Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sherlock20

155 bejegyzést írt és 183 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dr. Phil McGraw egy amerikai tévés személyiség, akit Oprah Winfrey fedezett fel a nagyközönségnek, és tett többszörös milliomossá úgy, hogy a pali azt a foglalkozást, amit a tévében űz, nem is végezhetné, mert nincs rá engedélye és nem praktizálhat pszichológusként.…..
A tavalyi nyár egyik legemlékezetesebb újonca volt a Mr. Robot. A USA Netwok sorozata egyedi képi világgal, erős színészi alakítással és sok társadalmi kritikával sok rajongót szerzett magának. Amiért még szintén szerették a sorozatot, hogy a számítógépes hackerek világát sokkal reálisabban mutatta…..
Jó, nem mai hír, de ettől még érdekes, meg eleve hosszú hétvége van, belefér. Az ABC fogta magát, és hat drámát, öt sitcomot és négy realityt bekért még egy évadra. A szerencsések (epizódszámot nem tudunk): Blackish Fresh off the Boat The Goldbergs A semmi közepén Modern család Grace…..
Sherlock20 2016.03.13 15:21:04
@Jasinka Ádám: Castle duó szerződését tavaly csak 1 évre hosszabbították, szóval most újra lejár. Az új abc főnön nagyon nyomni akarja a procedural témát, krimiből csak a Castle van nekik, ha valami miatt, max emiatt folytathatják, illetve kérdés még elég e az, hogy 1.1-es demója van, bár az betonstabilan, és manapság már ez is nagy szó.
Az RTL egyik ékköve a Szulejmán című, történelminek csak nagy jóindulattal nevezhető sorozat, aminek rajongói annak idején, amikor vagy két hónapon át szünetelt a sorozat, készek voltak tüntetni az RTL székháza előtt. A Facebookon 120 ezres rajongótáborral bíró török sorozat kapott tavaly egy…..
Sherlock20 2016.02.05 14:05:04
@nick2005: a "berendel" szó terjedt el és nyert polgárjogot a sorozatok kapcsán. Ezen kár rugózni.
Múlt héten ért véget a Válótársak első évada, az RTL első olyan heti, fikciós sorozatpróbálkozásáé amire nem mondta senki első blikkre, hogy óbazdmegnemár, és nem akarta a pokolba kívánni az egészet. Az idősávja (BK után) és a költségei (információink szerint 4-500 millió forintról van szó) miatt…..
Amikor több mint egy éve írtam egy cikket az Indexre a nézettségmérésről Minden tévé a legnézettebb címmel, sokan hülyének néztek, mert hát a számok makacs dolgok, és ha az egyik csatorna kimutathatóan több nézőt vonzott, mint a másik, akkor nincs olyan, hogy a TV2 is a…..
Sherlock20 2015.10.13 12:49:04
@sixx: tényleg, a bevágott fejlécek elkerülték a figyelmem, sorry
A Hajsza, avagy The Fall egy öt részből álló minisorozat egy izgalmas nyomozásról és két vadászról: az egyik Stella Gibson nyomozó (az X-Akták Gillian Andersonja), a másik meg Paul Spector (Jamie Dornan, a Szürke ötven árnyalatából), egy sorozatgyilkos, aki ragadozóként ejti el…..
Aszongya, "szabadlábon védekezhet" a faszi, akinek a vonat levágta mindkét lábát. Jó, valószínűleg ő ugrott, és azért, mert biztosítási csalást akart elkövetni, de akkor is. A köztévé tegnapi baromsága nem volt elég?  UPDATE: a Tények tudósítását átvette a…..
Júniusban új sorozat indul a Fox műsorán Feltámadtak címmel. A Jason Mott: The Returned című könyve alapján készült sorozatban egy amerikai kisvárosban rejtélyes dolgok történnek! Hajtás után a Fox csatorna kedvcsináló tartalomösszefoglalója is elolvasható: Minden a…..
Feltettem pár kérdést pár magyarországi tévének az LA Screenings nevű eseménnyel kapcsolatban, ami tulajdonképpen egy olyan tévés vásár, amin az összes nagy stúdió levetíti az új sorozatai első részét, hogy abból válogatva a világ tévécsatornáinak…..
Sherlock20 2015.05.29 18:42:32
A CBS az a csatorna, ahol minden a legnagyobb rendben van. Itt nem szoktak sok új dolgot kirpóbálni, a kínálat nagy többségét fehér, 60 körüli faszik adják el, a Scott Bakulák, Tom Selleckek és Ted Dansonok hazája, a procedurális spinoffgyártás mekkája, az amerikai nyugdíjasok…..
Ejj, de nagyon fasza epizóddal zárta harmadik évadát a Chicago Fire (nem, továbbra sem lesz Lángoló Chicago): hatalmas raktártűz, tomboló hormonok, kakaskodás, tűzoltóhajó meg talán először szerepelt a sorozatban, és még egy holttest is borzolta a kedélyeket. Dick Wolf csapata…..
Eretnek gondolat ez, még nekem is szoknom kell kicsit, de ez van, erre jöttem rá a negyed évad utolsó részében. Ez lett az a sitcom, amiben minden annyira működik, mint a legendás egykori nagyágyúban, és amin ha nem akarok röhögni, akkor is tökre élvezem, mert érdekel, mi…..
Egy évadot húzott le a CBS sorozatánál, de valamiért elege lett a szerepből, és ősszel már nem láthatjuk. Mivel az idei évadból egy részt nem láttam (csak a finálét fogom megnézni), nem tudom megítélni, hogy ez mekkora veszteség a sorozatnak.     ..
comment:com Haverok, buli, Balaton 2015.04.27 08:30:00
Ifjúsági filmben és sorozatban egykoron nagyon erősek voltunk, Keménykalap és krumpliorr, Utánam srácok!, Hahó, öcsi!, Tüskevár, sorolhatnám még a klasszikusokat, ugye, de minek, megvan a kép. Ha eltekintünk a gyermekbetegségeitől, a köztévé legfrissebb sorozata, az Egynyári…..
Hiába élveztem nagyon a negyedik évadot, egy évvel ezelőtt arról írtam, hogy félek, a Shamelesst is utoléri a Showtime-átok, vagyis feleslegesen hosszúra nyújtanak egy olyan sorozatot, aminek alapvetően nincs konkrét története, pontosabban a történetnek nincs egy konkrét…..
Ez pár perccel ezelőtti kép, a lila felirat Fidesz-naracssárgra váltott, hoppácsak. UPDATE: a tumbler jelezte, hogy öt napja "koncepciózus színváltás történik" (nem magyarázza el, ez mit takar, de segítünk a felkészült mikrobloggernek, mert a kommentelőink rendesek: a Híradó…..
Sherlock20 2015.03.19 07:24:21
@Dave_bloghu: ne vedd el a szerző örömét
Sherlock20 2015.03.19 08:41:35
@Steppenwolf: ne erőlködj szerintem, felesleges. Annyira vérben forognak a szemeik... Még jó, hogy a vér vas-tartalma nem narancs színt okoz, bele is halnának, vagy abba is Fidesz-összeesküvést látnának...
Sherlock20 2015.03.19 08:42:48
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: Komolyan nem értem, miért nem lehet felnőtt módjára, értelmesen kommunikálni? Tiszteljük már meg a másikat ennyire.
Megéreztem, hogy kell adnom egy lökést az MTVA sajtóosztályának ahhoz, hogy elkészüljön a Tökéletes Sajtóközlemény: sikerült a magyar sajtó jelentős része és a szakemberek által is egyöntetűen bukásnak tekintett március 15-i nézettséget kihozni úgy, hogy a naiv olvasók…..
Ha idén csak egy könyv van, amit meg akarsz venni, ez legyen: Ari Gold - The Gold Standard: Rules to Rule By. Írója a Törtetők Ari Goldja, és perszehogy a júniusban mozikba kerülő Törtetők-film promóciójának egy része, de őszintén, kit érdekel? Megveszed, oszt kész. You’ll…..
A mostanra már rutinszerűnek tekinthető, pár hónapos kihagyás után visszatérő zombis túlélődráma nem egy látványosan izgalmas, de annál gyomor- és szívszorítóbb résszel jelentkezett, ami után percekig lehetett ülni a fotelben, és emészteni a látottakat. Abszolút, elsöprő…..
A nálunk a Viasat műsorán látható sorozat eddig sem panaszkodhatott a nézettségére, de a rekordnézettségű Super Bowl után rátett egy lapáttal arra is: a teljes lakosságban 13,5-ös ratinget tudott, és 26,5 millió nézőt hozott az NBC-nek. A kereskedelmi célcsoportban elért…..
Sherlock20 2015.02.03 17:49:18
@sixx: sorozatjunkie-n néztem előtte, ha valakik, ők dettó biztos forrásból dolgoznak.
Sherlock20 2015.02.04 12:17:20
@sixx: tvbythenumbers.zap2it.com/2014/02/04/sunday-final-ratings-new-girl-adjusted-up-final-super-bowl-numbers/234164/

