Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kÁzmér

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A méregdrága Jet2 mellé normális fapadost követelnek maguknak a skóciai magyarok, megkérdeztük a Wizz Airt, nem akarnak-e netalántán oda repülni. Vizsgálják a lehetőséget, de nem csak ezt. Adtak még másik négy opciót, amivel szemeznek. Itt a vissza nem térő alkalom, lehet…..
kÁzmér 2015.01.30 21:36:50
kÁzmér 2015.01.30 21:38:39
@Bene Péter Kiss: Köszönjük, ez jó ötlet volt! Reméljük sikeres lesz! ;)
Hegylakó, Star Wars, A Gyűrűk Ura, Brian élete. Mind remek filmek, akárcsak a helyszínek, ahol forgatták azokat. Lazítsunk hát egy kicsit és kezdjük el virtuális utazásunkat! 1. Málta, Popeye falu – Popeye Popeye falu, más néven Sweethaven (vagyis Édes Kikötő), egy…..
kÁzmér 2014.05.17 21:02:04
@kátaitamás: Jogos és helyes a megjegyzés, Skye (nagy kedvencem) kb. 20 km-re van innen, Kyle of Lochalsh-nál egy hídon lehet átmenni. De: a képen a háttérben NEM Skye hegyei láthatók. ;)
Üdv Skóciából!
Sark szigete a Csatorna - szigetek egyik apró tagja, Guernseyhez tartozik. A Normann Birodalom utolsó területe, jelenleg a Brit Korona fennhatósága alá tartozik, de sem az Egyesült Királyság, sem az Európai Unió része. Jelenleg csakis hajóval közelíthető meg Guernsey-ről. A…..
Amerikában élő olvasónktól, Vida Elvirától kaptuk ezt az írást. Biztos, hogy követőink többsége, a férfiak sosem kerülnek majd ilyen helyzetbe, de a történet akkor sem súlytalan számukra - családtagjaikat, barátaikat is utolérheti betegség. Az erő és akarat példájára…..
Megkérdezték az Index olvasókatAz internetes közvéleménykutatás részeként arra a kérdésre is választ kaptak, hogy a  válaszadók hány %-nak rokonszenves egy-egy párt? A sorrend itt:1. LMP2. FIDESZ3. Jobbik4. MDF-SZDSZ5. MSZPaz adatok itt..
Cégcsoportunk pár pionírja hónapok óta teszteli a leendő környék kifőzdéit. Blogot is csináltak a kalandokból, íme...
Mint észrevettétek egyre kevesebbet írok. Egyrészt télleg nem akarok senkit sem az őrületbe kergetni a konyhai kínjaimmal – azé nem olyan rossz, Brúnó ma kifejezetten kedves volt! – tehát ezeket nem akarom különféle formában újra meg újra megírni.Másrészt ebben a…..
hungariansurfer Hullámok hencege 2009.08.02 23:01:00
A fene se gondolta, h ennyire rámozdulok a surfre. Persze, ezért is jöttem, és amikor csak tehetem a Watersplash-nél felszerelt kamerát nézem , h a műszakok közti szabadidőmben minél többet legyek a deszkán. Hullám- és egyéb időjárás-előrejelzés a könyvjelzőben, vízálló…..
hungariansurfer Hullám alatt 2009.07.05 23:11:00
Mint minden közösségben itt sem lehet mindenkivel jóban lenni. Nekem sajna épp a közvetlen főnökömmel, a francia séffel vannak gondjaim. A magyar bulin, mert az is volt, azzal nyugtattak, h ne izguljak, mert minden szakács szar arc, és megveti a kipíket. Hát ez kevés magyarázatnak,…..
kÁzmér 2009.07.07 09:56:07
hungariansurfer Take a Break 2009.06.27 16:50:00
Ha valaki azt gondolná, hogy itt leányálom a potáta kollektelés után melózni, csak mert fáradt testem medencében, jakuzziban és száraz ill. gőzszaunában pihentethetem, akkor az téved! (Jó, ez a mondat kicsit úgy hangzik, mint amikor a Brian életében a palesztin felszabadító…..
kÁzmér 2009.06.29 02:14:16
hungariansurfer Party Time 2009.06.21 02:40:00
Nos, az első végigremegett napok és a betanulás után kezdek beleszokni az itteni életembe – de azért még figyelmeztetem magam, hogy nehogy jobban elterpeszkedjek, mint kéne. A meló még rengeteg és ki is vághatnak apróságokért, de úgy tűnik, sínen van a dolog. Amiért…..
