Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezanevemeskesz (törölt)

0 bejegyzést írt és 199 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei október 23. bővelkedett szürreális pillanatokban, a Békemenetre meztelen női provokátorokat vizionáló Bencsik Andrástól a tüntetés fáradalmait a McDonald'sban kipihenő nyugat-gyűlölő Jobbik-keménymagon át a Gyurcsány Ferenc által széttrollkodott Mesterházy-beszédig.…..
Manapság egyre divatosabbá válik az a téves nézet, hogy a buzik is emberek, és hogy őket is édesanya szülte. Egyre több meleg bújik elő, vonul fel, aztán még nekik áll feljebb, ha a normális emberek nyíltan lerohadtbuzizzák, ratyizzák vagy köcsögözik őket. Lassan már meg sem lehet rugdosni a buzikat…..
ezanevemeskesz (törölt) 2013.10.06 14:45:55
Cielo egy egészen primkó optikai csalódásos K&H plakátra lett figyelmes, amilyet utoljára talán Austin Powers filmben láthattunk. Sztereogrammosan a kép mögé kell fókuszálni, és máris megvan a kívánt eredmény: Eddig akárkinek mutattam ezt a plakátot, mindenki "meglátta"…..
ezanevemeskesz (törölt) 2013.09.23 16:41:11
Már csak kettőt kell aludni, és jön a GTA V, köszöntsük méltó módon: a sorozat női beköltöznek kicsit a játékcsajrovatba (bár a hatujjú Lola már szerepelt itt korábban). A GTA-kat szokták nevezni bűnözésszimulátoroknak is, így a női szereplői között eléggé…..
Amikor először megláttuk ezeket a képeket, őszintén szólva teljesen ledöbbentünk. (Előre jeleznénk, hogy a nyugalom megzavarására erősen alkalmasak). A képeken szereplő nő (ezzel feloldjuk a nyitókép zavaró szoknya-szőrős láb kombójának rejtélyét) részletesen…..
ezanevemeskesz (törölt) 2013.07.15 13:29:40
@Dövan: nincs, kell a címe? :D

