Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sárkányszív (törölt)

73 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az éjszaka folyamán Lettországban, Mazsalaca városka közelében becsapódott egy meteorit. Legalábbis a hivatalos hírek szerint ez történt. Sokan vannak azonban, akik úgy gondolják, hogy ez is csak egy megrendezett történet, mint annak idején az emberi kéz által alkotott…..
sárkányszív (törölt) 2009.10.27 09:03:01
@Slanger: Nem olyan mint a Holdra szállás ?
 A gyógyulás útja járható csak kell egy szó ami biztató ami baráti ,és kedves  talán lesz ilyen ,lesz? Tudja az ég ,ha nem sirathatom a sosem volt kitalált dolgom ,mit fogok tovább  boncolgatni ,mert az már tény és való írónak én nem vagyok való ,de csönd…..
A nagy körhinta. Nincs pardon. 2009.10.24 14:05:00
Nem vagyok félős természetű ,de most kezdem magam kicsit nagyon kellemetlenül érezni.De forog a hinta,vagy idő kerék? Tudja a jó ég.Mi az oka? Van ,oka az van ,olyan mintha egy pók a sarokból az egész lakást uralni akarná, nem ,nem lehet más a nap alatt.Csak ő.Folyton ez a fránya…..
Nem ,nem akarok olyan lenni mint jellemzel.Az ember legalább azt tarsa tiszteletben ami másnak szép. Még ha néki nem szép ,sőt soha nem is volt ,nos van olyan.Ezek mind az élettel járnak, de ha valakinek fáj valami ,és még rúgjak is bele,ez olyan mint hajléktalantól lopni. Legalább…..
A nagy körhinta. Bejöttem!! 2009.10.20 23:38:00
Hú ! Emberek! Kinn voltam a sétámon ,na nem ott ahol gondoljátok ,hanem itt a mi madárdalos falunkban ,a sétáló utcámon.Igen ilyen is van ,kineveztem ,valami kell legyen nékem ,sajátom is ha már egy clubbom sincsen..no nem panaszkodom ,nem is kell.Vagy mégis,gyorsan beszaladok és…..
Ez hálistennek ,mindig visszatér, mármint a Tél.Ó várom már nagyon ,tavalyelőtt olyan jót szánkóztam itt a parton,egész éjjel a Férjemmel ,váltva húztuk a szánt aki le ment vissza is az húzta, aludt az egész útca,útca ,egész falu .Két szédült ,nos mitgondoltok ki találta…..
sárkányszív (törölt) 2009.10.20 20:21:46
@Lajka: Jó majd elmegyek és megszánkóztatlak ,így jó?
A nagy körhinta. Csak vagyok. 2009.10.20 13:57:00
Nem nem fogok búslakodni hogy nem történik semmi,dehogynem ,de nem érdekel eddig is voltam a hintán ezután is leszek ,majd kapaszkodom ,nem én már csak ilyen leszek, legyen komoly aki akar,nem érdekel szidnak is rendesen ,a képemen már nem fér el, de akkor is a hinta még forog,…..
sárkányszív (törölt) 2009.10.20 20:18:38
@kicsi bogár: Hasonló jókat.
Igen ez is kedvencem ,na csak úgy lógok itt ,de már azt sem lehet a minap megszúrt egy kritika ,jó mélyen bement a nagyon sokáig kinlódtam vele ,hiába nem vagyok egy sürgősségi sebész. Hát ha nem ,akkor nem . Már késő a képzés , maradok ilyennek, egy kis álmodozónak, igen most…..
Hozzávaló a tésztához:  8 db.tojás, 6 kanál lisz ,2 kanál kókusz (evő kanál), 2 kanál őrőlt dió.5 kanál  kristály cukor, 1 sütőpor 1 dl. olaj ,1dl.víz ,1db.vanillia cukor.A tojásfehérjét fölverem gépi habverővel, utána a sárgáját keverem ki a cukorral, majd…..
Igen magamra gondolom ,mert így érzem ,nos nem azért mert oly ártatlan vagyok, közel sem hibáim nagyok,de igyekszem ,ha lehet most segitsen az Isten .Várok. Mire ? Arra hogy a szívem megszólaljon ,mert tetszhalott lett a drága.Ez egy képzeletbeli történet ,SENKI ne vegye magára .Bár…..
BloGondolatok 2009.10.15 22:25:00
Mire jó a hazug szó, ha úgyis kiderül? Te is tudod, én is tudom, mind tudjuk legbelül. Elloptad most azt a kicsit, mi bizalom volt bennem. Neked csak egy játék! Igen! Az vagyok a zsebedben.   Rád gondolok. Miket mondtál, jól estek akkoron. S most úgy érzem nem lehetek, csak a…..
Mindjárt indulok koncertre ,hú nagy vagyok kicsit nagyon ,mondták már vegyek vissza az arcomból ó" jóbarát" ha Te tudnád mi az segítenél sírnom ,de nem Te is beálsz a sorba. Itt és máshol minden hiába. Ám most a mai nap annyi szép zenét hallgattam amit egész…..
