Regisztráció Blogot indítok
Adatok
selymesszőrű tejbegríz

4 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A naív néni nem tudta, milyennek kell lennie egy kicserélt gázórának, ezért simán aláírta, hogy átvette és minden oké, holott a TIGÁZ emberei valamiért lehagyták róla a plombát. A szolgáltató szerint meg a néni piszkált, úgyhogy fizessen. Egy "kedves" történetet…..
selymesszőrű tejbegríz 2010.04.26 23:38:24
@IhopeUdie: Jaj már megint ez a túlbuzgó egyetemista "na majd én megmutatom" szöveg. Azzal menőzni, hogy kint élsz csak az otthoniak felé lehet, te attól még a kintiek számára ugyanúgy egy senki leszel.
Subba Helyesbítés MSZP ügyben 2010.04.17 13:44:00
 Nem lennék tökéletes, ha nem lennék emberi. És az ember hibázik. Hittem a hvg.hu-n és a gazdasagiradio.hu-n található arról szóló adatoknak, hogy pontosan hány szavazatot is kapott az MSZP. Megvolt az 1millió fölötti szavazatszám, tehát ebben kivételesen nem hazudtak, persze…..
selymesszőrű tejbegríz 2010.04.17 13:09:00
@EnZo75: LMP = új SZDSZ, jóreggelt. Nézz már végig a tagjain. Ők nyalták a legjobban az MSZP seggét.
Gábor arra gyanakszik, hogy a T-Home direkt szemétkedik vele, amiért nem tőlük, hanem az Externettől rendelte meg az IPTV szolgáltatást. Hiába rendelte, ugyanis egyre bizarrabb indokokkal húzták az időt, míg a végén a Naiv Ügyfél meg nem elégelte a dolgot. helyesírási dráma…..
A Homár nem ért a tartósítószerekhez, de ha valamire az van írva hogy nincs benne,akkor ne legyen benne semmilyen, még olyan sem, amire azt mondják az ezzel foglalkozó okosok, hogy nem ártalmas. Papplaciék ugyanis épp azért vásárolták meg a Pesti Reform Konyha termékét, mert nem…..
Zsófi, a felbőszült kismama lenti panaszát elküldte a CIB banknak is, sőt még egy fórumot is indított a békásmegyeri fiók ügyében, ahol úgy tűnt, szándékosan toltak ki vele. A nyitás előtt szöszmötölő alkalmazottaktól ugyanis hiába kért egy széket, hogy kivárja az ATM…..
Úgy tűnik egész komolyan specializálódott egy angol csalócsapat a magyar elektronikaitermékfogyasztókra. Múltkori iMaces történetünkhöz kísértetiesen hasonlító csalás lett az Expresszen olcsónak tűnő iPhone-ból, amit most egy Phone Stock Inc. hirdetett, kábé így: Pár…..
Az Andrea által kiválasztott cikk többe került, mire az Electroworld pénztárához ért vele, de felkészült vásárlóként tudta, hogy a feltüntetett áron köteles eladni neki az áruház. Végül ez meg is történt, nem is ezzel van a gond, Andrea a bánásmódot kifogásolja, ami a…..
selymesszőrű tejbegríz 2010.01.25 19:37:57
@megélhetési sünöző - újra van Homárszleng portál!:
Őőő tudom, én is erre akartam kilyukadni, régen volt egy poszt egy nyámnyila lúzerrel aki valami botmixer alkatrészt nem bírt kicseréltetni, neki volt a kezdő mondata a "diplomás ember révén"ami mára már szállóigévé nőtte ki magát.
