Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hosszu

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétezres évjárat, négy légzsák, ABS. Csikós hetekig büntetett verbálisan, jól célzott mérgezett nyilakkal, mert elhagytam a közös egyházunkat, és meg mertem venni a szerkesztőség legfiatalabb autóját: egy olcsó, lepukkant, elárvult cápa Galantot. Ám egy autóvásárlásnál…..
Utolsó, vasárnap írott posztomban még csak azt ünnepeltük, hogy megérintettük Itáliát, igaz, rögtön fürdéssel kezdtük az alámerítkezést – bocs – azóta viszont már mélyebben járunk az országban. Hétfőn randa, esős idővel kezdtünk (de várjuk már a túránkat…..
Hosszu 2014.07.24 10:51:16
@Cave Nick: a Lotec Racing által épített Colani Testa D'oro, amit egy Testarossából faragtak. Az autón több magyar csapattag aláírása is ott van.
Mire ezeket a sorokat olvassák, mi már feltehetőleg az M7-esen vánszorgunk olyan bő nyolcvanas tempóban Trieszt felé a 49 éves Autobianchival, hátunk mögött a tableten filmbe bambuló két gyerekkel, az ő hátuk mögött azzal a szerény cókmókkal, amit egyáltalán vihetünk…..
Achtung, Sie kommen! Aki meglátta, rávágta, hogy ez olyan Bud Spencernek való motor. Hát igen, a Különben dühbe jövünk jelenetei mélyen belénk ivódtak, így az sem számít, hogy a filmben nem Suzuki Van Van 125 volt, hanem egy Moto Zodiaco Tuareg 223-2 – elég messze van…..
Hosszu 2013.06.23 21:16:21
Belsőség Halál a macskákra! 2011.08.27 17:30:00
Ez itt a két kutyám. A nagyobbik, Lloyd, egy 55 kilós hovawart. Nemcsak a macskák, de a kutyák, sőt a betörők réme is ő, hatalmas, gyors és erős, nem lennék zsákmányállat a közelében. A kicsit Vikinek hívják, és bár még csak 9 hónapos, már most 23 kilós, csupa izom,…..
Inda gépház Indamail problémák 2010.08.12 17:06:20
Az Indamailt kiszolgáló szerverek egyikénél problémát tapasztalunk, emiatt előfordulhat, hogy egyes postafiókok nem, vagy csak lassan elérhetők. A hiba kijavításán dolgozunk, türelmeteket köszönjük.Inda csapat..
Kis késéssel, de megérkezett a mozgókép-nyersanyag az októberi partyról. Utólag derült ki, hogy a kamera mikrofonja és a lengőnyelű jelszintje közel sem fedik egymást, így nem kevés utólagos korrekciót igényelt a hang, sajnos ennyire tellett. Bevallottan és szánalmasan…..
  Autókat írunk meg, amikről már senki nem akar, mert csak útban vannak. Fókuszban egy megfáradt Samara. Vigyázat, nem teszt! Vélemények azonos című írásunkról...
ELŐZETES a nepperszótár babaállapot címszó alatt következő tallózásából. Az agyvérzsírom tolultsága   maximális , ha autóhirdetéseken szörfölvén ez a szó megcsikordul. Autóvigéc koromban ugyanis kemény utóítéletekel voltam kénytelen módosítani korábbi…..
220 ezer forintot kaptam a 93-as, gazdasági totálkárossá vált Marutimért. Nekem nem tűnt soknak, de Csikós Zsolt azt kiabálta, hogy autónepper vagyok, mert az ütközés előtt max 60-at adott volna érte. Ehhez nem értek, de az biztos, hogy nekem sokat ért. Azt mondják, a vidéki…..
Hosszu 2009.11.27 11:28:13
@ernő50: "Azt nem lehetne, hogy ez a csaj és a Csikós írja a cikkek nagy részét?
Ez a két ember van a Totalcar-nál akik tudnak írni. Ráadásul szegény Katit eddig nem is hagyták érvényesülni.

(A többiek elég ha az autós híreket szerkesztik.)"

