Regisztráció Blogot indítok
Adatok
plb2009

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudtad? Szükség van-e MTV-re? 2010.01.22 07:19:00
Komolyan kérdezem.   Van egy állami tulajdonú televíziónk, mely két csatornán sugároz, plusz még ott van a Duna TV is. Ezek bizony mind a mi adóinkból élnek. Az MTV gyakorlatilag elfekvőként működik, jóval többen dolgoznak ott, mint a két nagy kereskedelmiben összesen, és…..
Kedves blog-olvasók! Süle Tamara vagyok, jelenleg a 2006-os őszi tüntetésekről (és különböző értelmezéseiről) írok szakdolgozatot. Kutatásom témájához szeretnék segítséget kérni! 2006. október 23.: forradalom, tragédia vagy bohózat?Szeretnék a történtekről új…..
Nu, megvan végre a TBBT magyar címe, sőt, a premier időpontja is. Az Agymenők cím nem rossz, ennél sokkal borzalmasabbat is el tudtam volna képzelni, de szerintem az én javaslatom (és most nem fényezem a majmot, csak mondom) jobb lett volna: Négy kocka meg egy maca. Most már…..
Magyaridióta Citrus ízű lófasz 2009.11.19 19:41:00
Tyúkszaros életem apró pici problémája következik, a világmegváltás-függők lapozhatnak.Az úgy van, hogy háromféle italt iszom: szeszt, vizet és teát. Ez utóbbit télen, vizet gyakorlatilag mindig, ha éppen nem szeszt nyakalok.Hosszas kísérletezés során kidolgoztam egy mixet,…..
Legújabb karcolatom későbbi szakaszában fogok példákat felhozni arra, hogy mi az, ami valóban gáz, az övtáska azonban - persze megfelelő körülmények között használva - nem az!Jó néhány évvel ezelőtt a trendkövető társadalmi réteg valamiért kipécézte magának ezt a nagyon…..
plb2009 2009.11.18 14:48:39
Már megint kinőtt a földből egy újabb, pedig azt hinnénk Budapest már nem bír el több bevásárlóközpontot. Persze a ledózerolt Skála helyén maradt ugar üvöltött egy ilyenért s a kerületi polgármester is új városközpontot álmodott. Nosza, akkor emelkedjen egy még újabb,…..
A biztonságos félúton a Danubius és az MR2/radiocafé között – ilyen lesz a jövő csütörtökön a Sláger eddigi frekvenciáin induló Neo FM zenéje aszerint a Kreatívhoz eljutott rövid mix szerint, amelyet a rádió vezetői küldtek szét szerdán a médiaügynökségeknek.…..
plb2009 2009.11.12 17:51:01
Az Urbanista aztán igazán széles témakörrel foglalkozik párnégyzetcentis falragaszoktól a világvárosok közigazgatásáig, de a koldusok eddig bizony eszembe sem jutottak. Egy kedves olvasónk azonban "talán érdekel, mint urbanistát" topikkal olyan levelet (vagyis inkább…..
Nem fordult még elő, hogy magyar DJ bekerült volna a DJMag TOP100-as listájára. Nos, a héten ez is megtörtént, a történelmi tettet Myon és Shane 54 (utóbbi Császár Előd művészneve) hajtották végre. Nagy indulatok kavarognak a TOP100 DJ lista körül, sokan imádják, sokan…..
  A nagy (majd a kis) generáció után - kár lenne tovább véka alá rejteni, - megszületett Bösztörpuszta népének legifjabb generációja is. Ki hinné, a kuruc.info okozta gerjedelem nem lohad esemény után sem. Sőt különös névadási extázisban teljesedik ki. Szittya anyák pedig…..
Most, hogy a Napkelte átmenetileg eltávozott az örök vadászmezőkre, a Heti Hetes meg éppen a napokban ünnepli a 10 éves fennállását, érdemes számba venni az utóbbi évek olyan közéleti-politikai műsorait, melyek országtudat befolyásoló erőként igyekeztek irányt mutatni. Ez…..
Urbanista Ilyen lesz a Köki 2009.10.15 07:29:00
Elnagyolt skiccek már tavaly nyáron voltak a Köki Terminálról, aztán a Csillagok háborújába illő metróállomást lebontották (amit egyesek lefényképeztek, mások megfestettek) és most az Építészfórumra felkerültek a 2011-re tervezett központ látványtervei. A D3SIGN…..
