Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Califa

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..
A mérnökember mindig szeret valamit képletekbe foglalni, pontosan definiálni. Talán ezért is van, hogy mindig értetlenül áll, amikor a ráció felett átveszi az emóció az irányítást. Vannak dolgok, amik a belsőből jönnek, nem befolyásolhatók. Ezeket valaki vagy érti, és nem…..
Új sorozatot szeretnék indítani. Vannak akiket a pénz éltet, van akit annak hiánya miatti állandó harc, van akit csak a rombusz érdekel, még perverzebbeket csak az autóbuzéria. Én leginkább csak jót szeretnék tenni. Elváráson felül, meglepve az embereket. Biztos vannak még…..
w Északi fény 2009.10.09 16:30:00
Szalagcím a rossz hírekből lesz, ezért Szlovákia is rendre Slota és Fico otrombaságaival, magyarverésekkel szerepel a magyar újságok címlapján. Esetleg bezzegországként, de csak azért, hogy lehessen emiatt is gyurcsányozni. Pedig a bezzegségnek, a szlovák virágzásnak oka van,…..
Belsőség Sör, virsli, tuning! 2009.06.10 11:37:00
Évente egyszer kitör az őrület Wörth-i tó partjára telepedett, békés községekben és kisvárosokban. Ebben az osztrák, közelebbről karintiai kisrégióban tartják ugyanis minden tavasszal a legnagyobb európai Volkswagen-találkozót, amelyen természetesen a konszern többi márkái…..
Mi történt a szabad demokraták szövetségével? Mi lett azzal a rendszerváltó párttal, amelyik 1990-ben a négyigenes népszavazást még magabiztosan megnyerte, majd az akkori parlamenti választások során alig pár ezer szavazattal maradt alul a naftalinszagú MDF-fel szemben.…..
Califa 2009.06.09 20:42:04
@garfimacs, @osborne: Ha a szadesz csinált valamit, ami nem úgy működött, mint a kádár korban, akkor arra azt mondták, hogy szétkúrta (egészségügy, oktatás).

Az ősbűn meg azért az, mert a szociktól irtózni kell mint a rühesektől? Ők már nem is emberek? Az ő gondolataik csak eleve átkot hozhatnak?

Persze utólag lehet mondani, hogy rossz döntés volt a 94-es koalíció, de akkor lehetőséget teremtett arra, hogy végre történjen valami előremutató is az országban.

Igaz, sajnos erre is 96-ig, Bokrosig kellett várni.
Az egy négyzetméterre jutó cifrázott kocsik aránya jelenleg itt a legmagasabb az országban. Fényes festések, felnyalt lakk, légecsetes minták, nyitott motorháztetők alól kikandikáló óriási légszűrők. Az árusok pakolnak, a kiállítók fél szemmel a másik portékáját lesik,…..