Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovács Andrea

96 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Medgyessy Peter miniszterelnok villamlatogatast tesz szombaton Szentpetervaron ahol talalkozik Vlagyimir Putyin orosz elnokkel. A talalkozot az orosz fel kezdemenyezte.     Medgyessy Peter miniszterelnok villamlatogatast tesz szombaton Szentpetervaron ahol talalkozik Vlagyimir Putyin…..
Verekedessel kezdodott csutortokon az ukran parlament ulese Ekozben a Verhovna Rada epulete elott tobb mint 10ezer tunteto gyult ossze. Orosz elemzok szerint megvan az eselye annak, hogy a jovo oszi elnokvalasztas elott Ukrajnaban is megtortenik az, ami az elmult napokban Gruziaban tortent.…..
Gruziaban az ellenzeki hatalomatvetel utan hetfore visszatert az elet normalis kerekvagasba.     Helyszini jelentesek szerint Gruziaban a hetvegi ellenzeki hatalomatvetel utan visszatert az elett a normalis kerekvagasba. Tbilisziben a parlament epulete elott mar csak az ot thagyott…..
A Litvan rendorfonok az elnok es az alvilag kozotti kapcsolatokat vizsgalo parlamenti bizottsag elott olyan titkos dokumentumokat, mutatott be, amelyek azt bizonyitjak, hogy a litvan allamfo kornyezete  valoban kapcsolatba kerult bunozokkel. Ekozben a parlamenti bizottsag harmadszor is…..
Az Oroszorszag es Ukrajna kozott hatarviszalyt okozo, a Tamani felszigeten epitett gat negyven meteret  alamosta az arviz a vihar idojaras kovetkezteben. Az oroszok altal vitatott hovatartozasu sziget, Tuzla egy reszet is elontotte az arviz.   Napok ota vihar tombol a Kercsi szorosban,…..
Ellentuntetesbe kezdtek Gruziaban Eduard Sevardnadze elnok hivei. Ekozben a radikalis ellenzek tovabb folytatja orszagos demonstraciojat. Az ellenzeki Nemzeti Mozgalom bejelentette, hogy bekes menetet szerveznek Tbiliszibe az orszag tobbi korzetebol, hogy megmutassak, az emberek elegedetlenek…..
Az ukran parlament Gennagyij Vasziljevet valasztotta fougyessze  Az igy meguresedett parlamenti alelnoki posztra pedig a Verhovna Rada a kommunista parti Adam Martinyukot valasztotta meg.     Az ukran parlament Gennagyij Vasziljev eddigi parlamenti alelnokot valasztotta a mult…..
Vlagyimir Zsirinovszkij, az orosz liberalis demokrata part vezere ismet osszeverekedett egy politkustarsaval egy elo televizios musorban. Vitapartnerere azonban kivedte tamadasat, ezert Zsirinovszkij felszolitotta testoreit, hogy lojek le.   A nacionalista nezeteivel es gyakran agressziv…..
Az orosz milliardos Roman Abramovics a francia  Alpokban szeretne hazakat vasarolni, az altala kivalasztott udulokert a piaci ar ketszereset ajanlotta a tulajdonosoknak.   Az orosz milliardos, Roman Abramovics, harom hettel ezelott a francia Alpok egyik udulovarosaban pihent, es ugy…..
A vilag legnagyobb roszaszinu gyemantjat.100 millio dollarert vasarolta meg  egy orosz ferfi.   A vilag legnagyobb rozsaszinu csiszolt gyemantjat egy Londonban elo orosz ferfi vasarolta meg.A kommerszant cimu orosz lap ertesulese szerint a brilians 100 millio dollarba kerult A mar…..
Meghalt Irakban egy ukran bekefenntarto katona, aki sajat fegyverevel okozott maganak halalos serulest     Irakban eletet vesztette egy ukran bekefenntarto katona. Az ukran vedelmi miniszterium kozlese szerint Szergej Szuszlov tizedes halalat baleset okozta, szolgalat kozben veletlenul…..
Gruziaban ujra ervenytelenitettek 80 ezer szavazatot, azokat a voksokat, amelyeket kulfoldon adtak le gruz allampolgarok. Ekozben az ellenzek orszagos meretu demonstraciot hirdetett   Gruziaban ervenytelennek minositettek azt a 80 ezer szavazatot, amelyeket kulfoldon adtak le gruz…..
Az orosz kulugyminiszterium terroristak rejtegetesevel vadolta meg  Nagy-britanniat, miutan Londonban a birosag  ugy dontott, nem adjak ki Oroszorszagnak  Ahmed Zakajevet, Aszlan Maszhadov szakadar csecsen vezeto megbizottjat.   Az orosz kulugyminiszterium  terroristak…..