Meglepő döntést hozott kedden a fővárosi közgyűlés. A képviselők támogatták az előterjesztést, amely a Margit híd déli oldalán is kerékpárút kialakítására tett javaslatot.A Bőhm András, Lakos Imre, Katona Kálmán és Hock Zoltán által jegyzett előterjesztés célja, hogy…..
Nem lepődnénk meg, ha a legközelebbi bulvárhír az lenne, hogy sóval (persze nagyszemű tengerivel, mert az egészségesebb) hintették be Bárdos András helyét a Tv2-ben, nehogy valahogy újra kisarjadjon a székén. Ugyanis azzal, hogy Bárdos Andrásék távoztak a Tv2-től, a csatorna egy…..
Jól megbánta az online vásárlást Zoltán. Az ED-től vett mobil megkarcolt kijelzőjén nem volt fólia, a cég el is ismerte, hogy tévedésből használt telefont küldtek, de - misztikus, hogy miért - készpénzben nem voltak hajlandók visszaadni az árát, csak átutalással. A pénz…..
  Ez a horányi nyaraló lett az év háza 2009-ben. Az Építészfórumon (ahol egy csomó fotó is van róla), azt írják: A kétlakásos nyaraló épület tiszta alaprajzi szerkesztésével - melyben felfedezhetők a Szentendrei-sziget nyaralóinak hagyományai - reflektál környezetére.…..
plb2009 2009.10.08 13:42:30
Ha a paprikaspray már elég fojtogató, akkor kisebb-nagyobb tömegdemonstrációkon még mindig szokták az ő nevét skandálva hergelni a rendőröket. Az RTL Klub főzőműsorba hívta, a Hot pedig a halott rendőr családjának barátját is felhívta, hogy ne csak egy DJ legyen, aki almás…..
Uraim,Ha Istent és embert ismernek, a kedd esti BL-közvetítések alatt fittyet (vagy felőlem akár sárgarépát is) hánynak a rendezői utasításra, és innentől kezdve NEM húzzák rá a zoomot, vagy miafaszt, amivel a kamerával jó közeliket lehet készíteni, na, azt a bizbaszt NEM…..
Tényleg nagyon hülye a helyzet, de csak innen, Európából nézve. Ugyanis itt elképzelhetetlen ez a bulldog mentalitás, hogy valakinek 31 évig a nyomában csaholnak és végül elfogják; Amerika viszont ilyen. Hogy Roman Polanskit most elkapták, egy hosszú-hosszú kergetőzés végére…..
Pénzügyi okokból, de ha igazából ez a kezdődő jobboldali hatalomátvétel jele, az sem baj. Korábban már megindokoltuk, miért nem. A Szívlapát csodálatos videóján kívül csak ennyit szeretnék hozzáfűzni: A NAP-KELTE tervezett témái: Testünk titkai: kapszulás…..
A CIB Bank új vezetése elköszönt a Hat reklámügynökségtől, akiktől az állatorvosos kampányuk koncepciója származik (valamint a belső tendereken az ügynökség folyamatos vetélytársától, a Publicistől is, akik egyébként szintén forgattak két dokis filmet). Sokakkal együtt a…..
Ha valami igazán érdekel, utat talál hozzád az arról szóló információ. Így kerültem tegnap Budapestre, a Millenáris Fogadóba, ahol a Cote D'Or szervezésében a Csokoládé lelke című kiállítást néztük meg Viktorral. A sor riasztóan hosszú volt, mégis azt hiszem, hogy a…..
Ha nem, itt a lehetőség, ugyanis Zoli révén a Homár szerkesztőségébe is eljutott Levi levele, amiben röviden elmeséli, hogy Budafoki úti munkahelyéről szeptember másodikán az ipari kamerával rögzített két fiatalember ellopta a biciklijét. Az akció felvételei három részben itt…..
Isten az atyám, nem akartam többet foglalkozni a magyarságszakértő Dzsudzsák középpályással, de ő jött helybe a kötényért. Annyi történt, hogy több lap szerint is azt nyilatkozta a magyar-svéd meccs másnapján, hogy "aki azt mondja, hogy Magyarország jogosan kapott ki, az…..
Pilu Plágium, vagy kartell 2009.09.05 15:38:00
  Az alábbi döbbenetes felvételek láttán a következő gondolatok merültek fel bennem:     a. Kovács Ákos már két évtizede nyúlta Uhrin Benedek szövegeit, zenéjét és mozgását. b. Uhrin Benedek nyúlta a korai Ákost. c. A „b” állítás nem lehet…..