Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zser

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
iftikharblog.co.ccSZEMLEBár Hollandiát a legliberálisabb európai országként tartjuk számon, napjainkban – a francia mintát követve – egy erősen korlátozó törvény megalkotásán és elfogadtatásán dolgoznak a királyság államférfijai. Az ország kormánya nemrég…..
Zser 2012.02.13 16:34:08
felejtsétek már el, hogy ennek bármi köze van a valláshoz. “The niqab is a cultural tradition and has nothing to do with Islam.”
en.wikipedia.org/wiki/Muhammad_Sayyid_Tantawy
másrészt a csadortól kezdve semmi másról nem szól mint a nők tárgyként való kezeléséről. fasizálódás, atyaúristen, remélem gimisek irkálnak ilyen marhaságokat.
Világújdonság lesz, ha megépül Svédország harmadik legnagyobb városa, Malmö és a közelében fekvő egyetemi város, Lund között az első négysávos biciklisztráda. A két skandináv település nem olyan híres kerékpárforgalmáról, mint a szomszédságban található dán…..
Zser 2012.01.22 23:36:19
@worxland: @Szittyakürt: hát nem tudom hol voltatok, mert pl én többször is láttam ilyet Malmöben. Azért nem kell túlozni, még ha a biciklis közlekedési lehetőségek és autós kultúra Hollandia mellett tényleg Svédországban a legfaszább.
Zser 2012.01.22 23:38:20
@polly graph: átöltöznek a munkahelyen, meg vesznek vízhatlan cuccokat, de tény, azért egy durván jeges-szeles napon kevesebben vannak.
  Az önkormányzati választási kampányban az a jó, hogy ilyenkor az ország minden polgármestere megembereli magát, és felavat, átad, megnyit valamit, hadd örüljenek a népek. Ha a polgármester országgyűlési képviselőjelölt is, akkor ez igaz a parlamenti választási…..
Egyet szögezzünk le: az IMF egyetlen legitim érdeke, ha már a rabszíjukon vagyunk, hogy a hitel-visszafizetés feltételeként a 3,8% hiánycélt számonkérje. Ahhoz, hogy ezt a kormány banksarccal, vagy az elsőszülött gyermekek szerveinek eladásából fedezi, semmi köze az IMF-nek.…..
Zser 2010.07.20 10:43:58
@gramercy:
"Az egyik képviselő szerint a higgadtnak tűnő Orbán arról beszélt, hogy egy fontos kérdésben volt vita az IMF-fel, és ez a bankadó. A valutaalap tárgyalóiról a kormányfő azt mondta, úgy viselkedtek, mintha a magyar bankok érdekvédelmi szervezetétől jöttek volna - mondta a képviselő, aki szerint Orbán ugyanakkor azt is közölte, hogy szerinte az IMF a bankadóról szóló csütörtöki parlamenti szavazásig fog nyomást gyakorolni Magyarországra, ezután pedig majd konszolidálódik a helyzet."

A traktoros nemcsak kihúzni akar, hanem előtte megesket/kötelez, hogy perwollal mosd ki a ruháidat. Amihez nyilván semmi köze.
Amikor azt mondod köszi, de nekem jó az ariel, azt azért nem értékelném szembeköpésnek, ugyanis minden jogod megvan, hogy megválaszd a mosóporodat:)
Zser 2010.07.20 11:30:39
@gramercy:
tehát abban egyetértünk, hogy az IMF túllépett egy határt és csak az erősebb kutya baszik elven feszkózik.

Magyarország helyzete pedig nem egyenlő az általad vázolt pusztai helyzettel.

Megy a szkander, most dől el, h mit lehet megtenni az új kormánnyal.
Zser 2010.07.20 12:07:28
@csadag:
szerintem elképzelhető olyan forgatókönyv is, hogy "október 3.áig megy a keménykedés" és a szereplők belátják nem lenne jó még egy görögválság, amikor van alternatíva. pláne, hogy az egész régiót veszélyeztetné a mi padlózásunk. (mégha visszatetsző is, akkor is zsarolási potenciál, egyébként meg ők sem szépen játszanak, akkor meg?)

