Regisztráció Blogot indítok
Adatok
átmeneti kommentelő

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Coine kétszer is hibázott, amikor megpróbálta összevonni tévé és internet előfizetését a T-Home-nál. Először előbb mondta le meglévő szolgáltatásait, mint ahogy az újat bekötötték volna. A másikra majd rájön, ha bekötik.Valamikor augusztus közepére érett meg bennem, de…..
Eredetileg nem tűnt olyan érdekesnek ez a téma, ám lett pár olyan aspektusa is idő közben, ami miatt mégis úgy gondolom, hogy érdemes foglalkozni ezen a blogon is pár szóban az üggyel. Mi az ügy?A CEMP úgy döntött, hogy a tulajdonában lévő egyik online újságból átemel egy…..
Kettős Mérce Ezek hülyék! 2010.09.20 08:07:00
 Valami történész társaság kezdeményezi, hogy Szabó Ervin nevét vegyék el a FSZEK megnevezéséből és a helyére valaki mást rakjanak.  Az indok az, hogy Szabó Ervin kommunista volt. Agyrém. Nem csak azért agyrém, mert egy történész társaság nem tudja mi a…..
átmeneti kommentelő 2010.09.20 12:48:20
átmeneti kommentelő 2010.09.20 12:54:35
@Maisie MacKenzie: Nem, nem CSAK Mo. on használják, számos országban használják. (a Dewey-féle hasonlóó jellegű osztályozással együtt, ami inkább az angolszász országokra jellemző) De Mo.on ő vezette be és terjesztette el.
Az Usa pl. a Dewey-t használja, amiből az ETO "kinőtt".
A legtöbb könyvtár tárgyszórendszert IS használ, ezeken felül.
De kíváncsi vagyok, milyen országokat ismersz, amelyek könyvtárai bármiféle rendszerezés nélkül boldogulnak.

Ha az ember bemegy egy sima városi könyvtárba, áttételesen az ő munkásságának is köszönhető ha elkezdi keresni az akvarisztika témát és megtalálja, pl.
átmeneti kommentelő 2010.09.20 14:25:08
@xenuka: meg a halottak ugye, mert Sz E meghalt 18-ban :D
Köztudott, hogy a 4-es metró építkezése már évekkel ezelőtt leállt. A Kétfarkú Kutya Párt úgy gondolja, hogy ezt a rossz emlékű négyest már felesleges erőltetni, mi inkább a hetes és a nyolcas metrót építenénk, amik egy év alatt elkészülnek.A négyes metró építésének…..
Tegnap arról volt szó, mekkora bunkóság belerúgni abba az autóba, amelyik nem adja meg kanyarodáskor az elsőbbséget a gyalogosnak. A kommentek számát nézve a téma alaposan megmozgatta a blog olvasótáborát, úgyhogy következzen egy alapjaiban hasonló, de sokkal vitathatóbb…..
átmeneti kommentelő 2010.08.08 15:00:49
@Aabroncs:

nem tudom megítélni hogy amit a könyv állít, igaz-e,
de az Alexandra nem mindig fektet túl nagy hangsúlyt a kiadványainak a lektorálására. (meg sok más kiadó se különben)
Azt nem lehet sajnos már alapnak venni hogy kinyomtattak valamit.
Még ha az MTA adja ki vagy a Springer, akkor ez az előfeltevés valószínűleg igazolódik...
  A demokrácia és a diktatúra között az a különbség, hogy előbbiben felírhatod a falakra: „Szabadság”, utóbbiban fel KELL írnod. Gondolom, egyetlen épelméjű embernek sem kell magyarázni, hogy mi az a „leheletnyi” differencia aközött, hogy…..
átmeneti kommentelő 2010.07.04 10:33:38
Az alábbi összefoglalót Babette becenevű kedves olvasónk küldte, hála és köszönet érte! Amennyiben kiegészítenéd, vagy bővítenéd, írj az ismert E-mail címünkre!    Az alábbiakban arról lesz szó, hogyan keressünk állást. Vagy munkát. Kinek mi. Induljunk ki…..
átmeneti kommentelő 2010.05.06 10:11:48
@Magg:
úgy hogy felmerült mint probléma az újságok magas ára. (valóban magas, ha minden nap megveszi egy munkanélküli a helyi lapot 3 valami hirdetési újságot)
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
Levélírónk a nappalis és a levelős képzést hasonlítja össze, saját tapasztalatai alapján. Véleménye szerint, aki minőségi képzést szeretne, az ne levelezőn keresse, a tanárokat nem nagyon érdeklik a levelezős diákok. Olyan is előfordult, hogy az egy tárgyra szánt 4…..
átmeneti kommentelő 2010.04.10 18:53:13
Persze hogy a borsnak van szára meg minden egyebe a termésén kívül, de mióta kerül az bele a csomagolásba?  Még sosem láttunk ilyet, amit a Horváth Rozisban talált Fdeyso.  A kérdésére pedig a válasz, hogy az őröltben nyilván ugyanez van, csak őrölve, úgy meg kit…..
átmeneti kommentelő 2010.04.02 11:25:53
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
  Brunyákné a felvégen lakik és ezért aztán tartania kell magát az itteni szokásokhoz. A felvég valaha nem volt felvég, az egész ófalu a mai alvég volt. Aztán idetelepült a gyógyszercsomagoló, azzal sok idegen. A gyógyszercsomagolót bezárták, az idegenek maradtak. Brunyák…..
átmeneti kommentelő 2010.01.03 22:09:39
Munkahelyi (T)error Tilos a szoknya 2010.01.01 06:01:00
Szia Despota, üdv mindenkinek!  Én arról a hülye helyzetről szeretnék mesélni, amit a főosztályvezetőnk teremt nap, mint nap. Nyáron kezdődtek a problémák, egy átszervezést követően került a nyakunkra ez a jóember. Cirka 40 fok volt árnyékban, de de a légkondit…..
átmeneti kommentelő 2010.01.01 14:58:42
@váj mí:
Miss Marple a szülei által ráhagyott részvények osztalékából él (ami a háború után csökkent) és támogatja az unokaöccse is.
átmeneti kommentelő 2010.01.01 19:27:48
@váj mí:
Egész komolyan, valamelyikben (sőt talán többen is úgy rémlik) említi Jane néni személyesen hogy egyre kevesebbet érnek a befektetésből kapott bevételei és ha nem lenne unokaöccse akkor nem futná nyaralásra pl. Azt hiszem a Rejtély az Antillákban vagy a Nemezisben.
Az anya és gyermeke közötti kommunikáció messzebbre mutat a verbális eszközök használatánál, hiszen már a gyerek sírásából is tudja az édesanyja, hogy mit is akar jelezni neki a baba. Nsocsi újabb levelében egy forradalmian új módszerre hívja fel figyelmünket, ami a…..
átmeneti kommentelő 2009.11.04 11:27:11
átmeneti kommentelő 2009.11.04 11:41:12
@Franky4fingers: igen szépen összefoglaltad az egészséges gyerekeknek szánt fejlesztő foglalkozások lényegét :DDD
 Nagyon úgy tűnik, hogy hazánkban is gyarapszik a Bolognai rendszert ellenzők tábora, erről ír következő levelünk szerzője is. A 9 éve szerzett tanári diplomája nem egyenértékű a bolognai rendszerben megszerezhető tanári képesítéssel, újra el kell végeznie a tanár…..
A béka marad Miért kell félni? 2009.10.23 18:17:00
Szociológusok, pszichológusok és politológusok biztosan sokat fogják majd tanulmányozni, hogy miért és hogyan alakulhatott ki ez a hisztéria a H1N1 oltások körül. Egyetemet végzett emberek képsek elhinni, hogy az oltással nanocsipet ültetnek beléjük, hogy így oldják meg a…..
átmeneti kommentelő 2009.10.26 14:10:20
k@kovacsjancsYYYZZZ:
Kisebb esélyed van két lottó ötösre mint egyre,
de nincs a másodikra kisebb esélyed, mint annak aki nem nyert sose.
Azért amíg nem érted a két esemény közti különbséget, ne szaladgálj vizsgázni valszámból.
átmeneti kommentelő 2009.10.27 20:13:59
Tanulni, tanulni, tanulni! - ahogy azt a kecskeszakállas úriember mondta szigorú szemmel tekintve le a május elsejei felvonulókra. Eddig nem is lenne hiba a gondolatmenetben, hiszen aki tanul, az valószínűleg többre viheti az életben, mintha nem tenné. Azt az ötletet azonban, amivel egy…..
Hipp, hopp, telik az idő, már augusztust írunk, és nagy események előtt állunk, ha az égiek is úgy akarják, akkor Fogtündér mostantól Forrest Erdészné szül. Gyümike Fogtündér néven fut majd. Szegény Sutyi és Vágyember, ha eddig nem is, de most biztosan könnyesre sírják a…..
átmeneti kommentelő 2009.05.26 17:45:47
Sziasztok! Tavaly októberben visszamentem dolgozni GYES mellett. Januártól állásidőre küldtek, mivel nem volt munka a cégnél. A héten kaptam egy levelet munkáltatómtól, amelyben közölték velem, hogy továbbra sem tudnak nekem munkát biztosítani és az állásidőre járó béremet…..
Már a MaxFactor Masterpiece Max sem bírja, ázott csomókban csüng a szempillán, miközben széles sávot mar magának a könny a finoman felvitt Loreal Accord Parfait alapozóban. De kit érdekel, amikor már zokogva szorítod magadhoz a vadonatúj Louis Vuitton-táskát. Szabó Patrícia…..
A különböző Helyszínelők-sorozatok a blog kifogyhatatlan alapanyagát nyújtják. Nyitottunk külön címkét az eredeti sorozatnak, a CSI:Miami-nek, és a leggyöngébb utánlövésnek, a CSI:NY-nak is; mindegyik gyűjtemény szépen gyarapodik, köszönjük szépen a fordítók áldozatos…..