(megjegyzem, de csak halkan, a borotválkozást ő sem vitte túlzásba. sokszor komoly dilemmába ütköztem, amikor nem szálirányba simogattam a lábát és bökött, hogy szóljak neki vagy sem, hogy ideje lenne jobban összebarátkozni valami szőrtelenítő eszközzel. persze, tudom, nincsen rózsa tövis nélkül, dehátna... szóval érted.)
Már az is önmagában undorító, hogy 8, 9 vagy 10 éves gyerekekkel politizál bárki, de az felettébb hányingerkeltő, hogy iskolában nyíltan buziznak és mocskolódnak a szélsőjobboldali szittyák nemzetmentés címszóval. Az már csak hab a tortán, hogy az előadó rossz magyar…..
ezanevemeskesz (törölt) 2013.07.01 07:16:28
Ebben a bejegyzésünkben szeretnénk újabb össznépi kezdeményezést elindítani. Bár különösebb reményeket nem fűzünk útjára indított "mozgalmunk" sikeréhez, de legalább jól esik leírni: a gázduda egyértelműen hangulatromboló eszköz és eltávolítása kézi- és kosárlabda…..
ezanevemeskesz (törölt) 2013.05.09 09:10:43
Spoiler Ted (Ted, 2012) 2012.09.09 12:00:00
A Ted hatalmas csalódás. Pozitív értelemben. No de hadd fejtsem ezt ki bővebben. Seth MacFarlane munkássága finoman szólva sem éppen a szívem csücske. Family Guy, American Dad, Cleveland Show... csupa random baromság, erőltetett és kínos. Ezt persze szigorúan a saját…..
Tessék: a jó fej gazdag ember, van ilyen. Farmeringek helyett Lamborghini Miurákat gyűjt, minden szava tízezer dollárt ér és mégsem hordja fenn az orrát. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
ezanevemeskesz (törölt) 2012.08.15 12:23:22
ezanevemeskesz (törölt) 2012.08.15 12:25:58
Varánusz Korrepetáljuk Orbánt 2012.03.05 12:14:00
Nemzetünk Mártírja ismét kitett magáért, hétvégi, Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung lapnak adott nyilatkozatával tovább csiszolta a rólunk kialakult képet: mi aztán tényleg és őszintén nem értjük, hogy működik ez az Európai Unió.A Szipogó Mártír élő szobraként…..
ezanevemeskesz (törölt) 2012.03.05 15:19:47
@Disintegrator Rising: nem kell a baloldal hozzá, orbán égeti magát nélküle is.
Gaudi Nagy Tamás igazi emblematikus figurája lett a Jobbiknak. Ő képviseli a "miért ne szavazz ránk" vonalat a pártban, remélem a frakció és a szimpatizánsok maradéktalanul elégedettek. Tegnap a Corvinuson az ellenzéki politikusok létező összes hibáját elkövette, a…..
Ez a mondat jutott eszembe az eheti mancs Kósa Lajos-interjújáról. Nem tudom linkelni, tessék megvenni és elolvasni — addig meg higgyék el nekem, hogy ezt mondta ez a jóember:"MN: Csakhogy a hiteleket jórészt uniós támogatású fejlesztések önrészéhez vették fel...KL: Ez…..
Tizenhét hónap börtönt kapott egy bristoli buszvezető, mert súlyos sérüléseket okozott egy kerékpárosnak. A sofőr egy kisebb vita után úgy ráhúzta a kormányt az előtte haladó biciklisre, hogy az több métert repült, és a járdán ért földet. Az akciót rögzítették a…..
Már maga a filmre vett előzési manőver is megérne egy misét: forgalomtól elzárt területen át, kanyarban bukkan fel a fekete Mazda, majd belassít, és összetöri saját magát a kiszámíthatóan mozgó öreg vason. Nem ismerjük túl közelről az orosz közlekedési kultúrát, de…..
ezanevemeskesz (törölt) 2012.02.17 12:56:08
Élve eltemetődött német katonák szinte ép tetemére bukkantak Franciaországban 94 évvel azután, hogy rájuk omlott a föld. Mindegyik abban a pózban volt, ahogy a halál utolérte. A német katonák az elzászi Carspach egyik mély árkában lapultak 1918-ban, amikor az antant…..
Egy potenciális adócsaló - legalábbis az olasz állam szerintFaramuci helyzetbe kerültek az olasz sport-, luxus-, és minden más drága autók tulajdonosai: abban az országban, ahol a legizgalmasabb poszterautók készülnek és ott, ahol ahol igazán idilli környezetben használhatják…..
Miért képzelik magukat az utak királyának? Mindent értek. Munkaidőm kötetlen, megyek mint a töketlen. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Sajátos légpárásító módszert vetett be a MÁV kihasználva a váratlan extrém időjárást:Annyi szó esik mostanában a Malév meg a BKV ügyes-bajos dolgairól, hogy gondoltam a MÁV se maradjon ki a jóból (vagy a hóból..). :) Ebben a csodálatos időben élmény az első osztályon…..
 Úgy tűnik, hogy a karma megvédte a thaiokat, na meg a Bangkokban lévő külföldieket: saját magát robbantotta fel az állítólagos iráni merénylő. Minden bizonnyal nem a thaioknak szánta a három arab férfi a hátizsákjukban cipelt több kiló C4-es robbanóanyagot -…..
ezanevemeskesz (törölt) 2012.02.15 13:07:54
@Macibb: :) ezen töprengtem én is. nagyot szólt volna ha felrobban.
Új nemzeti büszkeségünkről, a sikeresen fellőtt MASAT-1-ről aggasztó hírek érkeznek. Állítólag szét akarják vele lőni a Holdat, a Hubble pedig már a vonósugarába került.Egy titkos NASA -jelentés szerint, a BME által készített 10*10*10 centis kocka műhold valójában nem…..
Imádja Orbán Viktort, és közben azt gondolja, hogy jobb lenne, ha Európa visszavenne, hiszen itt arcoskodnak nekünk, miközben náluk verik a négereket? Ha azt hallja, "külföldi", rögtön az jut eszébe, hogy "holdudvar, szoknya, kettős mérce"? Önnek sosem…..
ezanevemeskesz (törölt) 2012.02.14 14:56:24
@eManuel: engem nem "basz" semmi. hátradőlök és röhögök az egészen.
Egy közösségi portálon bojkottra szólít fel egy bejegyzés, amelyben a Wizzair-t jelölik meg a Malév csődjének elsőszámú okozójaként. Szerinte a fapados légitársaság volt az, aki feljelentette a Malévot az Európai Bizottságnál. Mint ismeretes, tavaly novemberben és decemberben…..
ezanevemeskesz (törölt) 2012.02.09 11:13:14
@negondolkozz!majdénmegmondom!: erre mondta a nővérem főnöke ahol dolgozik (külföldi cég, ismert, nevet nem írok), hogy csak azért vannak az országban, mert olcsó a munkaerő és eu tagállam vagyunk. szerinted mennyi hasonló cég zárná be a kaput és menne mondjuk szlovákiába (mert ők eu tagok), ha kiírnánk magunkat az euból? okostojás!

hogy ha az állam ennyi lóvéval támogatta a malévot, akkor nekünk miért nem jár alanyi jogon az, hogy ingyen utazzunk repülővel? arról nem is beszélve, hogy a mávot is tömik mint a libát, de azt valami miatt érdeke volt orbán f*cktornak megmenteni.

nem tartok a malév csődtől, majd lesz olyan társaság amelyik átveszi a helyét, oszt jónapot. olyan érzésem van mintha a malév csődje után hermetikusan el lennénk zárva a külvilágtól. egy pénznyelővel kevesebb. jöhet a bkv és a máv! majd megtanulják, hogy kell nyereségesen/normálisan működni.
ezanevemeskesz (törölt) 2012.02.09 11:40:26
@Martian: azt letöltik ingyen, repülőgépet nehezebb :)
ezanevemeskesz (törölt) 2012.02.09 13:02:16
@MrHardcore: ezek szerint neked jó az, hogy csóró leszel/vagy saját országodban, mert nem vagy képes felfogni amit az imént írt multi84. veszteséges cégről beszélünk, aminek a fenntartása komoly összegeket emészt fel, és amit még az unokáid is fizetni fognak.

mindegy, kár a szóért, legalább lesz saját légitársaságunk, mávunk, békávénk, meg k*rvanagy önérzetünk amivel kitörölhetjük a valagunkat. de legalább ott lesz rajta a piros, fehér, zöld zászló.