Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MalacPasztor

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyen nincs, komolyan mondom, ezt a pártot, ha nem volna, ki kéne találni. Miközben országunk nagyjai a Parlamentben tüsténkednek egy olyan új alkotmányon, amely kettészakíthatja a köztársaságunkat, az LMP holnapra beszélgetésre invitálja szimpatizánsait Daniel Cohn-Bendittel, az…..
Az Egy nap a városban blog rendszeres olvasói kívülről fújják már András történetét, úgyhogy a következő bekezdés csak az újaknak szól, a rutinos olvasóink meg ugorjanak a következőre.  András egy hajléktalan volt a lakásom közelében, aki hiába élt az utcán,…..
Az Exit fesztivál 2000-ben még a Milosevicsi diktatúra valamiféle ellensúlyozására jött létre, hogy legyen valami más is. Aztán hét év alatt, azaz 2007-re, kis helyi megmozdulásból az „Európa legjobb fesztiválja" címig jutott, de ez nem volt egyszerű menet. Nemcsak…..
Tony Blair és a New Labour egykori főideológusa a klímapolitikáról írt könyvet, és az olajhozamcsúcs miatt aggódik...
Rájöttem! Űrkutatás 2009.05.25 15:30:00
Valójában nonszensz, hogy űrkutatásról olyan emberek formálnak szakvéleményt, akik soha nem jártak az űrben. A NASA igazgatója minden bizonnyal okos ember, de honnan a fenéből tudná mi van a Holdon, ha még soha nem járt ott? De azért "okosakat" mondani biztos ő is tud.…..
Blogunk hónapok óta foglalkozik az újbudai alkoholárusítás korlátozásáról szóló rendelettel. Már márciusban felhívtuk olvasóink figyelmét, hogy Molnár Gyula miként védi meg a ZP-t és a Riót, míg záratja be az összes többi kocsmát. A nem éppen józan…..
MalacPasztor 2009.05.21 12:01:33
@gereben: utolsó mondatot igaz a hőzöngő helyi lakosokra is, akik beköltöztek az icsa vagy a libella mellé N éve. Azok a helyek régebbóta ott vannak mint a sok begyöpösödött köcsög, lehet elhúzni a picsába.

különösen igaz a kerületi politikusokra, mindnek vagyonosodási vizsgálat majd börtön.
MalacPasztor 2009.05.21 13:06:23
@white nice: portal.bme.hu/Latogat/EgyetemTortenet.aspx egyetem-környéki kocsmák, kávézók régóta ott vannak.

én is laktam a környéken, ráadásul kolival szemben, mégsem panaszkodtam. Meg lehet szokni. Ha pedig úgy érzi a lakó hogy jogait sértették, tessék hívni a rendőrséget. Inkább cirkáljon egy rendőr folyamatosan azon a 3-4 utcán ahol ezek a helyek vannak mint hogy bezárják őket.

Ami a legjobban zavar az egészben:

- politikusok NEM a zsémbes nyugdíjasok kisegítésére hozták ezt a rendeletet hanem ZP, Rió által csúsztatott pénzekért.

- nagyon sok olyan helyet is tönkretesznek ezzel ahol aztán igazán nem a 14-16 éves (vagy akáár egyetemista) korosztály szokott alapozni, pl. Libella
(fotó: HamPage)   Magányos autósok, reszkessetek! Az elmúlt húsz év legradikálisabb közlekedési változása vár mindenkire nyáron Budapesten. Valami csodaszerből szippanthattak ezúttal a főpolgármesteri hivatalban, ugyanis HELYES irányban kezdtek el gondolkodni a fővárosi…..
MalacPasztor 2009.05.20 11:38:13
@roze: "ugyan már,felesleges olyan europai városokkal összehasonlítani ahol működik a bicaj kultura..egyrészt ott nem lopnak,kinthagyhatod a bármidet is az utcasarkon másnap ugyanott lesz..."

