Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meggyespite

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Kaltenbergről hallottam már hideget-meleget, ezért úgy gondoltam, ideje nekem is véleményt alkotnom. A minősítés azonban nehéz. A helynek ugyanis legalább két arca van, és ezeket egyszerre mutatja.Az ünnepi dekoráció és kínálat egybemossa a karácsonyt és a szilvesztert.…..
Ma reggel megint nagyon szégyelltem magam, mert nagyon bepisiltem. Igaz, mindenki mondta, hogy semmi baj, egész éjjel ment az infúzió és ennyi pisi nem fér el a pelusban, de mégis...A szokásos vérvétel után mentünk megint ultrahangra, most a szivecskémet símogatták. Valami biztos nem…..
BrikóFilm 4. nap 2009.11.01 20:11:00
Ma jó napom volt, senki se bántott...Reggel jöttek, most már szokás szerint, kihúzták azt a csövet a kezemből, amin ment bele a víz és vettek helyette vért. Ettől már nem félek, csak megszokásból kérem meg Anyát vagy Apát, hogy fogja a kezemet... Egyébként is elmondták, hogy…..
meggyespite 2009.11.02 21:32:57
Bikiniszezon Stagnálok 2009.06.28 09:28:00
A múlt héten újabb egy kilót fedeztem fel, mármint mínuszban, aztán azóta újra maradt a hét kiló. Úgy tűnik, stagnálok. Kár, mert a legjobb hajtóerő az volt, hogy elindultak lefelé a kilók. Lehet, hogy vissza is teszem a mérleget a gardróbba, mégsem járja, hogy rászokjak az…..
Magyar Bálint lassan olyan viszonyítási pont lesz az oktatáspolitikában, mint Zámbó Jimmy a könnyűzene terén. Ha feltűnik, mindenki tudja, hogy valami rettenetesen kínos következik. Azt mondja Bálintunk a pálya széléről (elvégre az Oktatási Miniszter 2006 óta már Hiller…..
addict Na ki a kirááály? 2008.05.23 09:50:00
Úgy vettem észre, hogy mostanában a magyar reklámok kapcsán megint eluralkodott a blogon egy kicsit a pesszimizmus, ezért megkeményítettem a szívem, és elhatároztam, hogy ezúttal mindenképpen olyan reklámot fogok majd szavazásra bocsátani, amire sok pozitív, egymás nyakába…..
meggyespite 2009.05.16 20:24:41
Azt hiszem, ha most elkezdenénk ötletelni, hogy milyen helyzetekben lehet rossz, ha egy nő hónalja szőrös vagy akár csak nem tökéletesen szőrtelen, az első 1000 tippben nem lenne benne az, ami a kissé bomlott elméjű tokiói ogilvyseknek jutott az eszébe. Az Esthe WAM…..
meggyespite 2009.05.16 17:55:09
@Androsz: Persze, h nem szőrös, azért kell róla a közelit mutatni.
A béka marad Gyepen, salakon 2009.05.15 10:03:00
Salaktalanítás, méregtelenítés, biztos mindenki hallott már róla. Több ismerősöm salaktalanít rendszeresen, méregtelenítő teákat iszik és ilyen diétát folytat. Biztos nagyon jó, ha az emberben kevesebb a salak meg a méreg, de egyszer valaki megmondaná pontosan, hogy milyen…..
meggyespite 2009.05.15 15:18:18
@kötözködő: Már bocsi, de a húsban nincs húgysav, az a húsban lévő fehérjék(aminosavak) lebontása során keletkezik.
meggyespite 2009.05.15 15:25:21
@scsaba1: Egy srác arról mesélt a minap, hogy épp akkor kezdett kőműves mellett dolgozni, amikor egy böjtkúrának ahhoz a szakaszához ért, amikor csak leveket ivott. Ő jól bírta, bár nem tudom hogy de volt ereje, energiája.Ez az elsavasodás biznisz tutira nagy baromság sztm is. Akkor, ha csak lúgosító dolgokat eszik valaki, akkor meg bázikus lesz a végén az illető?
A bontott csirkés élelmiszeráruházi hirdetésekben öncélú sznob köcsögség volna falatrengető kreativitást keresni, de azt azért tényleg nem lenne szabad hagyni, hogy bárki, bármilyen válság idején azt írja a majdnem két teljes oldalas ócsóhirdetésére, hogy Itt az ÁR…..
meggyespite 2009.05.14 19:31:19
@Herr Nyó: Hát sajna, akinek nincs pénze kénytelen 200 Ft-os zsírt venni és azt keni a kenyérre. A minap a hentespultnál egy nő 400ft-ért kért a legolcsóbb párizsiból. Gondolom volt 400 ft-ja, hogy a vacsorára vett 5 zsemlére ne csak margarint tegyen. Gondolom, ha ő meglátja ezt a reklámot nem az jut eszébe, h ez micsoda marketing, otromba grafikusi munka itt az újság közepén.
  Sajnos tegnap egy elég érdekes médiaélményben volt részem. A TV2-n sikerült elkapnom a rendszerváltást elmúlt húsz évének történéseit bemutató műsort Bárdos Andrással. A műsor címe nemes egyszerűséggel 20 év. Azt hogy ez felfüggesztett vagy letöltendő vagy…..
Bikiniszezon Hamlet mehet a fenébe 2009.04.16 07:24:00
A puffasztott izékkel csak egy baj van, hogy nincs ízük, viszünk nem olyan kevés bennük a kalória mint hinnénk. Ráadásul este egy zacskóval, hogy ha marná a gyomorom a gyomorsav, legyen mivel lefujtani, erre nem megettem az összeset?Múlt szombaton persze még túlettem magam…..
Van szép fekete edzőcipőm, egy derékban bevágó és combra pattanásig feszülő szürke térnadrágom és egy turkált márkás pólóm. Pont úgy nézek ki ebben a szerkóban, mint aki az elmúlt fél évet végigzabálta a tévé előtt és most kétségbe van esve. Az egy dolog, hogy…..
Olvasom a Velveten az alábbi, hihetetlennek tűnő történetet, és azon merengek, hogy tényleg létezhet ilyesmi? Ha igen, akkor nem csak a szülészorvos "sara", hiszen egy nő azért nem a szüléskor kerül először nőgyógyászhoz. Sőt! Ennek a dolognak már korábban ki kellett…..
Az orvostanhallgatóknak itthon és a tengerentúlon is azt tanítják, hogy egy adott tünetcsoportnak megfelelő legegyszerűbb, leggyakrabban előforduló betegségre gondoljanak. Ez a szemléletmód az "Ockham borotvája" elven alapul, amelyet gyakran  magyaráznak a következő…..