Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NanoTek

21 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
UPDATE 11.15: Ahogy az tavaly is bekövetkezett, a karácsonyi nyomás alatt elkezdett belassulni az Amazon logisztikája. A Fire (lehet, a vegyes review-k miatt, kösz Atyaman) elég gyorsan érkezik, most 2-3 napot írnak, de a Touchra 8-9 napot kell várni. Azaz aki vásárolni akar, az ne nagyon…..
HeterOtthoN Felnőtté válás 2011.10.18 10:55:00
 Sokat töprengtem azon, hogy mi a legkézzelfoghatóbb jele annak, hogy valaki felnőtt. Agyi értelemben nálam ennek semmi jele, azt hiszem. Érzelmileg ugyanolyan (in)stabil vagyok, mint pár éve, ergó az már korábban felnőtt, mint én. financiálisan sose leszek független, valaki…..
HeterOtthoN HeterOtthon 2.0 2011.10.01 23:50:00
2011. október 1. Számomra jeles dátum. 1 év 9 hónap után ismét kedvet kaptam írni.Fura. Sose hittem volna, hogy egyszer a HeterOtthon újra kinyit. Ez egy korszak volt azt hiszem mindkét szerző életében. Azóta sokminden történt. Nagyon sok. Vázlatosan összefoglalva:az otthon…..
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
HeterOtthoN Éjjeli műszak 2010.01.04 02:06:50
Mit csinál két férfi az éjszaka kellős közepén, ha nem tudnak aludni? Az egyikünk vasal, én meg mindezt posztolom. Így szép az élet. Új év, új dolgok, régi problémák. ..
 Álljon itt egy dal, ami egy nagyon szép szerelmes szám. Sokan nem értik, nem tudják miért, de mi ott voltunk és láttuk, hogy ez az a dal, mely érzések nélkül is képes szerelmet sugallni. Too much thounge guy... It's awe.. - wait a minute - ...some!  ..
Nem. Én már semmit sem értek, ami a nő-férfi örök harc részeit képezi. Azt tudni kell, hogy lassan fél éve én is keresem másik énem, mert hisz az ember társas lény, tehát magányra vágyik - de nem félévnyire. Legalábbis én nem. És ezzel mások is így vannak. Van aki két…..
HeterOtthoN Illem? Talán. 2009.11.23 15:35:00
Ha az ember netes társkeresésre adja a fejét, az több mindent jelenthet: 1) A való életben valamiért nem akar összejönni a kapcsolatépítés 2) Kapott pár pofont, amit nem szeretne megint 3) Nincs ideje arra, hogy vakrandikra járjon, így előszür. Ezekkel még semmi…..
HeterOtthoN Kívánságműsor 2009.11.18 20:04:00
Ma este vacsorakészítés közben épp a Juventus rádió kívánságműsora szólt, és egy hölgy az alábbi számot kérte férjének. Hallgassuk meg figyelemmel. Különösen a szöveget, és a mondanivalót.   Nos, ha valakinek ezt a számot küldi a felesége, akkorvagy nem tudja,…..
HeterOtthoN Kupé 2009.11.03 23:16:00
..és kinyílt a kupé ajtaja:Van itt egy szabad hely?Ha nem zavar, hogy cigizek, akkor igen.Már megszoktam.És így indult el egy több, mint 3 hónapos utazás. Az út elején az ember feszeng, hisz sose tudja, milyen is a másik, aki besétált a kupéjába - és ezzel együtt az életébe is.…..
Az ember mindig eljut arra a pontra, hogy magába száll, és megnézi mit is tett eddig. Mostanában minden estém ezzel telik, pedig 24 évesen nem kellene ezen rágódni. Carpe Diem! Milyen jól is hangzik. Mindig fülembe cseng nagymamám mondata, amit középiskolás koromban mondogatott nekem:…..
HeterOtthoN Receptek 1 2009.10.23 13:49:00
Ime a nagy nap, az első receptünk, amit a Kedves Olvasóink elé tálalunk. Akkor vágjunk is bele a főzésbe!Szükséges hozzávalók 2-3 fő részére:45-50 dkg marhahús1 sárgarépa1 fehérrépa2 evk zsiradéksó, bors, vegeta75-80 dkg krumpli3 db tojásAz edényben a zsiradékot…..
