Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kristopher

133 bejegyzést írt és 513 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a bikini szerelem volt első látásra. Noha nem tudnám elképzelni, hogy a strandon hogy lehetne ezt viselni.  Sokak számára szintén szokatlan lehet, mert az elmúlt évtizedekben a fürdőruha divat inkább afelé hajlott, hogy minél kevesebbet takarjon viselőjéből. Idén ez máshogy lesz. Visszatértek a…..
Régóta nézegetem már a Xiaomi beépített merevlemezes okos routerét, a specifikációi alapján nagyon meggyőző. Most végre a kezeim közé került, úgyhogy nagy reményekkel ugrottam neki a tesztelésnek, és igen jó benyomással dőltem hátra a tesztidőszak végén. ..
Kristopher 2016.12.29 12:53:01
@Hóhér az utolsó barátod: Most olcsóbb, 32-ből itthon van, ha gyors vagy :) Nézd meg a linket a cikk végén, ha érdekel!
Kristopher 2016.12.29 12:53:06
@Hóhér az utolsó barátod: Most olcsóbb, 32-ből itthon van, ha gyors vagy :) Nézd meg a linket a cikk végén, ha érdekel!
Egyszer csak megpillantottam a TomTop kínálatában ezeket a vászonképeket. Az tetszett meg bennük nagyon, hogy nincs keretük, és mivel vászonra festették őket, tök laposak, ezáltal eltűnik a festmény/kép hatásuk. Végignéztem a teljes kínálatot belőlük, és mivel meglepően olcsónak találtam őket,…..
A Sony a mai napon két újabb készüléket jelentett be, az idei csúcsmodell után lehullt a lepel két olcsóbb árfekvésű Xperiáról is, a tovább után bővebb információkkal szolgálunk az Xperia SP, és L névre hallgató újdonságokról.  A két ma bejelentett készülék…..
Teri néni szépen előszedte az ABC sorrendbe rendezett csekkeket: áram, fűtés, közüzem, tányéros TV és Lacika internetje. Etelka az ügyintéző unott mozdulatokkal nyomta rá őket a lézeres scanerre  és várta, hogy megtörténjen Teri néni szokásos performance, amint közli…..
Ezt a képet muszáj volt megosztanom veletek, mert állati jól néz ki :-)  AeroleFlock követte el, a DeviantArton futottam bele. Gratulálunk hozzá! ..
Tegnap hírül adtuk, hogy a Google 10 napon keresztül akciót tart, minden nap 10 appot árulnak kedvezményesen, mindössze 10 centért (~22 Ft). A mai napi adag kiszivárgott, pontosabban 9 app a 10-ből. Lássuk őket:• Beautiful Widgets• Fruit Ninja• Reckless…..
Kristopher 2011.12.31 15:22:33
@szcsongor: Bocs, sokára olvastam ide újra. Köszönöm a választ, működött is. No, hát csak most kezdek áttérni a fizetős alkalmazásokra :) Boldog új évet! :)
Utamba akadt egy nem mai cikk a neten, amit elolvasva elcikáztak a gondolataim. Lehet közhelyekkel van tele - bár kiemelkedőnek tartom a többi hasonlóhoz képest -, de engem elgondolkodtatott. Hova tartok, mit csinálok, mik a céljaim, mi lesz velem... A napokban ünnepeltem a…..
Lelki Kirakat Távolabbbról 2011.07.26 23:58:37
Verával elég vegyes most a viszonyunk, de semmiképp sem rossz. Igazából én lepődök meg a legjobban, hogy hogyan változhatott meg ennyire ennyi minden. Valahol a szeretők kategóriába sorolnám be magunkat, ami ugyan kényelmes, de nem jó... nekem nem tetszik. Azért nem léptünk semerre…..
Köszi, hogy velem voltatok. Minden jót nektek! :)Végeztem, hogy elkezdjek valami mást.Teszem azt szeretni...ennyi a lényeg. Semmi más. pusziKáosz..
Lelki Kirakat Hiánytermék 2011.06.27 11:34:59
Tényleg elhanyagoltam mostanában a blogomat, de egy rajongóm, ki szereti, ha idézik máshol a szavait azt mondta (idézem:) nehezményezi, hogy nem frissül a blogom :) Mondott mást is, de túlzásba nem esnék :) Szóval nyár van, igyekszem jól érezni magam, és ezzel bővült a társaság…..
Lelki Kirakat Műtétesdi 2011.05.20 10:23:58
Előre bocsátom, nem túl guszta poszt lesz. Ezen is túl vagyunk, elég frissen, de az orrom vissza lett húzva a helyére. Szerdán műtöttek, máig megélhettem milyen egy menstruáló nőnek lenni, csak arcban :) Persze annyira nem volt vidám dolog, mint reméltem. Két éjszakám úgy kb.…..
Lelki Kirakat Egy kis pihenő jön 2011.05.05 11:56:00
Betegszabi formájában. Történt ugyanis, hogy a szilveszteri afférom eredményét nincs mese, korrigálni kell, kés alá kell feküdnöm, meg kell műttetni az orromat. Látványra túl nagy változás nincs, de lélegezni jó lenne úgy, mintha gyári lenne. De a franc se gondolta volna, hogy…..