Aranykoporsóidézetek. Kis Tit.. 2009.10.15 19:30:00
Igen  ujjra  itt vagyok .Vajjon meddig? Ki tudja ,de vissza kellett jönnöm,hoztam a szívem a kezemben ,igen kivettem én magam ,nem kell,tessék vidd el.Ha néked sem kell nem tudom mit tegyek ,kezemben hordozni meddig lehet,ha jól megnézem egész mostani életem egy sírám,egy…..
Soha nem mondtam hol találhat meg ,nem is találkoztunk ,ha csak nem ismeretlenűl ,vagyis akkor még nem tudtam rólla ami elképzelhető mert olyan helyen dolgoztam ahol ő is lakott.Nem tisztázni akarom magam ,bár be kell vallanom ,szíven ütött a cikked,nagyon ügyesen és szépen…..
Aranykoporsóidézetek. Akkor.. 2009.10.14 16:54:00
 Nem úgy lesz ahogy azt leírták sok helyen , ma is , mert ilyen ez a dolog ,nem azért sem írom le , nem ismétlem  magam.Most akkor hogyan is? Kezdjük a listát.Hisz én is kaptam,azt hittem  ez nem valós ez csak álom ilyet kitalálni?Most én is megpróbálom. 1: soha…..
 Ha nincs pontos mérlegünk,lehet úgy is pontosan mérni.Mértékegységünk legyen az evőkanál,a kávés és mokkás kanál,a vizes év boros…..
Hozzávalók : Egy egész tyúk, 2szál zöldség ,2szál répa ,p,zöld.1 kicsi vöröshagyma ,karalábé,paprika ,paradics.kel,2dl.tejszin,4 tojás 20dkg liszt,só, bors ,bazsalikom,1 citrom,foghagyma 5 gerezd,bazsalikom ,majoránna,kömény.A tyúkot szétbontva odateszem főni ,lassan főzöm…..
Nagyon sok mindent nem értek én még itt az neten,de szűken mérik a segítséget, volt már kit kérdeztem és segített ,volt mire magamtól jöttem rá, sajnos nem tanultam ezeket ,de azt mondják az élet az nagy tanító.De majd iparkodom most kaptam egy jó könyvet ,nem lesz könnyü de a…..
Bár csak ne jöttem volna rá,mikor kérdeztem ,Te voltál ,semmit nem válaszoltál, tudhattam volna de annyira kezdő voltam és kevés ember van aki segít ,az emberek itt is sütögetik saját kis pecsenyéjüket. Te is . Te csak egy dolgot akartál mindenkitől ,már tudom rájöttem ez olyan…..
Aranykoporsóidézetek. Van valami? 2009.10.11 19:35:00
Semmi,ami érdekes a Nap felkelt ,én is ,és még  kitudja, ki mindenki aki örült a reggelnek, ó gyönyörű szép nap volt ez,Bár egy kis hibája ennek is volt de csak egy ici-pici,de azt nem mondom ki,minek ,kinek? velem van és benn a szívemben, jó helyen .Esküszöm  jó Mikes…..
Amikor az elözö blogomat töröltem és elkezdtem ezt irni,az volt a célom hogy meg találom a szabadságot.De utközben el felejtetem ezt a célt,szelid letem.De ugy látszik akaratlanul is követem a sorsom.Szerelmes voltam és amig bazt hitem kölcsönös repültem,szabad voltam.Nyári…..
sárkányszív (törölt) 2009.10.10 15:25:38
5 tojás fehérjéből 10 deka cukor hozzáadásával kemény habot verünk ,majd könnyedén hozzákeverjük a tojássárgáját,végül 10 dkg. lisztet.Elosztjuk háromfelé,egyik részébe belekeverünk4dkg. darált diót,a másik részbe 1dkg. kakaót,a harmadik marad sárga.Külön külön…..
Hozzávalók:1 kg.sertés csülök ,v. lábszár, 1dl. olaj ,piros paprika 1dkg. só ,bors, paprika ,paradicsom, 10dkg rizs  2doboz tejföl, sütő margarin(rama 15 dkg.)két fej vörös hagyma ,5 cikk fokhagyma,kömény,majoránna 1 kanál.Elkészítés: A rizst kifőzöm hideg vízben…..
Ilyenkor írom az altató dalom ,ha akarom ha nem ,de kell,nékem ez kell ,hogy tudjak ujjra élni, ha holnap felkelek ,tudjak remélni,mit? Azt nem tudom de hinni akarom úgy mint Istent hiszem,csak megnehallja ,mit beszélek itt lenn ,ne hallja?Hisz ő tudja legjobban ,Ő adta nekem ,hogy legyek…..
A nagy körhinta. Van egy pillanat. 2009.10.09 15:37:00
 Ha gépkocsiban ül az ember ,nagyon jól érzi magát, szeretné megmutatni hogy ő a leges-legjobb sofőr ,a többi.. minek jönnek ki az útra, mind  hogy is mondjam a sofőr  nem minősíthető a gyalogos tehén ,csak ő a spéci az igen .De valamire felhívom a figyelmet kedves…..