hungariansurfer Kicsen Portás 2009.06.16 02:25:00
Most előadhatnám magam, h milyen kúl gáj vagyok, mert három nappal a szigetre érkezésem után máris van munkám, igaz, ami épp csak egy kicsivel jobb, mint a potáta kollektingelés. Valójában fostam mint állat, hogy miként lesz a dolog itt, ugyanis kb. 1000 fonttal a zsebemben (NatWest…..
kÁzmér 2009.06.16 17:06:13
@bazsd: 40 font/óra? Ez túl jól hangzik... Nem tévedsz valahol???
kÁzmér 2009.06.18 09:19:02
@bazsd: Aberdeenben a Firt-nél 8 font volt az alapfizu kb és erre jöttek rá az esti, illetve hétvégi pótlékok. Ezért gondolom azt: a 14 font is nagggggyon jó kis órabér lenne. Küld át lécci az ottani buszkampani website-ját! Taxizásra miért kell várni 3 évet? Akkor válsz teljes jogú Jersey munkavállalóvá?
hungariansurfer Kemény landolás 2009.06.11 23:55:03
Túl vagyok az újabb repülésparán, egyre jobban bírom a magasságot, de ehhez nem tudok teljesen hozzászokni, főként, hogy a média tele volt az Air France 447-esének lezuhanásával. A két szakaszban megtett úton mindkétszer viharfelhőkön keresztül sikerült átrepülni, és…..
A lengyelek mellé még további két keresztet lehet behúzni, és a magyarok mellé másik hármat. Végülis mindenki önszántából lépett le, alapvetően a 9 napos Day Off miatt.Viszont jött még két portugál és négy újabb lengyel, közülük kettővel melózunk együtt az aratógépen.…..
Nos, ma életemben először szörföztem! Nem csak a netem, hanem az óceánban. Kitalálok vmt, és megcsinálom, úgy tűnik, ez ilyen egyszerű. (Az ismerkedés pillanatai)A dolog leírhatatlan, mert nehéz még nekem is felfognom, hogy milyen az, amikor egyszercsak megérzem, ahogy elkezd…..
hungariansurfer Days Off 2009.05.05 22:30:00
A nagy hajtás mellett a nagy semmittevés a másik legrosszabb dolog, ami velünk történhet. Most épp negyedik napja nincs semmi meló, mert a krumpli vegyszertartalma túl magas. Semmit nem tudni, hogy mikor kezdünk újra melózni, így ma benn voltam St. Helier-ben, hogy megnézzem milyen…..
Az a helyzet, hogy megvannak. Egészen pontos és biztos számot még nem tudunk mondani, valahol 23 ezer környékén jár a leellenőrzött, csomagolt és a széfbe átküldött cédulák száma, de izgulni már nem kell, ezt egészen pontosan és biztosan meg tudjuk mondani. :-)Ami még van, azt…..
hungariansurfer Megszakítás 2009.05.01 20:55:00
Köszi a bíztatást! Kitartok!!! A munkásosztály hatalomátvétele itt még várat magára. Köszi a türelmet is, időközben sikerült legyűrnöm a saját tűzfalam, és már ismét van netkapcsolatom a külvilággal. Most volt egy pár perces szakadás, de az csak a szokásos…..
Az elmúlt héten 77 és fél órát dolgoztunk, digiben. Csabiéknak a csomagolóban 83 óra körül jött össze. Az viszont kategóriákkal könnyebb meló, úgyhogy a szerencsén is sok múlik - mint mindig :-).A múlt héten (szerdától szerdáig számolnak fizut – szabadnap akkor van,…..
hungariansurfer Rejtő kocsmája 2009.04.15 18:28:00
Szal milyen arcokkal is élek itt?! A magyar crew, akik Csabival egy szobában vannak, háromtagú, Gyadu, Patás és Csab. Mindegyikük vidéki, gerjeni (Tolna megye), és Csabi szólt nekik, h jöhetnek melózni. (Én most már két portugállal nyomom rakenrollát.)Csabi szerint a…..
hungariansurfer Érkezés 2009.04.08 23:04:00
Vasárnap landoltam a szigeten, és azóta szinte folyamatos a csőlátásom, a dolgok jó és rossz oldalát tekintve, szinte csak az előzőt látom. Kicsit kopnak a korábbi élmények annyi új érkezik, így ez rövid lesz, csapongó, és egyben nagyon, nagyon tanulságos is.Íme a sziget a…..