Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sappka

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte Stohl András színész-műsorvezetőt az általa okozott közlekedési baleset miatt indított büntetőperben csütörtökön első fokon a Budakörnyéki Bíróság. Az ítélet nem jogerős.Blogunk korábban már foglalkozott a…..
Alakulnak a öregfiúkcsapatok keretei a december 27-ei kisstadionbeli összecsapásra. A Winter Classic előmérkőzésén a Ferencváros és az Újpest korábbi legendás játékosai játszanak, délelőtt 11 órától. Tovább után megnézhetik a parádés névsort. Ferencváros: Bóna István,…..
Gazdára talált a zalaegerszegi jégcsarnok. A Markó Galéria Kft. 2009. április 21-én aláírta az adásvételi szerződést az MKB Bank Zrt.-vel. A szerződés aláírását követő harmadik napon a birtokba vétel is megtörtént. A tényeket és a terveket ismertetjük. A felszámolási…..
Az elsöprő olvasói igény alapján adok-veszek-keres-kínál rovatot indítunk. Hátha mindenki megtalálja, amit keres egyfelől, hátha elsózhatja fölös portékáját másfelől. Kinőtt, használt felszerelésektől kezdve a megunt asztalihoki-asztalig bármit hirdethetnek olvasóink, ami…..