LOL amsterdamban gondolom viccből van minden bringán 2-3 u lakat
A magyar származású amerikai üzletember májusban több vonalon is próbál könnyíteni a szegények és az elesettek helyzetén az Atlanti Óceán mindkét partján. Soros úr a múlt héten New York-ban jelentett be egy 50 millió dolláros adományt a new york-i szegények számára a Robin…..
hahó, ez mostan überfontos. te hallottál vmit arról,h. újbuda rendeletet hozott,h.május végétől minden (!) nem melegkonyhás kocsmának és minden (!) élelmiszerboltnak 10-kor be kell zárnia?! baszki, világvárost építünk, mi?! de tényleg: épeszű helyeken nyáron tízkor kezdődik…..
Ó, mennyire várom már, hogy teljes valómban visszatérhessek Közétek! De sajnos még több hét, mire szusszanásnyi időre bezárnak az Alma Mater ódon kapui, hogy végre csak a nyári modorosságnak és a munkának adózhassak! A modormérő úgy tűnik, továbbra is szorgalmasan csipog…..
Sárdobáló Gréczy drogja 2009.05.13 18:00:00
Nehéz élete lehet most Gréczy Zsolt tanácsadó, bloggerkollégának, mióta lemondott a kenyéradó gazdája, Ferenc. A blogja is behalt, keveset és érdektelen dolgokat posztol. Legutóbbi írása is teljesen érdektelen, kicsit siránkozik azon, hogy Szili Katalin veszített Pécsen, de…..
A hétfői Süddeutsche Zeitung-ban (Németország vezető baloldali napilapja) egész oldalas publicisztika jelent meg Magyarországról „Nem, nem, soha“ címmel. A cikk feletti fényképen egy szögesdrót kerítésen keresztül láthatjuk a magyar zászlót. A képaláírás szerint…..
A Terror Háza múzeum a rendszerváltásra emlékezve egy Vasfüggöny imitációt akart elhelyezni az Andrássy úton, az intézmény előtti zöld területen. Ezzel akarták emlékeztetni az arra járókat, hogy 20 éve élünk a szabad Magyarországon. Azonban nem tehetik, mert a Főváros…..
Egy februárban életbe lépett helyi rendelet alapján a másokat és a főtér állagát veszélyeztető BMX-esek és gőrdeszkások sportszereit el fogják venni.A főtéren szabályt sértők ellen eljárást kezdeményeznek, és a deszkát,vagy a kerékpárt tárgyi bizonyítási eszközként…..
MalacPasztor 2009.05.09 12:57:34
@Overdose:

Hadd szórakozzanak, igaz most nincs keresetük, de előbb-utóbb ők fogják fizetni jó néhány forumozó nyugdíját.

ott a pont.

A fecskendos kommentelo megalol, gondolom nem tud eleget a drogokrol hogy kulonbseget tudjon tenni a heroin es mas drogok hatasa, beviteli modja kozott. Ha tudna akkor evidencia lenne amit a tobbiek mondanak, hogy a deszkasok NEM LEHETNEK heroin felhasznalok.

kapcsolodo anyag: lmgtfy.com/?q=effects+of+heroin

Amugy Budapesten az egyik legjobb dolog ami tortent a kozterekkel az az erzsebet ter felviragozasa. Nem a deszkasok jelenletere gondolok, hanem arra hogy meno hely lett, ahol estenkent zsong a fiatalsag. Igazan nem mondhato hogy a kb. 8 meter szeles jarda (lehet hogy joval tobb, also becslest adtam) egyik szelen ugralo sracok barkit is veszelyeztetnenek.
 Declan Ganley üzenete megérkezett Magyarországra. Nem valószínű, hogy a hír megrengeti az elitet, de a konspirációs iparnak hétvégi betevő lehet: említett úr ugyanis a Libertas Movement alapítója és vezetője, mely szervezet anno sikerrel győzte meg az ír választók…..
Ismét kezdtem azt hinni, hogy senki nem tud már olyan újdonságot írni nekünk, amiről még sosem esett szó itt a blogon. Miklós mégis ilyet küldött nekünk, történt ugyanis, hogy találtak egy gazdátlan és igencsak megkopasztott autót, de mivel nem lett bejelentve az eltűnése,…..
A héten megkaptam a kis borítékomat és a kopogtató cédulát. Közelegnek az EP választások. Kibontottam, kicsit informálódtam, majd széttéptem és kidobtam a kukába. Az első szavazásomon nem veszek részt, két okból:1,) Nem szavazok, mert nincs kire. Azért nem fogok az egyik szar…..
MalacPasztor 2009.04.14 00:16:54
Ott van az LMP, az sem játszik?

www.lehetmas.hu/mitol

érdemes megnézni a nyílt pártkassza részt, bár remélem a jövőben nem csak emailezik a számláikat hanem mindet kiteszik.

nálam most ők vezetik a szimpátia listát, ajánlószelvényt biztos ők kapják.

esetleg élőlánc?

www.elolanc.hu/

vannak alternatívák, de kell nekik segíteni az ajánlókkal, mert a nagy pártok szeretik elszedni előlük.
MalacPasztor 2009.04.14 01:31:00
@Tib:
"Én nem nézek le senkit, kivéve az ingyenélőket, meg a sör-virsli szavazókat."

panem et circenses mindig is volt, sajnos.