Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ű

0 bejegyzést írt és 124 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bréking: Mindig is tudtuk, hogy a Bëlga zenekar formabontó, most úgy tűnik tovább pisilnek a szélben szemben. A pendrive album és a karácsonyi karaoke DVD után hivatalos oldalukon jelentették be, hogy idén 4, azaz négy albumot dobnak piacra. Februárig hírzárlat!A várható…..
ű 2010.01.11 05:36:40
@sunázósün: ë <- ilyet? altgr+ü, utána e
Beszélgetünk, beszélgetünk msn-en, faszos képet már küldött magáról, remélem a hétvégén megnyílik, a falu neve már megvan, googlen ellenőriztem, ő az...
Praxis Oltsak, vagy ne oltsak? 2009.12.05 07:49:00
Elegem van az orvosokból, hogy egyik ezt mondja másik azt mondja és a laikus képtelen eldönteni mivel tesz jót: ha oltat, vagy ha nem oltat. Ki az istenre hallgassak ha nem rájuk hisz ők ezt tanulták. De ha ők se tudják eldönteni akkor én hogy? Nagyon pipa vagyok. Magamért is aggódok…..
ű 2009.12.05 18:17:41
@anonymoushun: Ha megnézed a linked (amit te küldtél), láthatod, hogy a H1N1 sok dolgot elmond a vírusról de nem mindent. Pont abban a cikkben van, hogy kb. 10 évente fordul elő nagyobb mutálódás.
Ez az email landolt az egyik ismerősöm postaládájában.A feladója Kárpáti Péter, a magyar OSA iroda volt vezetője, mostanság pedig egy nyelviskolát üzemeltet.Íme: ScNET botrány és egy lehetséges megoldásFeladás dátuma: november 30.,…..
ű 2009.12.01 17:27:40
Gyanítom, hogy erről van szó: hu.spam.wikia.com/wiki/Vita:Pelleng%C3%A9r/OK_Nyelviskola

A cikkhez pedig: hol is lehetne több bepalizható naív embert találni, mint egy korábbi átveréses pilótajátékban? Gondolom az Il Ferro bukásánál Sciennet jogokat adott el ugyanezeknek az emberek, persze csupán azért, hogy segíthessen.
Forrás: hirszerzo.hu cikkCsatlakozott a Szcientológia Egyház adómentességét megszüntetni szándékozó kampányhoz egy férfi, akinek testvére öngyilkos lett a szervezet módszerei miatt Ausztráliában. A halála előtti napokban 19 telefonhívást és üzenetet kapott, majd öngyilkos…..
IDDQD Korea és a Starcraft istenei 2009.11.12 18:29:00
Aki tudja, mi az az IDDQD, annak valószínűleg az sem különösebb újdonság, hogy Koreában a Starcraft nemzeti sport és olyan sztárkultusz van körülötte, amit mi itthon elképzelni sem nagyon tudunk, a gosuk (így mondják koreaiul, hogy pro) gyakorlatilag rocksztárnak számítanak, az…..
Eljuttott hozzám egy levél, amit egymás között küldözgetnek a szcientológusok. Nem hivatalos egyházi forrásból származik, valamiféle magánakciónak tűnik inkább. Itt a levél: Sziasztok!      Talán egy kicsit rendhagyó ez a levél. Szcientológusként az ember…..
ű 2009.10.26 05:25:25
@kalman: nem törölték, csak max 7 napig, vagy 10 letöltésig él a citromail óriáscsatolmány
   Anti-Tartalmak ingyen Katt ide! (csengőhang háttérkép, flashek) <-Vissza a főoldalra, további Antit nézni, jah és megnézem, hogyan tudom terjeszteni! ..
Az iskola beavatkozásának következményeként, levélírónk nevelt lánya majdnem intézetbe került, egy nagyon rosszul sikerült és egyébként is otromba diák tréfa miatt. Az iskola vezetése úgy gondolta, hogy most aztán megmutatja, tudja ő, mi  is a gyerekvédelem.Bár ne tette…..
ű 2009.11.06 09:40:53
@Közöd??: pontosan erről szól a Drasius story is, rendőrt nem, de jó esetben van ott egy apa aki azért melléáll...
ű 2009.11.06 09:44:46
@Közöd??: A barátnő is hibás, de főleg a a barátnő ismerőse, aki a napiszarra beküldte. A 13 éves lány szexuális orientációjára körmönfont kérdéseket megfogalmazó osztályfőnököt viszont szívesen meglátogathatná egy tagbaszakadtabb férfirokon, a sértettet meghurcoló igazgatót is.
Volt a nyolcvanas években egy minisorozat, a V (V mint Visitors azaz Látogatók, nálunk majd biztos L lesz a címe) ami a kor technikai feltételei mellett egész pöpec kis képet adott arról, milyen is lenne a világ, illetve hát az USA, ha egy idegen faj úgy döntene, eleget hupákoltunk mi…..
Subba Abramovics nem viccel 2009.11.03 14:30:00
Öröm látni, hogy vannak emberek, akiket nem viselt meg a válság: Roman Ambamovics, a Chelsea futballklub, és a világ legnagyobb magántulajdonban lévő luxusjachtjának a tulajdonosa nemrég ötvenkétezer dodóért vendégelte meg tíz barátját a New York-i Nello's étteremben. Ugyan a…..
Egész jól sikerült riportműsort hozott össze az ABC. Az 1. rész már megnézhető az ABC weboldalán, hamarosan felkerül a második rész isd. A riport röviden: végigment a St. Petersburg Timesban korábban megjelent vádakon (DM bántalmazza a beosztottjait), de új elem is…..
ű 2009.10.24 21:04:29
@Rebca: Mit szeretnél? Ha Miscavige interjút, akkor az egyik videóban elmondták, hogy valamikor a '90-es években volt vele utoljára interjú, és abból volt egy részlet, de főleg kiugrott szcikkel és a szóvivővel (Tommy) beszélgettek
Subba Jeszi! Sok itt a köcsög! 2009.10.23 17:03:00
HÁHÁ, ezt csak most vettem észre! Dj Jeszi, a magyar zeneipar legszánalmasabb szereplője visszatért!! Képes volt magát odáig alázni, hogy odamenjen a szily blog róla szóló (amúgy jogos kritikát megfogalmazó) blogbejegyzése alá mosni a csuromszaros szennyesét. :-D De várjál, az…..
Jeszenszky Zsolt szegény a D-listás mikrohírességek klubjából is kikopott egy ideje, és átkerült a pártközeli holdkórosoknak abba a szórakoztató, bár a közfelfogás szerint inkább "kínos" csapatába, akik választási éjszakákon keselyűként keringenek a büféasztal…..
ajfa: Ön szerint a beteg, szerencsétlen, frusztrált, tornából is felmentett lúzerek számára mi a megoldás az életben: A gyógyszeres kezelés, a nagypofájú "provokatív" újságírás... vagy egy csaj?Bede Márton: Nem tudom.ajfa: Köszönöm az interjút.  ..
Mistinguett RJB lett! És stílszerűen nagy halat fogott harmadik beküldésére:Nem tudom, volt-e már, ha igen, persze bocs. Csak most szúrtam ki a Google-nél ezt a kis hibát. Ha rákeresel egy cuccra, néha javasol képtalálatokat is, ahogy pl. a mellékelt képen is látható. A javaslatok…..
ű 2009.10.22 05:52:53
: Na gyorsabban reagáltam, mint olvastam, de még mindig fenttartom, hogy hülyeség belekötni a "jelentésbe", egyértelmű hogy a psota irén névre előbukkanó puncikat hivatott megakadályozni
A Zugügyvéd nem foglal véleményt az alábbi ügyben, csak közzéteszi a másik fél álláspontját. Mindenesetre érdemes végignézni a kamerafelvételeket.Emberrablás? Vagy a hatóság – és a közvélemény – félrevezetése? Avagy miért törvénysértő szándékosan a…..
Hatvanháromezer helyen jelent meg az elmúlt napokban a weben, hogy a nyilvánosságra került hotmailes jelszavak között a leggyakoribb az "123456. Nos, sajnálatos módon a jelszavak elemzése nem tért ki arra, hogy hány ideiglenes vagy tesztaccount lehet a kikerült adatok…..
ű 2009.10.09 16:53:56
@Takács Árpád: havi párszázat fizetni, hogy az első 448 milliárd hétben nyerhess valamikor (jó esetben) egymilliót? tényleg, a hülyének is megéri
Heccelésből teszem be Balázs levelét, aki elmeséli, mi történt a minap, amikor a Waitrose lánc egyik szupermarketjében váratlanul hosszú sor alakult ki a kasszák előtt. Annyit segítek, hogy nem nevették ki a vásárlókat, nem tettek rájuk félhangosan megjegyzéseket, és nem is…..
ű 2009.10.03 12:14:21
@Sapphire blue:

dícsérni hátterű dolgoznék szatyrot
Milyen szépek voltak mobiltalan napjaink, mikor a ránk törő kaszabolós sorozatgyilkos elől csak vonalas telefonunkhoz rohanhattunk segítségért... hogy aztán sikítva szembesüljünk az elvágott telefonzsinórral! Hiába, no, a forgatókönyvírók akkor is lusták voltak, most is - ezért…..
ű 2009.09.25 00:10:21
@K.Leslee: Funny games(2007)-ben előfordul! Le is merül, és térerő sincs, és van, hogy hívni sem tudnak:)

Hellraiser 8-ban nagyon jó megoldás, hogy kihívja a rendőröket, de ők nem látják, ahogy az ablakból integet nekik
Újra megnyitotta kapuit a Subba kommentelő bár. Szívesen látjuk olvasóinkat laza csevegésre, releválásra, és egyúttal kérnénk azok jelentkezését, akik olyan munkaállomáson dolgoznak ahol áll mellettük egy kellemetlenkedő kicsit béna arc, aki minden egyes melóra beugat,…..
A New Era Publications International (a szcientológia egyház könyvkiadója) kiküldött egy körlevelet a magyar szcientológusoknak.   A jelek szerint az a tervük, hogy az egyház bújtatott szcientológia propagandát is tartalmazó kiadványait a megyei önkormányzatok…..
Kedveseim!Segitsünk ennek a drága jó Benkoa-nak, hogy minél előbb megtalálja a helyét a böris közösségben, és belevethesse magát az ott oly menőnek számító vér-ürülék-fájdalom partykba! Inkább ő legyen Zsánmári (értsd: nappal Jean, este Marie ) mint egy, a társadalomra…..
Előzmények: "Meghalunk nélküled" 9 éves gyerek 613 órát dolgozott az egyháznak Kunfalvy Ákos, a szcientológusok medáljának legyőzője ismét tájékoztatta a kisérdeműt a dossziépakolgatási verseny állásáról. A versenyen indult a Pillantó Kutya óvoda is, 3…..
ű 2009.09.11 02:12:10
Újabb tüntetésre készül a szcientológia egyház által alapított, Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért (angol rövidítés: CCHR) kiemelten közhasznúnak minősített alapítvány. Itt a hadbahívó körüzenet (mert ugye HARCOLUNK az "elnyomás" ellen), változtatás…..
ű 2009.08.21 21:06:36
@motyago: itt nem arra gondoltak véletlenül, hogy csecsemőket psziciátriáznak? (sic!)