Egyébként nem tudja valaki milyen papírt kell szerezni, hogy ne vágja rá mindenki zsigerből, hogy "hülyediplomás"? :-(((
A sztrájk első és harmadik napján is robbantással fenyegették meg a BKV-t. A magát BA-S-nak hívó szervezet e-mailben küldi el fenyegetését. A levelet csak a BKV-nak és blogunknak küldi el. Az első levelet 11-én éjszaka kaptuk. Akkor –mivel nem tudtuk, hogy a BKV olvassa-e-…..
selymesszőrű tejbegríz 2010.01.14 18:49:12
@KiviClub:
Milyen ultimátumról beszélsz? Az lenne a fasza, hogy ha még 272-s sem járna erre. Te melyik léhűtő vagy a testületből?
selymesszőrű tejbegríz 2010.01.14 19:09:13
@KiviClub:
Egyébként nem azért a leggazdagabb mert olyan marha jól él itt mindenki. Tükörhegy/József hegy mond neked valamit? :-S

Mi a probléma a mostani járatszámmal? Nem egészen értem.
selymesszőrű tejbegríz 2010.01.14 19:50:24
@KiviClub:
Azért az egyik leggazdagabb város mert itt a legmagasabb az egy főre jutó jövedelem. A "fejlesztések"-et jómagam is tapasztalom. Undorító 500 literes virágládák szétszórva az úton mint forgalomlassítók, vagy az, hogy minden normális kereszteződésből körforgalmat akarnak csinálni... Nem csoda, hogy minden idióta képviselőnek akart lenni.
Egy nappal azután, hogy feltettük Macskabreki kérdését, miszerint más is tapasztalta-e, hogy az Erste netbankjában egy beállított utalást később nem lehet módosítan, Macskabreki újabb levelet írta  Homárnak. Ezúttal örvendezőt, mert a Homár-power megint működött és a…..
selymesszőrű tejbegríz 2010.01.08 19:09:07
@igazságos:
Talán kéthavi hiteltartozás-elengedés!
A buszos valószínűleg megunta, hogy a kerekesszékes utast minden reggel fel kell segítenie a buszra, ezért tette fel neki a címben lévő igen bunkó kérdést. Olvasónk nem unalmában utazgat reggelente, munkába megy, és csak ezzel a busszal éri el a másik alacsonypadlós buszt, amire…..
selymesszőrű tejbegríz 2010.01.07 16:31:40
@Mosolyka:
Szöveget értelmezni tudsz-e? Én a BKV-okról beszéltem.
selymesszőrű tejbegríz 2010.01.07 17:25:16
@Gyűjtőjegyes:
Dehogy bántok én akárkit is, csak nehéz ebben az agressziótól túlfűtött közegben a hangulatváltás. Főleg ennyi csúnya hozzászólás után. :-)
Péter hatalmas felfordulással találta szembe magát a Aréna Pláza mozijában - nem működő automták, bezárt pénztárak - ahol végül a lefoglalt szuper jegyek helyett az utolsó pillanatban az első sorban jutott csak hely. Ezek után szerinte egyszerűbb lenne gépekkel helyettesíteni a…..
Utálok ismeretlen helyre BKV-val menni. Mindig jó előre felkészülök, térképekkel, menetrendekkel, hogy biztosan jó helyen szálljak le. A buszokon lévő táblák megbízhatatlanok, a buszvezetők sosem mondják be a megállók neveit, ezért minden információt magunknak kell megszerezni.…..
selymesszőrű tejbegríz 2010.01.04 10:05:25
@Adani:
Akkor szívod meg, ha repeszt a busz és kihagy egy-két megállót mert nincs fel és leszálló utas.
selymesszőrű tejbegríz 2010.01.04 10:07:07
@M1rage:
A jegyvásárlási lehetőség nem biztosítása is szerződésszegés.
Az alábbi történet végkicsengése az, hogy nem csak arra kell ügyelni, kitől vásárolunk valamit, hanem arra is, kinek adjuk el. Egyébként minimum megáll az önbíráskodás, ha nyíltan fenyegetőznek. Tisztelt Zugügyvéd!Tanácstalanságomban ( vagy ha igazán őszinte akarok…..
A lenti levelet kommentár nélkül küldeném mindazoknak, akik az Odacsuktunk egy gyereket! -„És? Üljön vissza, és fogja be a száját!” című bejegyzés íróját azzal vádolták, hogy hazudik, nem ír igazat, felfújta az egész történetet: Tisztelt Gál Mihály!A BKV…..
selymesszőrű tejbegríz 2009.12.18 15:31:33
@sevi (Sevcsik):
Hogyne tudná, vesz ennivalót.