Az IMF ezt a kivonulósdit rutinból nyomta.

az ejróra meg az okosok azt mondják, hogy amúgy is 350 körül lenne a helye, bár én ezt megítélni nem tudom.
Egy korábbi bejegyzésben már igyekeztem összeszedni azokat a választókerületeket, ahol a pártok frontpolitikusai indulnak. Azóta a három gyorsan döntő párt, a Fidesz, az MSZP és a Jobbik után egy-két helyen már a sokáig alkudozó MDF-SZDSZ páros és a kampányát némileg késve…..
Alela Diane személyében az amerikai underground folk következő évtizedeinek meghatározó alakjával állunk szemben. Alela Diane mintha a korábban bemutatott Mariee Sioux idősebb nővére lenne, annyira közeli lelki és zenei társak, gyakran is lépnek fel együtt. Nem ismerem a…..
Zser 2009.05.03 15:31:29
Szerintem te erre a kiadványra gondolsz:
rapidshare.com/files/218751367/alea-songs_whisted.zip
ha igen ezennel beszerezheted:)

Egyébként nekem meg pont az első album tetszik jobban és remélem az a fajta természetközeli varázs nem veszik ki a következő albumra.
A frontember Ed MacFarlane a BBC-nek nyilatkozta, hogy a MGMT-epigon Friendly Fires már a második lemezén gondolkozik. "Van már úgy négy dalunk, ami remek, mert csak egy hónapja hagytuk abba a turnézást. Év végéig remélhetőleg befejezzük az összes számot, januárban…..
Urbanista Ilyen lesz a Köki 2009.10.15 07:29:00
Elnagyolt skiccek már tavaly nyáron voltak a Köki Terminálról, aztán a Csillagok háborújába illő metróállomást lebontották (amit egyesek lefényképeztek, mások megfestettek) és most az Építészfórumra felkerültek a 2011-re tervezett központ látványtervei. A D3SIGN…..
Zser 2009.10.15 10:25:26
@Rocky: A példa csak ott sántít a kocsikkal kapcsolatban, hogy ott a funkcionalitás mellett az autódízájn is fejlődött, nem úgy, mint az építészetnél (vagy inkább a honi építészetnél).

És igen, többször voltam külföldön és mindig megnézem az épületeket. Idén pl. Írországban.

Az igazság az, hogy gyengék az építészek (Finta bácsi díszpolgárral az élen) és nem lehet mindent a megrendelőkre kenni.
Zser 2009.10.15 10:50:49
n@bonobong: nem tudom divat lett-e "fintát fikázni", de hogy szükségszerű az biztos. Dózer kellene a legtöbbnek.

"igenis jó a magyar kortárs gasztronómia, nézzétek meg a receptkönyveket, meg nézzetek a Paprika tv-t. Egy a baj: egyelőre pénz és piac nincs igényes, jó éttermekre."
Húszezer forintos pénzbírság lesz a vége, ha a tilalom és az erőteljes rendőri felügyelet ellenére valaki mégis arra ragadtatja magát, hogy a lezárt Margit híd járdáján felül kerékpárjára.   A bringaúttábla eltűnt. Hétfő óta minden nap folyamatosan este 20-21 óráig…..
Zser 2009.09.17 10:17:31
@Roltii: Nem biciklit írtam. Robogót.
Zser 2009.09.17 10:26:13
@Gery No1:
És támasszák fel kádárt!
Amúgy a biciklis a "forgalomhoz" tartozik, ideje hozzászokni (mindkét oldalon).
Zser 2009.09.17 12:21:22
@bontókalapács...... http:/ /sportblog.blog.hu:
ne fáradj, a körút tudom hol van. A "kőrút " fogalmával viszont nem vagyok tisztában.

