Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Áky RALLIART

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megint rég adtam hirt de hat inkább dolgoztam no nem is nagyon történt semmi valtozas az autoval. Azért tudok mit irni :) Verseny után levittem az autot Vogelsinger „civiccelvilágbajnokgyorsulos” Sándorhoz. Ő jól kiröhögte a tréleremet (aki látta hogy állok le róla tudja…..
Áky RALLIART 2009.06.07 18:51:25
@Radirdrift: Alap Követjük sok sikert öregem :D Igaz ma már 2009 06 07-van :D de visszanéztem elolvastam a "versenynaplót" remélem megtaláljátok a hibát csak Ügyesen ;) nah csáó respect :D
Áky RALLIART 2009.06.07 18:53:25
Mai nap fater segitett egész nap, és tökéletes összhangnak köszönhetően igazán sokat haladtunk!Reggel átutazva a várost, PlanB Petinél kezdtem, ahonnan elhoztuk a sárvédőt, mivel már elkészültek a müanyag sablonok, ezen kivül meg majd kiderül hogy miért alább.Mint a címből…..
A mai nap egy kicsit később indultam neki a világnak, hisz a hétvégi 4 napos carstylingos bemutato eléggé fáraszto volt, és engedélyeztem magamnak egy lazább reggelt, ha már az ünnepek alatt nem sikerült.Kezdésnek elhoztam Whistleréktől a kevlár kuplungot és a lendkereket, amit a…..
Áky RALLIART 2009.04.16 14:51:14
Udv mindenkinek! A hét elején nekifogtunk a Skyline szétszedésének. Vasarnap szétszedtem az auto belsejét. Hálátlan munka volt, mert ritka szép állapotban van az egész belseje, és az auto ugy osszességében, de hát ugye a versenyautohoz jo alap kell! Hétfon felkerult Besnyi Tomihoz,…..