Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TOURázzunk együtt

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Velomania Vattenfall Cylassics 2010 2010.08.14 08:23:00
A versenyzőknek 216 km-t kell megtenniük a már megszokott, városban lévő körpályán. Az újdonságok közé tartozik, hogy a versenyt megspékelték néhány részhajrával. A táv hosszúsága mellett a másik nehezítő tényező az egy rövid, de meredek emelkedő, amit Wasebergnek…..
Érthető módon mélyen érintette a mórahalmi tornacsarnok vezetőjét, hogy olyan jól szórakoztunk a plexivel védett vakírásos táblájukon. Íme itt a reakció, amit szokás szerint csobítatlanul közlünk: A mai nap folyamán az Önök internetes oldalára egy olyan cikk (foto) került…..
Miért ne? A navigációs szoftverekből megismert egyenhangok ideje lejárt, semmi akadálya, hogy az ablaküvegre tapasztott GPS-ünk, illetve ebben az esetben Nokiánk azon a hangon szólaljon meg, amin mi szeretnénk. A videóban Bagi Iván ad ízelítőt abból, milyen lenne Orbán Viktor…..
TOURázzunk együtt 2009.11.15 09:12:42
@dw1: nekem Beliczai Balázs rémlik, meg többek között Szabó Gyula-navigáció (tipikus magyar népmesei szófordulatokkal, mint pl "ha a hármas úthoz érsz...")
A Propeller csapata gondolt egyet, és megcsinálta a maga mashupját a Twitterre. A Turulcsiriphez hasonlóan itt is a magyar felhasználókra fókuszáló Twitter-szájtról van szó. A néhány perc múlva élesedő Yamm.hu igazából megjelenésében olyan, mintha egy réteget húztak volna a…..
TOURázzunk együtt 2009.11.03 20:52:26
@Horváth János:
így első ránézésre ugyanaz lesz a háttér, mint twitteren
Biztonsági kűröket futnak a csatornák, szóval semmi extra, de azért van mit nézni. Kezdjük a ritkaság számba menő dolgokkal: vízilabda Euroliga-selejtező, benne a ZF-Eger-Brescia meccs (Digi Sport, 20:30), operakedvelőknek Verdi: Rigoletto (Mezzo, 20:30), majd a számomra bevallom…..
Bodicsek Pucér hokisok 2009.10.21 08:45:00
Az ESPN Magazin kiadta idei Test különszámát. Vannak benne meztelen jégkorongozók is.Nem tudom, hogy az anyámon kívül olvassák-e még nők ezt a blogot. Most egy igen olcsó trükkel megpróbálok új női olvasókra szert tenni. Meztelen férfiakkal. Kérem látogatóimat, hogy…..
Rájöttem! Forgatókönyv 2009.10.14 11:12:01
A forgatókönyv egy olyan írás, ami alapján a filmeket készítik. Általában a film történetét írják le benne, hogy mondjuk van egy lány, aki szerelmes lesz egy férfiba, vagy fordítva, és a végén kalandosan egymásra találnak stb. De sok minden egyéb is le van benne írva, olyanok…..
-Apám, ezt nem hiszem el, ma megint felvonulnak ezek a majmok, nem is értem, hogy mit képzelnek magukról. Én bazmeg, mint normális adófizető állampolgár - nem elég ám az szja meg a tébé: súlyadó, regisztrációs adó, még a hetedik bőrt is lehúzzák az emberről - próbálok…..
TOURázzunk együtt 2009.09.22 19:38:29
Azok után, hogy úgy általában Suri Cruise-t szokták a világ legjobban öltözött gyerekének nevezni - ami egyébként nem igaz, csak a lányom nem kap elég nagy nyilvánosságot -, már nem is csodálkoztam rajta, hogy olykor az anyja őrült cuccokat aggat a gyerekre. Vagy legalábbis…..
Nem vagyok egy billentyűzet fetisiszta, bár az igaz, hogy a billegő, nyoszorgó irodai vackomat szívesen lecserélném valami jópofa darabra. A múltkor már ajánlottam egy igazi reklámbuziknak való darabot, amelyen különféle vállalatok logóival jelölték az egyes karaktereket.…..
TOURázzunk együtt 2009.09.22 13:41:23
@Scandal Douglas:
Elvileg az Esc helyett van rajta a NO! felirat, bár ha tovább folytatjuk a sztereotipizálósdit, miszerint a nők csak azért sem hallgatnak az okos férfiakra, és mennek a saját tyúkeszük után, meglehetősen veszélyes egy ilyen felirat.
Belegondolva, lehet, ezért nincs "semmi esetre se nyomd meg" - gomb?

Alapvetően vicces dolog, bár a hozzászólások egynémelyike már kevésbé.
A Big Mac index megmondja, hogy mennyit ér a pénzünk; egyesek szerint pontosabban, mint a valutaárfolyamok. Az alapötlet egyszerű: meg kell nézni, mennyibe kerül az egyes országokban a McDonald's zászlóshajója, és máris össze tudjuk hasonlítani az adott valuták vásárlóértékét.…..
Pár órája egy postban jelentette be a cég, hogy a Chrome-ot operációs rendszerré erősítik. Minek egy újabb operációs rendszer? A Google érvelése egyszerű és kézenfekvő: amikor a jelenleg létező operációs rendszereket tervezték, még nem volt internet. A Google…..
TOURázzunk együtt 2009.07.08 11:09:46
Magyarország története címmel indított sorozatot a Magyar Televízió vasárnap esténként 18:55-től. Egy kicsit kommersz, egy kicsit érződik rajta a szocialista múlt közszolgálatisága, de legalább színes, és könnyen fogyasztható. A sorozat számos olyan újítással élt,…..
Magyarország kiesett az A csoportból. A dánok elleni meccsen egy jó, egy közepes és egy rossz harmadunk volt, sorsunkat Vas János ötperces kiállítása pecsételte meg. Jövőre a divízió 1-ben folytatjuk. Az utolsó helyen bukunk lejjebb, így a számítások szerint Szlovénia,…..
TOURázzunk együtt 2009.05.03 14:28:08
@partyface1973:
erre kíváncsi vagyok, milyen reakciókat gyűjtesz be
én inkább csak annyitt eszek hozzá:
no comment
TOURázzunk együtt 2009.05.03 14:29:15
TOURázzunk együtt 2009.05.03 14:37:33
@zsoszi:
jah, a t betűt már leharaptam a szó elejéről :-)
w Akinek nem inge 2009.04.15 06:30:00
Habemus. Bajnai Gordon miniszterelnök. És máris milyen nagy rá a kabát. Mint száraz kóró, úgy zörög a szószéken. Semmi szenvedély, semmi spiritualitás. Nem így képzeljük a miniszterelnököt. A kormányzó legyen operahős, aki boltozatos mellkasát nekidülleszti az…..