csak kekeckedtem:).
Rettenetes állapotban lehetek, ha én nekiálltam mixtape-et csinálni.  Két kiemelés: Mayer Hawthorne albumát egy blogban találtam, és hasonló okok miatt szedtem le, mint amikor egyszer belehallgattam a Porno 69 valamelyik számába. Ilyen jellemzőkkel (jelen esetben: soul, jazz,…..
Music Is My Radar Diszkó, punk 2009.05.08 15:09:00
A blog olvasói megszokhatták már, hogyha múltidézés, akkor biztosan hatvanas évek. Most egy váratlan húzással szakítok ezzel a nemes hagyománnyal, és előveszek egy-egy dalt 1977-ből és 1981-ből. Az egyik francia diszkó, és akár Daft Punk is lehetne, a másik meg angol punk, és…..
New Kids On The Blog Letterman 2009.05.09 12:00:00
Söcsö hívta fel a figyelmemet erre a felvételre, a csütörtöki Letterman show-ból van, és gondoltam, kirakom, egyrészt, mert elég jó, másrészt még mindig nem írtam semmit a Merriweather Post Pavilionról, ez meg úgyis az egyik legjobb dal a lemezen. Világító pultok: +1 pont,…..
Rózsa György Eduardó élete kezdetétől végéig annak a vörösbarna tengelynek a tagja maradt, mely a kommunistáktól a radikális jobboldalig és az iszlamistákig terjed.        Az írás a Konzervatórium.hu-n olvasható. ..
Konzervatórium A minimálbérről 2008.06.17 07:05:00
Az állam sokféle módon beavatkozhat a gazdaságba, ezen módok között akadnak védhetőbbek és kevésbé védhetőek. Egy biztos: kevés beavatkozás ártott annyit egyrészt a gazdaságnak, másrészt a társadalom általalános erkölcsi karakterének, mint a minimálbér intézménye.…..
Trianon kérdése napjainkban is az egyik leginkább megosztó politikai-történeti téma (ha nem a leginkább megosztó). Sajnos a Trianonnal való foglalkozás nem is mentes aktuálpolitikai indulatoktól. A baloldal folytatja a "hagyományos" internacionalista narratívát, mely…..
Ismeretlen szerző műve ..
Zser 2008.06.02 13:20:20
Elementáris blues-rock dobra és gitárra, szólók nélkül, irgalmatlan lendülettel. Kiskoromban, úgy 12-13 évesen, a blues volt az első zene, ami igazán megfogott (a másik az eredeti rock and roll). Bluesból először is a nagy négerek: Muddy Waters, John Lee Hooker, Willie Dixon;…..
Ha van egy dolog, amit majd' harminc éves koromra a csontom velejéig megértettem, az az, hogy hosszú távú boldogságunk szempontjából sokkal inkább számít az, hogy milyen emberek vagyunk és milyen emberekké akarunk válni; hogy az egyetlen igazán fontos kérdés az emberi minőség…..
New Kids On The Blog Last Minute 2007.11.13 14:59:00
Nem tudom, ki mennyire fogékony még új zenékre, mert én picit már fáradok így az év vége felé. De még mindig bele lehet botlani nagyszerű dolgokba, és azt hiszem érdemesebb átrágni magunkat pár dolgon, mert így elkerülhetjük minden zenebuzi rémálmát,…..
New Kids On The Blog Hájp 2007.12.02 21:53:00
Távol álljon tőlem bármiféle évösszegzés, de annyit azért megkockáztatnék, hogy a kétség kívül szépszámú idióta popújságírói műfajmeghatározás közül idén a második legidiótább a táncos indie-bandákkal kapcsolatban használt nu-rave volt (No. 1: nu-gaze, hahaha).…..
Aradszky hatalmasat nőtt a szememben, és most nem azon poénkodok, hogy alacsony, azon poénkodik eleget a Koós, hanem tényleg beszólt Fábrynak. És tényleg pár percre csöndben maradt a sómen. Szép volt látni, ahogy megáll a repülő vörös nindzsacsillag a levegőben. Vagy mi.Volt…..