Végre! Mindig is szerettem volna, ha valaki nem unalmas csikkeket, legyeket, csavarokat meg hasonlóan fád cuccokat találna konzervben, hanem valaki tényleg izgalmasat. Landornak kijutott a jóból, párja ugyanis - velőtráző sikollyal - egy azonosítatlan rákszerű miniszörnyeteget talált…..
selymesszőrű tejbegríz 2009.12.17 14:04:36
selymesszőrű tejbegríz 2009.12.17 14:05:41
Olvasónk még mindig nem érti, hogy a 144-es busz vezetője miért szólt, és mutatott be neki vasárnap este, hisz semmi rosszat nem tett, csak figyelmes volt. Direkt ott nyitott ajtót, ahol nem ült senki, hogy az indulásig ne fázzanak az utastársai: Kedves BKV! Mindjárt a levelem…..
Nóra dühös volt, hogy babakocsival nem engedték be az angyalföldi MediLine biodiszkontba, és disztkriminációt kiáltott. A cég tulajdonosai alanti válaszukban rámutatnak, hogy a bolt alapvetően nagykereskedés, egyéni vevőket csak bizonyos feltételekkel engednek be, az egyik ilyen,…..
selymesszőrű tejbegríz 2009.12.10 10:53:52
"Családias a légkör, barátságos és szakszerû a kiszolgálás" - írja a MediLine biodiszkont üzletház weboldala. A családiasságba azonban - a kétgyermekes Homár szerint némi joggal, a de a kereskedelemben mégis kissé szokatlan módon - nem értik bele a gyerekeket és a…..
selymesszőrű tejbegríz 2009.12.08 20:47:32
@pappina:
Legközelebb grammra lemérem! Akkor mondok hat kilót, nem is... hetet! Agyalágyult...

@gorillka:
Elhiszem én, nekem is kurva jó dolgom van itt a jó meleg szobában, csak néha muszáj kimenni mert van kötelessége is az embernek. Egyébként én nem állítottam, hogy mindenki cipeljen egy 25 kilós gyereket, csak azért a saját gyerekének a cipelése miatt ne fanyalogjon már egy anyuka aki 10 percre lakik a "kurvafontosodamenni" diszkonttól. Basszus keljen korábban. Mit kell ezen problémázni. Agyam eldobom rögtön.
A rendőrség hivatalosan is megerősítette, hogy házkutatást tartottak a BKV Zrt. és a Budapest Airport Zrt. központjában, és a két cég jogi igazgatójának lakásán is. Őket őrizetbe is vették, kezdeményezik az előzetes letartóztatásukat. Volt három társuk is, de részleteket…..
selymesszőrű tejbegríz 2009.12.05 12:40:58
@rcfan:
Végül is a majális köztudottan szocialista ünnep. Idén is, hogy tapsolt a sok húgyagyú a piros zászlók alatt...
Olvasónk december 2-án a 240E jelzésű busszal utazott. A buszt a Sasad ligetnél egy csapat gyerek szállta meg. Egyiküket, vagyis csak a táskáját a busz ajtaja odazárta. Az utas szólt a sofőrnek, de az nem foglalkozott vele, ezért rákiabált. Mondta neki, hogy odacsukta a gyerek…..
selymesszőrű tejbegríz 2009.12.04 18:43:10
@Lángharcos:
Ha a hátadon van, akkor foglalod egyrészt te a helyet, plusz még azt 30 centimétert hátrafelé is a táskáddal. Ha a lábad között lógatod - én általában az ülések mellett szoktam állni, az ablak felé nézve, így nem rugdoshatják össze a táskámat, meg ha összerugdossák akkor mi van, leporolom oszt jónapot - akkor oldalról képtelenség rugdosni. De le is teheted, és a lábaiddal pedig összefogod, hogy el ne dőljön. Csak egy kicsit kellene félretenni az önzőséget és csodaszép világot tudnának az emberek ebből a szarból csinálni. :-)
selymesszőrű tejbegríz 2009.12.04 19:49:05
@Steer:
Onnan, hogy körülményes le és felvenni, és sokkal nagyobb biztonságban érzik a táskát ha a hátukon van, mert még gyerekek, nekik még kapaszkodni is megerőltetőbb egy kézzel. De én nem is róluk beszéltem.