Ommm meg gyárcson videókat!
Követelem! :)
Az "Ősz pechvogelje" címre eséllyel pályázhat Zsuzsa, aki egy lidérces esti teszkózós konzumroham végeredményeként hivatalosan tolvajnak lett minősítve egy olyan ügyben, amiben a világért sem döntőbíróskodnánk, de amiről annyi minimálisan elmondható, hogy nem…..
Hosszu 2009.11.25 09:16:19
@Don Giovanni: "Akkor a biztonsági őrt ott lehet hagyni, vagy nem? Visszatarthat, amíg kiér a rendőr? Kötelezhet, hogy megmutassam a táskámat? Bevihetnek vizsgálatra?"

Elméletileg ott lehetne, gyakorlatilag ha megpróbálod rendőrt fog hivni.
Mégpedig azért mert a bolt bejáratánál ki van téve az un: Vásárlói Tájékoztató.
Ebben a a 2005évi 103 törvény (vőri törv) és a 4/1997-es belkereskedelmi üzletek működéséről szóló kormányrendelet szabályozza mihez van joga a vásárlónak és mihez a vagyonörnek. Mivel ezt te elolvashatod mielőtt belépsz ha nem tetszik nem mész be. Ha bementél ráutaló magatartással magadra nézve kötelezőnek ismered el. Innetől fel kell raknod az árut a szallagra, megállithat a vagyonőr stb.

Igen visszatarthat, mig kiér a rendőr mert addig van joga visszatartani mig kétséget kizáróan nem bizonyitható hogy az eset (a körülmények és az érték alapján) csak szabálysértés és meg nem állapitja a kilétedet.

Ebben az esetben az érték biztosan szabs, viszont addig visszatarthatta (nem kényszerrel) mig nem állapitotta meg a személyazonosságát.
Persze senki sem köteles odaadni az iratait, mert ő nem hatóság, de elkérni elkérheti. Ha nem kapja meg rendőrt hiv.

A táskádat csomagodat kipakoltathatja (Vásárlói Tájékoztató), de ő nem nyúlhat bele.

Igen megkérhet hogy fáradj vele a vőri helyiségbe. Ajánlom tedd meg, mert:
a: nem sok sok ember előtt lesz kinos a szitu, mert ez az. (Plána ha tleg van valami)
b: ott kamera és hangfelvétel van ami ha tényleg jogsérelem ér a hatóság kikérhet és hidd el ki is fogják adni.
Hosszu 2009.11.25 09:27:50
@Trojai: "és a bizt. őr látta.
akkor azért van ott szerencsétlen, h megakadályozza a lopást/ áru rongálását

persze ha nincs kamera

ilyen hátrahurcolásos esetekben félreértéseknél meg rendőrt kell hívni

rendőr jogköre nagyobb mint őré
tehát hiába mond az őr A-t, ha a rendőr B-t

felettes meg igenis felülbírálhat"

Nem nem ezért van ott.
Mégegyszer: Ha ezért lenne a magyar mentalitással tologatnák ki az emberek a cuccot aztán aha meglátja valaki akkor Ja bocsi elfelejtettem, ha meg nem fasza vagyok megint sikerült és vinné. Sajnos ez a magyar ember. :(

Rendőrt nyugodtan lehet hivni, jó ha ott van de tleg csak a vitás esetek miatt.

