Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Xedos

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezúttal a Reider Renáta által felajánlott játékok közül szeretnék nektek egyet bemutatni. Igaz a tőle érkezett játékok egy része elég hiányos, a másik részét pedig még éppen felújítom, de ennek ellenére mindenképpen érdemes megismernetek a játékokat, hiszen némelyiket 1910 körül készítették.A mai…..
A GearBest ma közleményt tett közzé azok számára, akik az ünnepek előtt rendeltek Registered Air Mail szállítással...
Egy újabb top 10-es lista, ma megnézzük, hogy mit is érdemes megnézni Krétán. Látnivaló van bőven, csak győzzük idővel. Kréta egyébként Görögország legnagyobb szigete és a Földközi-tenger ötödik legnagyobb szigete, fővárosa pedig Iráklió, közismertebb nevén…..
Számtalan jobbnál-jobb üdülőhely található Krétán, nehéz választani, hogy hova is menjünk nyaralni. A homokos, szép tengerpart, a napsütés és a kellemes tengervíz mindenütt garantált. Nézzük meg, hogy melyek a legnépszerűbb üdülőhelyek: 1. Kalyves Egy nagy falu…..
Az Andrássy út (lánykori néven Sugár út) alábbi, legkorábban nyilvánosságra kerülő tervrajzát a szokásosnál jóval nagyobb felbontásban tettem fel: A képet érdemes letölteni és részleteiben is megnézni.  Az Andrássy út teljes hosszában zárt sorú beépítést álmodtak,…..
HamPLÓ Haditechnikai park Zánkán 2010.09.12 11:02:00
Nyáron pár napot a Balatonon töltöttünk, ekkor vetődtünk el a zánkai haditechnikai parkba, a nyár egyik legmelegebb napján - az alábbi képeket a napszúrás veszélyével dacolva készítettem :) Ez a látvány fogadja az egykori úttörőváros bejárata elé beforduló vendéget. Kéretik nem röhögni, de a…..
Áttörést értünk el, áttörést értünk el, végre nem valami HP-s hulladékkal akarja meggyőzni az embereket a Microsoft arról, hogy a pc jobb, mint a Mac. Persze a világ legnagyobb számítógépgyártója is készít jó konfigurációkat, de az első meg a második reklámban olyan…..