igazol: itt megint, és sosem változik semmi. A játék, mint mindig, ugyanarra megy ki: a politikai osztály felosztani és elnémítani igyekszik az amúgy is hallgatag tömeget. A…..
ntracer 2013.10.21 10:19:16
@ralf: Egyetértek. Azért kifejtésnek hozzátenném, hogy ez azt is jelenti, hogy a magyar az egyik leghülyébb, legostobább nép a világon.
ntracer 2013.10.21 11:59:26
@ralf: Látom te is egy idióta fasz vagy. Jó beszélgetést magaddal.
1000 leütés Tusványos 2.0 2013.07.28 17:59:34
1989/90-ben lelkesek voltunk. Az a másfél év nem csak a Gorenje hűtőkről szólt, ahogy a cinikusok mondani szeretik, hanem a szabadságról, a Nyugatról és a reményről, a múlt lezárásáról és a Magyarországba (az egymásba) vetett hitről, az elvtársak és saját gyávábbik énünk…..
Ahogyan egyre többet foglalkozom a politikával (a gazdaság miatt), és közeledünk a választási kampányok szezonjához, egyre inkább leszek kétségbeesett, hiszen a demokrácia hazájában nincsen valós választási lehetőségem, alternatívám. Engem nem győz meg, hogy azt mondják,…..
Ismerve Nyerges Zsolt és Simicska Lajos által pénzzel teletömött jobboldali lapok alternatív hírgyártását, tudjuk, hogy nehéz idők várnak az ellenzékre. Hétfőn szocialista forrásokra hivatkozott a Magyar Nemzet. Igaztalanul betámadták a cikkben Jávor Benedeket, utána általában…..
Immáron kevesebb mint egy év áll előttünk a következő parlamenti választásokig. Annak ellenére, hogy ez a tény egyelőre még viszonylag kis hangsúllyal jeleik meg a médiában, a politikai életet nyomon követő választók egyre tisztább képet kapnak a pártpiac ilyen-olyan…..
ntracer 2013.06.25 19:59:19
@Mészáros Laci: Végülis csak konkrétumot írtam... tényleg tök általános :D Istenem... engem is az idiotizmus űz el ebből az országból.
1000 leütés Akkor vágjunk bele! 2013.06.24 11:31:08
Mivel ez az egész a jelenlegi formájában úgy reménytelen, ahogy van, a politika kínálati gazdasága megfertőzi és tönkreteszi a magyar társadalom immunrendszerének maradékát, nő az apátia és a "kisebbik rossz" választására való pszichés ráhangolódás, kezdeményezek egy…..
2010 óta minden nyáron megrendezik a Hello Wood művészeti alkotótábort Magyarországon. A csapatok különböző installációkat készítenek, célkeresztben a művészet, dizájn és tudomány összeházasítása. És mit lehet 1 km fából csinálni? Például organikus úszó házat,…..
ntracer 2013.06.13 11:55:00
@hot-spot: Kezdheted pajti :DD
Időről időre érkeznek olyan levelek, történetek, amelyek kissé árnyalják a külföldi életről szóló képet. Zsófi mai írása is ilyen, ő Németországban találkozott olyan megalázó jelenségekkel, amilyenekkel szerinte Magyarországon egy külföldi nem szembesül. „Több…..
hacsaknem Talán van remény 2013.03.16 15:57:19
Lassan és tagoltan mondom, hogy értsd, Viktor! Alulmaradtál. Mindenben. Pintérrel, katasztrófavédelemmel (szerencsétlen megfogalmazás: elhárítás helyett mi védjük a katasztrófát) gusztustalan tehetetlenséggel és arrogáns cinizmussal együtt. De szerencsére tegnap óta tudjuk, hogy…..
ntracer 2013.03.17 10:17:22
@Donoter: Nekem is ez volt az első benyomásom xD

Mondom, hmm... végre valami értelmes blogbejegyzés, talán szól is valamiről...

Első mondat: "Lassan és tagoltan mondom, hogy értsd, Viktor! Alulmaradtál."