HeterOtthoN Koton-o-pofon 2009.10.22 12:21:00
Az utcán járva-kelve hallottam az alábbi történetet, és most nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek.A lényeg: a csaj a pasijával találkozott, de mivel már csak egy darab koton volt, ezért be kellett menni a drogériába vásárolni egy dobozzal. Ezzel még nincs is gond. DE! A srác…..
Kicsit elcsépelt dolog ez a tejszínhab - eper - pezsgő dolog.De hogy nézne ki a csajon a pacal?..
Azt hiszem ez az a dal, ami jól jellemzi jelenlegi helyzetünket. Ugyan házibulik nincsenek, de a lakás időnként tényleg úgy néz ki, ahogy azt a dal alapján el tudjuk képzelni. Pedig mi mindent megteszünk, hogy ne így legyen... A dallam maga egyszerű, de épp ettől fülbemászó, és…..
HeterOtthoN Dalok életünkből 2009.10.20 00:00:00
Mint a beköszöntőben már írtam, lesz itt szó mindenről, ami az életünkhöz kapcsolódik - és most végiggondolva a zene az, ami mindig is adott valamilyen pluszt életünkhöz. Ezek a bejegyzések minden héten megjelennek, és azokból a dalokból szemezgetünk, amelyek…..
HeterOtthoN Tour de Pest: Normafa 2009.10.19 22:19:00
Ma este úgy döntöttem, ellátogatok egyik kedvenc budai helyemhez, a Normafához. Anno gyerekkoromban jártam még itt, és ami azóta sem változott, az a kilátás - igaz mostmár magasabbról és messzebbre látok, mint anno. A legegyszerűbb eljutási lehetőség a Normafához a 90 és…..
HeterOtthoN Tour de Pest 2009.10.19 21:48:00
Foglalkozásköri ártalom nálam, hogy turizmussal is foglalkozom. Ennek keretén belül indítom most el ezt a címkét, mint "Tour de Pest". Ezzel az a célom, hogy bemutassam, milyen lehetőségeink is vannak, ha a zsbeünkben a BKV bérletünk. Bármennyire is furcsa, minél régebben…..
A hideg pénteki napon épp Zuglóban korzóztam, amikor az alábbi igen érdekes párbeszédre lettem figyelmes. - Hú, nagyon baró az új gumicsizmád! Jól áll rajta a minta!- Óh, köszi, ne is mondd, én is szeretem. Tényleg baba a színe, meg a mintái is, de egy baj az van vele.- Mi?-…..
Ezt a hétvégét szülővárásomban töltöm, és mint minden rendes család, mi is szombat reggel intézzük a vásárlást és a piacot.  Így október közepén már megjelentek a mécseshírdetések, amik jól jelzik, hogy az október 23-ai forgatag után lassan itt a november 1-jei…..
- Mi lesz a vacsora? - Találtál. - Ok. A találtál egy típikus fősikolás étel. Benézel a hűtőbe, és amit ott találsz, azt eszed. Nah ez a Találtálas vacsora. Egyszerű de nagyszerű! Az aznapi menü szerves részét képezte 1 kg kenyér, fél rúd szalámi (csak és kizárólag…..
... az nem más, mint ami minket érdekel, de úgy gondoljuk, hogy Titeket is. Lesz itt minden, ami a verbális és non-verbális kommunikáció gyögyszemei, mint példáulTömegiszony - halljuk/látjuk/érezzük, miközben járjuk utunkat a fővárosi forgatagbanDelikát - receptek mindenkinek, de…..
HeterOtthoN Moderálási elvek 2009.10.14 20:45:00
Igaz mi sem tartozunk azok közé, akik egykönnyen visszatartják mondandójukat, de mi is tudjuk mi az, amit nem szabad. Most következzenek azok a dolgok, amiket mi sem szívesen látunk viszont a blogon:Moderálási elveink:mindenféle szélsőségek - mind politikai, mind nézetbelimások…..
Az Opera ismét első lett valamiben: ők érték el először a 10-es verziószámot a böngészők között. A kiadást egyáltalán nem siették el, a előző 9-es verzió még 2006 nyarán, de még az utolsó nagyobb verzió, a 9.6 is már majdnem egy éve, 2008 őszén jelent meg. Éppen ezért…..