A köteles kérdésed előtt viszont értetlenül állok, ilyet nem is mondtam, írtam de még csak nem is sugalltam. Annyit jelentettem ki, hogy célszerű a táskát levenni az utasoknak, mert úgy több lesz a hely, na meg persze nem lopják ki belőle hátulról a cuccot.
Olvasónk tanácstalanul állt a rákoskeresztúri városközpont buszmegállójában. Miközben útbaigazítást kért, egy buszvezető meglökte, majd azt mondta: "Húzzál már félre a p*csába te is az útból". Olvasónk a buszon kérdőre vonta a buszvezetőt, aki tovább…..
selymesszőrű tejbegríz 2009.12.03 14:59:35
@nikkel odeon:
A 16 gb-s iPOD touchot már 200-250 dollárért hozzádvágják ha amcsiból behozatod. A többi dettó ilyen olcsó. Persze nem magyar nyelvű a szoftvere de itt most nem erről volt szó.
selymesszőrű tejbegríz 2009.12.03 19:57:46
@nikkel odeon:
300 dollár még mindig ~51.000 forint ha már bele-bele akarsz kötni. :-)
A 64 gigabájtossal már jöhetsz, az tényleg 65 rongy amerikában, itthon a duplája.

Egyébként nekem inkább sírás szaga van a sztorinak, meg ez a gyermeteg vádaskodás... Röhej...
Mi is gerjedtünk már attól, hogy a szeletelt Karaván (szintén hőmérséklettől függetlenül) az istennek sem akart szétjönni, úgyhogy le is szoktunk róla egy időre. Aztán amikor a gyártó rájött hogy elkúrta és belekevert valami szétszedhetőség-fokozót, újra enni kezdtük.…..
Olvasónk egy ájulás szélén lévő utasra lett figyelmes az Árpád hídnál a metrómegállóban. Az utas segítségére sietett, aki csak egy pohár vizet kért, ám ezt nem volt egyszerű beszerezni. Az állomáson álló ellenőröktől és biztonsági őröktől próbált segítséget…..
selymesszőrű tejbegríz 2009.11.18 11:47:54
@speki2:
Kíváncsi lennék erre a "statisztikára" Valahogy nekem nem ez a tapasztalatom. Bár próbálom magam győzködni, hogy segíteni jó dolog és kell is, de valahogy a visszacsatolás már nem az igazi... :-(
selymesszőrű tejbegríz 2009.11.18 13:09:15
@0123evian:
Az oktogonról jut eszembe. Szokott ott lenni egy tolószékes cigány kislány, akit a szülei kiraknak oda egy mekispohárral, és valami olyasmi van ráírva a táblácskájára, hogy már csak 10.000 forint hiányzik a műtétemhez. A dolog szépséghibája az, hogy ezt az összeget 3-4 napi koldulásból simán össze lehet szedni, a táblája meg már szanaszét van rohadva/ázva/gyűrődve, szóval ő sem két napja csinálja. Undorodom az ilyenről, nem fogom a tolvaj családját támogatni.
Kínai boltban vásárolt trikómról mosás után levált az egyik rávasalt embléma. Egy náci embléma van alatta eredetileg. A másik jelet megkaparva, alatta is ugyan az van. Érdekes még az évszám is: 1956. Most a kínaiak hova tartoznak??? Drága  Névtelen , nem mondja, hogy…..
selymesszőrű tejbegríz 2009.11.16 10:30:21
@májgeriberi:
Még szerencse, hogy rosszul tudod. Ez így elferdítve 45 fokkal pont a náci embléma. Bár az igaz, hogy ősi jelkép (kb 4-5000 éves)
"Ha a légitársaság bedőlne, az a rekordáron privatizált reptér jövőjét is veszélyeztetné, és jelentősen megnehezítené és megdrágítaná az ország légi megközelítését" - mondja az Index cikk második mondatában Hardy Mihály, a Budapest Airport kommunikációs…..