Sajnos mégsem :D
ntracer 2013.03.17 10:18:41
@autognomia: Látom eljutott az agyadig, hogy mi az a tárgyilagosság.
Naiv ügyfél extrém hirtelenséggel Tescóban vásárolt játékszoftvert, amiről csak otthon derült ki, hogy az aktiváló kódja már nincs benne. Az üzletben természetesen őt vádolták csalással: Ma délelőtt esett meg velem, hogy a Szombathelyi Tescoban engedtem a kísértésnek,…..
Ezúton szeretnék válaszolni, egy elég irritáló és rabló párti blog bejegyzésre Jakab Andor-tól. Nem tudom, hogy megrendelésre született, vagy valóban ennyire elhomályosított a rendszer valakit, de azért ha megengeditek helyre tenném. Tisztelt Jakab Andor! Nem vagyok vállalkozó…..
ntracer 2013.03.03 19:35:06
@Epokit Drive: Olyasmire nem reagálnék, ami nem volt ott leírva Tisztelt Epokit Drive. :) Köszönjük a megjegyzésed, tudomásul vettük.
ntracer 2013.03.03 19:41:26
@MikeBoy: Alapvetően vagy sem, de írt! Nem is akárhogyan! Nem reagálnék olyasmire, amit nem írtak le.
ntracer 2013.03.05 00:29:15
@átlagpógárblogger: Mivel te képes voltál mindenféle idiotizmust mellőzve megfogalmazni aggályaidat, ezért úgy gondolom érdemes válaszolni neked.

"nem értetted meg az általad támadott írást"

Nem tudom honnan veszi bárki a bátorságot, hogy megmondja, hogy mit értek meg és mit nem. Ja... ez csak az internet, így már értem. Nagyon is értettem, és ehhez a felvetéshez ugyanezzel tudok válaszolni. Az emberek egy része nem értette meg - a napokban 100%-is meggyőződtem benne - sem Jakab Andor írását, sem az én bejegyzésemet. Ez van.

"Az irónok pedig iróniában laknak."

Jakab Andor akarva akaratlanul nem tartotta be az ironizálás íratlan szabályait. Nem voltak ironikus kontextusban azok a kijelentések, amelyeket a bejegyzésemben is idéztem. Nem érdekel, hogy kicsoda Ő, meg hogy éppen akkor hogy gondolkodott. Azt írta és úgy ahogyan mai napig is ott van. Ha úgy tetszik az értelmezés tárgyilagos feldolgozását végeztem el. Az meg, hogy mások szubjektíven mit látnak bele meg mit nem, az engem sem most sem máskor nem érdekel.

"Az érveknek nem kell a magyar nyelvtani szabályoknak megfelelniük. Az érvek leírásának igen, de magának az érvnek nem."

Csak sajnálni tudom, hogy keveset vagy egyáltalán nem töltöttél el időt a magyar közoktatásban. Javaslom pótold be: hu.wikipedia.org/wiki/%C3%89rvel%C3%A9s
Kenőpénzt kellett volna fizetnie a jogosítványáért egy tanulóvezetőnek, de ő a vizsga előtt inkább szólt a TI-nak, és mi a rendőrséggel közösen elintéztük, hogy elfogják a korrupt oktatót. De a tanulóvezetőnek így is többe kerülhet majd a jogosítvány.     Február…..
ntracer 2013.02.28 14:57:22
@gentry: "vesztegetés tipikus win-win szituáció" Már a kijelentésért is börtönbüntetést adnék neked.
ntracer 2013.02.28 14:58:40
@gentry: Sőt, ez lehet kimeríti a felbujtást is. Ha már tisztességtelen valaki, legalább tanuljon meg kussolni.
ntracer 2013.02.28 16:24:17
@irónika: Legalább tudjuk miért van annyi közúti baleset ;(
Varánusz Mit üzen a választó? 2013.02.28 04:39:12
"most, hogy őszinte ember voltammára már a múlt igazmondó tükrénekfoncsorán fakult"merengve a múltak ütemén"-én ki nem okult-úgy sajnálom, rámnézve,hogy így alakult!" (via) Jóóóóóóó reggelt valóság! Ebben a hónapban is itt vannak a rettegett, a nem nézett, a…..
ntracer 2013.02.28 11:50:00
@Penivaldes: Háááát.... eddig nem nagyon repkedtek a szakpolitikai érvelések. Bajnai személyének meg még a legelfogultabbak szemében is kellene egy kis kételkedést kiváltania. A "nem értettünk hozzá" és az MSZP-s múlt miatt szerintem nem normális, aki beveszi az "Egyesüljünk új álarc alatt 2014" politikáját. Azok az emberek már a múlt részei. Engem az sem érdekel, ha eltűnik a Fidesz, de azokról az emberekről és pártokról, amelyek felől már döntött a társadalom, nem kellene feltámasztani őket. Ha akkor korábban nem voltak jók, most miért lennének? Elvégre most is csak a hatalomért acsarkodik egymással a baloldali ellenzék, persze érvek nélkül.
ntracer 2013.02.28 16:03:06
@xaverta: "Most sem jók, de kevésbé rosszak a fidesznél."