Lelki Kirakat Hazai helyzet 2011.05.09 16:12:00
Azt mondja 27 évet elvettem az életéből... Még nem is vagyok annyi, úgyhogy beleszámolta a terhességet is... A kiváltó ok pedig az volt, hogy nem köszöntöttem fel Anyák napján. Eddig mindig azt mondta, hogy az ilyen ünnepeket utálja. Úgy néz ki csak annyiban érdekli, hogy ki az,…..
Idegeskedés, ez jellemez per pillanat. Attól tartok súlyos környezetváltozásra van szükségem. Persze sokan mondhatnák, hogy mit panaszkodom, de ahogy nővérem megfogalmazta: „attól még, hogy többre vágyom az nem jelenti azt, hogy nem becsülöm meg azt, amim van.” De azt…..
irkafirka a dolgok 2011.04.22 22:11:00
mai állása szerint május 3.-án vonatozás haza. (véééégre!!!) Az már nem annyira, hogy fogok utazni kb. 16órát és éjjel 11-re érek a saját vasútállomásunkra, onnan meg még hazaséta.Visszafelé pedig ami biztos az az, hogy június 21. lesz az első munkanapunk. Előtte vmikor kell…..
Kristopher 2011.04.26 08:37:38
Lelki Kirakat Whumm-whumm! 2011.04.18 07:04:03
Hát igen, épp egy hónapja írtam legutoljára?! Történtek pedig bőségesen események, éppen ezért nem jutottam ide. De a rajongói igénynek nem lehet ellenállni :) Mit meséljek - hát folytassuk ott, ahol abbahagytam: KOCSI :) Megvettem, igen, enyimé, szép, csinos, okos -…..
Lelki Kirakat Autót nekem! 2011.03.11 10:48:00
Jó ideje kocsivásárláson töröm a fejem, és most talán már kezd kibontakozni a dolog. Életem eddigi legnagyobb anyagi befektetése, de ez sajnos nem azt jelenti, hogy drága kocsit vehetnék. Viszont most, hogy a rászánt pénz kezd összejönni, elbizonytalanodtam, hogy tényleg kell-e…..
Kristopher 2011.03.16 09:02:49
@Thia*: Biztató a véleményed, majd mindjárt posztolok a verdáról.
Lehet szó egy körről, de az első csaj, akit elviszek a nagymamám lesz! :D
Holnap Halnap Búcsú 2011.03.28 23:02:00
 Mint minden blogot előbb vagy utóbb ezt is eléri a vég.Egyszer olvastam valahol, hogy egy blog sosem lehet egyszerre TITKOS -ÉRDEKES - NÉPSZERŰ .Ezekből az ismérvekből legalább egy mindig sérül.Nálam a diszkréció hiánya csapta ki végleg a biztosítékot. Miért…..
Lelki Kirakat Igazam volt 2011.03.07 22:38:51
Bár nem sok olyan buli van már, ahova nem tudok elmenni Olaffal, mert Kata társaságát élvezi, most ideje volt ennek elejét venni. Ennyi idő elteltével mégiscsak ideje túllépni ezen. Mondjuk nem kerestem rá az alkalmat, jött az magától. Spontán buli Vera szülinapjára, de hova-hova,…..
Lelki Kirakat Day 11 - Day 12 2011.03.03 13:06:55
Day 11 › Valami, ami miatt a legtöbb bókot kapod  Hát túlzásba nem esik ilyen téren senki, de általában a fotóimra elég jó visszajelzéseket kapok. Remélem nem csak udvariasságból mutatják tetszésüket az emberkék :) Ha valakit nagyritkán megmasszírozok, akkor is…..
Kristopher 2011.03.07 09:21:50
@giablogja: Köszi Gia, most már jó a közérzetem - kereshetek mást, ami miatt nem kapok bókot :)
@Thia*: Hát a dicsérésemet már elhappolták előled, de egy gyümölcstortának szintén örülnék ;)
Lelki Kirakat Vera 2011.02.18 10:24:00
Azt még nem meséltem el, hogy a buli hogy alakult Verával. Eleve úgy volt, hogy el se jön, de olyan jól sikerült játszanom a lapjaimmal, manipulálni őt, hogy pár órával buli előtt felhívott, hogy hogyan is juthat el hozzám. Emlékszem a sikerélmény hogy megrészegített egy…..
Lelki Kirakat Na majd ma 2011.02.11 09:38:00
Egyre szarabb címeket találok ki, nem? :) Szóval ma találkozunk Briával, persze én kerestem fel az ügy kapcsán - nem bírtam tovább, én vesztettem el a türelemjátékot :) De tanácsokat kértem, és barátok szerint is nekem kellett megint lépnem. (Szemedre vetem, hogy nem írtál…..
Lelki Kirakat Day 09 - Day 10 2011.02.06 21:44:00
Day 09 › Valaki, akit nem akartál elereszteni, mégis eltávolodott Édesanyám lesz ez az ember, azt hiszem. Különösképpen az utóbbi időkben, hogy már alig járok haza eléggé megromlott a kapcsolatunk. Nem csak az a „kirepültem a fészekből” effektus... Ő távolodott…..
Találkoztunk másnap, szerintem hívhatjuk újabb randinak. Beszélgettünk, kicsit bővebben kifejtette, amit addig is, elmesélte hogy vágta át a bizonyos illető, és tovább ismerkedtünk, és már nem problémázott a csókokkal :) Felhozta megint, hogy nem-e haragszom a…..