Eletet vesztette egy banyasz Oroszorszagban, amikor beomlott folotte a kozet, es maga ala temette. A donyecki korzetben ugyanakkor sikerult kimenteni a banyaszokat abbol a tarnabol, amelyben veszelyes mennyisegu metangaz kepzodott, es megakadalyoztak a gaz berobbanasat is   Ujabb, halalos…..
Moszkvaban orizetbe vettek egy ferfit, aki a vad szerint egy het evvel ezelotti robbantasos merenylet egyik elkovetoje. A ferfinak eddig sikerult elrejtoznie az igazsagszolgaltatas elol. Az 1996-ban Moszkvaban elkovetett robbantasnak 14 halalos aldozata volt.     A rendoroknek sikerult…..
Sevardnadze politikaja elleni tiltakozasul lemondott a gruz elnok harom tanacsadoja. Ekozben az ellenzek szunet nelkul folytatja demonstraciojat Tbilisziben, a parlamenti valasztasok megismetleset es Sevardnadze lemondasat kovetelve   Lemondott posztjarol Eduard Sevardnadze harom tanacsadoja,…..
Megvertek Moszkvaban egy ismert ujsagirot, a Ruszkij Kurir cimu lap foszerkeszto-helyetteset. Az ujsagirot sulyos agyrazkodassal korhazba szallitottak     Ismeretlen tettesek megvertek Moszkvaban Otto Laciszt, a Ruszkij Kurir cimu lap foszerkesztohelyetteset. Az ismert ujsagirot sulyos…..
Ukrajnanak az elkovetkezo ket evben tobb mint 700 millio dollar veszteseget fog okozni az Europai Unio jovo tavasszal esedekes bovitese   Egy ukran kutatasi intezet vizsgalata szerint az europai unio jovo majusban esedekes bovitese az elkovetkezo ket evben varhatoan tobb mint 700 millio…..
Szergej Ivanov orosz vedelmi miniszter szerint Ukrajna jogtalanul allitott hatarorseget a kercsi-szorosban levo Tuzla szigetere. Ismert, hogy az ukran hataroroket oktoberben vezenyeltek a szigetre, valaszul a Tamani-felszigeten folyo gatepitesre, amely hatarviszalyt valtott ki a ket orszag kozott.…..
Oroszorszagban a legmagasabb az eroszakos halalesetek aranya, minden 100 ezer fore 221 eset jut, ahol epp a heten vettek orizetbe egy sorozatgyilkost, akit 25 fiatal no meggyilkolasaval gyanusitanak.   Oroszorszag a legveszelyesebb hely a vilagon. Erre lehet kovetkeztetni abbol a felmeresbol,…..
102 orosz sarkkutato indult antarktiszi expediciora     102 orosz sarkkutato indult utnak hajon Szentpetervarrol a deli sarkvidekre, hogy bekapcsolodjon az ott folyo kutatasokba. Az Itar-Taszsz orosz hirugynokseg szerint a Fjodorov akademikus nevet viselo hajo mintegy 3 ezer tonna…..
Gruziaban az ellenzek tovabb folytatja az utcai tunteteseket.   Gruzia 27 korzeteben meg kell ismetelni a valsztasokat. Az ellenzek tovabb foltyatja az utcai tunteteseket azutan, hogy az elnokkel a het vegen folytatott targyalasuk teljes kudarccal vegzodott.     A kozponti…..
November 10 tol csaknem az ev vegeig zarva lesz a moszkvai Lenin/mauzoleum a latogatok elott. A proletariatus vezerenek bebalzsamozot holttesten vegeznek ugyanis allagmegovo munkakat. Lenint valoszinuleg uj ruhava is oltoztetik.   November 10-tol december 29-ig zarva lesz a Lenin-mauzoleum az…..
Merenyletet kisereltek meg a dagesztani Mahacskalaban a belugyminiszterium terrorizmusellenes reszlegenek vezetoje ellen. Az uton elhelyezett pokolgep akkor robbant fel, amikor a belugyi vezeto autojaval elhaladt mellette. Valoszinuleg az esos idonek koszonhetoen nem robbant fel az osszes…..
Az ukran fougyeszseg vadat emelt a belugyminiszterium felderitesi osztalyanak volt vezetoje ellen a Gongadze-gyilkosaggal kapcsolatos iratok megsemmisitese miatt   Az ukran fougyeszseg a Gongadze gyilkosaggal kapcsolatosan vadat emelt a belugyminiszterium felderitesi osztalyanak volt…..