Itt is az van.
New Girl (10:23-10:54PM) 11.4/27 26.30
Brooklyn Nine - Nine (10:54-11:25PM) 6.9/18 15.07

Nem mintha akkora jelentősége lenne, de érdekes, hogy valahol teljesen mást írnak a nézettségről.
A lényeg, hogy a Blacklist nem hozott kiemelkedő számokat, sőt. Mondjuk igazából úgyis az lesz a lényeges, mennyit sikerül ebből megtartania. Se az Elementarynek, se a Fox sitcomoknak nem hozott plusz embereket a post-SB blokk.
Január 18-án ért véget a hosszú tetszhalálból feltámasztott Játék határok nélkül, az a vetélkedő, ami eredeti formájában európai városokat eresztett egymásnak látványos, nagy díszletes sorversenyekben. Mostani verziójában már országok küzdenek egymás ellen, és nemcsak a…..
Sherlock20 2015.01.26 13:28:49
@Samott: miért, a cikk nem "gusztustalan" hogy rögtön csalást kiállt a semmire alapozva?
A Bors csütörtökön még atombombaként robbantotta a hírt: a nagy köztévés átalakítás közepette megszűnhet Fábry talkshaw-ja az M1-en. Pénteken viszont már arról írtak, nem kirúgásról, csak átmeneti zavarról van szó, és ezt az értesülést a szombati Népszabadság is…..
Sherlock20 2015.01.24 23:47:33
@desmondwallace: ilyen kis apróságok, hogy mi egy műsor címe egy média blogon nem számítanak.... ja bocs, csak ezen nem számít...