Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mila_

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Igen, valamennyire saját ízlésemet tükrözve, ismét vonósokat ajánlok nektek:Vasárnap 11 órától Komlós Péter és Hargitai Géza hegedűk, Németh Géza mélyhegedű és Mező László gordonka segítségével szólaltatnak  meg részleteket a következők műveiből :…..
  Idén immár harmadszorra látogat el hozzánk José Cura, aki többek közt operaénekes, karmester, színész, zeneszerző, tanár és nem utolsó sorban fotós is.  A magyar közönségnek már lassan egy évtizede, hogy bemutatkozott világhírű előadó művész most, mint…..
 Talán még nem késő hírt adni erről a koncertről:A Bartók konzervatórium énekkarának és szimfonikus zenekarának hangversenyét hallgathatjátok meg ma este a Szent István Bazilikában. Műsoruk:Marco Enrico Bossi: ScherzoGiacomo Puccini: Mise Szólisták:Pataki…..
Ha érdekel benneteket feltörekvő művészeink tehetsége, akkor feltétlen nézzetek be a Régi Zeneakadémiába vasárnap délután! A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem III. évfolyamos, karvezetés szakos hallgatóinak év végi vizsgakoncertjét hallgathatjátok meg melyen többek…..
Gyengéim közé tartoznak a hangszerek közül a vonósok és a zongora. Pláne, ha egy párban szólaltatják meg őket. Ha te is kedveled ezt a kompozíciót, akkor hallgasd meg az Esterházy Trió pénteki hangversenyét. Sebestyén Ernőt nem igazán kell bemutatni a művészvilágban…..