A gyilkos túl durva, inkább a tolvajt választom. Nem érzed magad hülyének? Ahelyett, hogy keresnél egy jó megoldást, két rossz között őrlődsz? Az ilyen embereket a szavazófülke közelébe sem engedném. Ennyi erővel beküldhetnének az emberek egy sapkát viselők pártját, csak azért mert ők hordanak sapkát és a többiek nem. Körülbelül ez a hazai közélet színvonala.
ntracer 2013.02.28 16:14:47
@is: Te valami fizetett politikai uszító lehetsz. Mindent a politikusok szemszögéből nézel. Semmi köze nincs egy pártnak ahhoz, hogy ki fog rájuk szavazni :) Nekik az általuk kiválasztott értékeket kellene képviselni, és ha az szimpatikus, akkor majd rájuk szavaznak.

Te vagy nagyon eltévedve nem én. Hallottad már azt a közmondást, hogy "Kutyából nem lesz szalonna?". Ezek az emberek, akik most próbálnak "össze szerveződni" most sem mondanak semmi újat, csak ugyanazt, amit ezelőtt is, vagy éppen semmit. Múltkor meghökkentem, amikor két éves Orbán kormány után Mesterházy kijelenti, hogy elkezdtek csinálni egy programot 2014-re... mondom jézusom, mit csináltak eddig? :D Oké hogy ellenzékben van egy párt, de azért lehetne néha az ország gondjairól is gondolkodni, nem csak "szavazókat hülyíteni, etetni". És igen, nem kevés esetben ugyanezt eljátsza Orbán, persze nem ilyen alacsony szinten és ez nem jogosítja fel a Fideszt sem a méltó kormányzásra.

Ahhoz, hogy előrelépjünk, túl kell lépni azon ami hátráltat. Ki kell mondani, meg kell fogalmazódnia a fejekben, hogy az ami szar miért szar. Ha ez nem történik meg, ismét és ismét ugyanazok az értékek fognak kormányerőre emelkedni, és ugyanazt a szart fogja a magyar társadalom elszenvedni, amit az utóbbi évtizedekben.

Nem politikai, vagy gazdasági érdek mondatja ezt velem. Még maximum egy ciklusig nézem a pártok és a szerencsétlen polgárok vergődését, azután valószínűleg külföldre megyek. Nem fogom néhány segélyezettre bízni a sorsomat, főleg úgy nem hogy a jó szándékból eredő intő szavakat sem hajlandóak megérteni.
Orbán Viktor a héten megtartotta sokadik évértékelőjét, a mostanit éppen miniszterelnökként. Beszédeit ellenzékiként is megtartotta, ezzel gyakorlatilag műfajt teremtett a hazai politikai életben. Ha csak ezt nézzük, ma már mindenki utánozza, évértékelőt tartott Bajnai Gordon,…..
Hírmondó Zavar az erőben 2013.02.23 02:50:42
Meg volt a miniszterelnök évértékelője. A valósággal ugyan köszönő viszonyban sincs, de mit számít ez egy olyan ember esetében, aki maga mondta, hogy nem az számít amit mond, hanem az, amit tesz. Így persze felesleges évet értékelni, de azért lássunk néhányat abból, amiket…..
Varánusz Orbán király beszéde 2013.02.23 03:22:01
Fénylő Csillagunk ismét világosságot hozott borús hangulatú közéletünkbe. Igaz, hogy engem leginkább egy gondosan felhúzott de szerencsétlen idézetkészlettel felinstallált, remegő kezű játékfestő által csálé nyakkendősre pingált kelj fel Jancsira emlékeztetett - mélyen…..
ntracer 2013.02.23 19:58:48
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Lehet engem akár még "alvó sejtnek" is nevezni. Pusztán csak arról van szó, hogy nem állok le mindenkivel vitatkozni :D A blogokon a legtöbb hsz nekem így jön le:

"Böff böff, ezért én erre szavazok." Ritka kincs, ha valaki hagy néhány ész érvet is a kijelentései után :D
ntracer 2013.02.23 20:22:59
@rdos: Átolvasom.
ntracer 2013.02.23 20:24:35
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ilyesmiről hol tudnék teljes bizonyossággal meggyőződni? Tudnál ajánlani forrást? Most nyilván nem tüntetésekről beszélek, hanem nyilvánvaló összefonódásokról.
Néhány alkalommal már jeleztem a „nagy politikusi beszédek” elemezésével kapcsolatos szkepszisemet. Téved, aki azt hiszi, hogy ezek a beszédek önmagukban bármit is eldöntenek, meghatároznak, hogy elhangzásuk után bármi is egy csapásra megváltozna. Ugyanakkor arra…..
Jávor Benedek szerint aggasztó a kormányfő valóságérzékelésének teljes hiánya. Szerintem meg az aggasztó, amit Jávor (Schiffer, Bajnai usw.) a politikáról gondol. A szimpatikus (és unszimpatikus) hülyék gyülekezetében, ami a hazai "demokratikus" ellenzék, nincs egy figura (na…..