Hát mondhatni hogy nagyobb a hatásköre, de hidd el ugyanazt fogja tenni mit a vőr: Rögziti a tényállást és ennyi!
Nem fogja eldönteni mi történt mert arra neki sincs kompetenciája. Leirja továbbitja, nyomozó átteszi a szabs előadóhoz érték miatt.
Tehát ugyanott vagyunk mintha nem jön rendőr.
És hiába ez vagy az az illető a rendőr is tudja hogy kamera és hangfelvétel készül róla, majd hülye lenne akármilyen ismerős vagy akárki miatt belemenni egy gázos szituba. Tehát ő is tárgyilagos marad.
Sokan azt hiszik ez milyen önkényuralmi rendszer, de ez hülyeség. Nagyon szigorú törv rlőirások alapján működik az egész.
Mindenki, akit bármilyen szinten vonzanak ezek a füstölő, zakatoló, hangos gépek, amit autóknak hívunk, álmodozik olykor. Eljátszik a gondolattal, hogy egy számára ideális életben (melyben majdnem alaptézis, hogy korlátlan mennyiségű pénz áll rendelkezésére) és környezetben…..
Hosszu 2009.11.07 13:05:55
@ommm: Ja tudom, napi betvőm vagytok. :)
Meglehetősen szeretem azért az én cápámat is, és hálistennek nem sűrűn látom szembejönni az úton (fontos szempont).
De ha cserére kerül a sor asszem hűtlen leszek a japánokhoz.
Pláne ha addig még fájditjátok az ember szivét néhány cikkel.
  A biciklis nem fog kerülni, nem fogja tolni: a biciklis az arra megy, amerre a legrövidebb. Vélemények az azonos című írásunkról...
Hosszu 2009.08.19 12:16:22
@Tigrisa: Ez a másik.
Én ugyan nem Kínában, de egy mediterrán közlekedéskultúrájú nagyvárosban robogóztam egy ideig.
Először én is majd b...tam, mert mindenki ment mindenfele, még a rendőr integetésére is nagyívben tettek.
Egy idő után megszoktam és még csak le sem anyáztak sosem, ha ép autók közt szlalomoztam. Na az a káosz hiányzik máig. Piszok élvezetes.
De hát itthon még mindig az erősebb kutya b...k című műsor megy.
Hosszu 2009.08.19 12:21:39
@cso zsi:
Ja, nem a leszórítós bunkó stíltől stresszelek, azt én is leanyázom. :)
Attól leszek idegbeteg, hogy ülök 2órát a dugóban, ahelyett, hogy valami értelmeset csinálnék.
És van aki nap mint nap ezt teszi.
Na ezért mondtam, hogy mind hülye.
Hosszu 2009.08.19 12:27:59
@racsostarto:
Ne ordítsál mán lécci.
Másrészt egyoldalú vagy.
Ja. Még mielőtt lebunkóautósoznál: én is bringázok.
Sokat.
Balatonparton. :)
Talán Kimivel még hitelesebb lenne a kampány, de így sem rossz, a finnek köztudottan jól vezetnek és sokat isznak - mi magyarok, mint rokon nép, legalább az egyikben jók vagyunk. A kampány célja nyilván az, hogy e két tevékenység jól elkülönüljön egymástól. Biztos kellemes…..
Hosszu 2009.07.24 14:07:16
Belsőség Swiftes konzekvenciák 2009.06.29 17:55:00
Robertó és a Swift. A Swift és Robertó. Lassacskán visszatér minden a régi kerékvágásba, ülepszik az Autót Robertónak - mozgalom tömege által felvert por, lassan érlelődnek az első benyomások, születnek a tapasztalatok. Megkértem, írjon egy pár sort arról, milyen swiftesnek…..
Na, ez a durva, nem a Batz papucs! A Homár régi mailhaverját, Gábort és a kocsijában utazó családját igazi életveszélybe sodorta egy agresszív önkéntes seriff, aki le akarta szorítani őket az útról. Konkrétan rájuk húzta a kormányt az országúton, "rendőrség"…..
Vagy a világ üzlete, vagy pedig egy óriási bukás lehetősége rajzolódik ki egy internetes aukción, amely pár napon belül véget ér. Minden reggel kapom a levelet kedvenc netes aukciós portálomtól, a vatera.hu-tól, benne a nekem érdekes témakörökben előző nap, frissen feldobott…..
Hosszu 2009.06.18 17:01:59
ipon.hu/forum/index.php?showuser=12335

Csik, itt emilezhetsz vele ha akrsz :)
Nem hagyhattam ki :)
Ugye megértik, hogy ezt meg kellett osztanunk önökkel? Ugye megértik, hogy ezek után sírva vonul a sarokba Grandmaster Flash és az egész Furious Five, de meghunyászkodik még a Sugarhill Gang is és a Public Enemy leteszi a fegyvert? Ugye megértik, hogy ebben a pár percben egy valódi,…..
Belsőség Egy ötlet, egy Kispók 2009.04.28 15:32:00
Hello, Lesd meg a csatolt képeket. Szerintem érdekes. Újjáépítők magyar módra, avagy: "pimp my kispolák" - összes idom lemezből, - hátfal heggesztve (blokkra úgy emelték rá a kasznit), - eleje-hátulja kiszélesítve, peres gumik/kerekek - eredeti kompresszor-blokk. -…..
Belsőség Autót nyitni a netről? 2009.04.12 22:53:00
Tény vagy kitaláció a sztori, mely szerint az ős-kocka Passat kulcsával az összes korabeli Audit és VW-t ki lehetett nyitni? És mi a helyzet manapság? Mit csináljon az ember, ha az autóban felejti a kulcsot? Keressen egy garantáltan bevált trükköt az interneten? Francokat, hívjon…..