Regisztráció Blogot indítok
Adatok
belga6

0 bejegyzést írt és 493 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon benézte a lelkes elbocsátáshullámot a TV2: az infotainment és hírműsoraikra mindössze négy férfi műsorvezetőjük maradt, akik közül az egyik az a Gönczi Gábor, aki életében nem volt híradós (nem mintha Váczi Gergőnek nagyobb tapasztalatai lennének ezen a téren), de akit a csatorna meglehetősen…..
Már csak egy elődöntő van hátra, hogy aztán kiderüljön melyik magyar előadóért izgulhatnak az emberek a stockholmi Eurovízión. Az első elődöntőbe már elvileg a legjobb dalok kerültek és ugyan tényleg vállalhatóbb volt a felhozatal az első adásokhoz képest, de még mindig…..
Csaknem egy év után ismét koncertet ad a Napra. Február 5-én az A38-on lépnek fel, ahol Both Miklós zenekarához csatlakozik majd Molnár Tamás szaxofonos és Rácz Richárd szintetizátoros, így már csaknem nagyzenekarrá bővülnek. A folk rock zenekar nemrég ért haza Indiából, ahol egy tizenkét állomásos…..
A nap legkevésbé meglepő híre, miszerint Tatár Csilla lesz a köztévé március 15-én induló bulvártévéjének az arca. A Petőfi TV az m2 adásán jelentkezik majd este, mert ugye napközben gyerekműsorok mennek rajta. Tatár Csilla ráadásul a Bors infói szerint A Dal után menten…..
Az utolsó tíz dal volt már csak hátra A Dal első fordulójából, amiről többször is elmondták, hogy ez talán a legerősebb csoport a háromból. Az előző kettő adást látva sem tudom eldönteni, hogy ez mennyire igaz, mindenesetre viszonylag magas pontszámok is születtek. Az már…..
Negyedik alkalommal indult el a köztévé eurovíziós dalversenye, aminek a győztese később Magyarországot képviselheti a bécsi eseményen. Számos változást eszközöltek a műsorstruktúrában, ezzel a köztévé pont azoknak a kertévéknek a nyomába eredt, amit kormány szinten…..
Az Indexen megjelent Gerendai Károly-interjúban van egy, a rock/metal tábort telibe találó kérdés és válasz A Hegyalját idén már meg sem tartották és a Szigeten sincs már egy ideje metálsátor. Hogy lehet, hogy senki nem akarja már kiszolgálni a rockot, metált szerető…..
belga6 2014.08.22 16:02:42
@spamdog: Nem stimmel a matek. A mai árfolyamon 117 millió 500 ezer forint. Ha a helyszínen váltható napijeggyel (és nem az olcsóbb elővételessel) számoljuk, ami 16 ezer forint, akkor 7344 látogatónál lenne nullszaldós a koncert. Szóval ha stimmel a Metallica gázsi, amit írtál (szerintem ennél azért drágább), akkor hihetetlen nagy kasza lenne idehozni őket. Nyilván próbálkozik is vele a Sziget, csak a zenekar nem jön. A rock/metal tavalyelőtt ki lett penderítve a Szigetről, sajnos.
Nagy Feró az egyik legviccesebb ember Magyarországon. Utoljára a Galla Miklós-féle GM49 koncertjén röhögtem annyit, mint a Beatrice buliján. Jártam még Quimby-n, Korda-Balázs házaspáron, Ganxsta Zolee és a Kartelen, meg egy olyan produkción, aminek hatására valószínűleg…..
Alább a hivatalos jelöltek, lehet szavazni! Aztán majd csinálunk alternatív díjátadót (nem, csak vicceltünk). Amúgy kizárólag a magyar kategóriákat gyűjtöttük ki alább, ezek az igazán érdekesek. (A teljes listáért ide kell kattintani.) Hajrá! Betöltés.....
A tavalyi voltos Hurts-koncertet így láttuk. Az ideit nem tudjuk még hogy fogjuk látni, de az angol duó ismét Sopronba jön, hogy szomorkodjon egy kicsit. Na nem azért, mert Sopron olyan szomorú lenne, hanem mert a zenéjük az. Amúgy nem csak ők akartak visszajönni, a közönség is…..
A Budapest Voices nemrég egy három számos kislemezt jelentetett meg. A Tankcsapda Adjon az ég, a Quimby Autó egy szerpentinen illetve a Kispál és a Borz De szeretnék átdolgozása az összes zenei áruházban és szolgáltatásban elérhető, de a kórus természetesen ezeken kívül is…..
belga6 2014.03.10 12:32:04
@szimon09: Ne csak hőzöngj, hanem tegyél is azért, hogy írjanak a kórusodról!
Ha az ember majdnem húsz évet eltölt a magyar rockzene közvetlen közelében, hol kívülről figyelve, hol egy kicsit belekóstolva, óhatatlanul közös történetek alakulnak ki zenekarokkal. Nem csak az emberekkel, hanem a zenéjükkel is. Ennyi idő elég arra, hogy valamit az ember szinte…..
belga6 2014.03.03 15:41:09
@hesgotcancer: Már mondtam a nővérkének, hogy ne engedjen netezni. Most sok pihenésre van szükséged.
A két Subidal zseniális. Remélem, a teljes lemez az.
A Dal harmadik elődöntője hajszálpontosan ugyanolyan volt, mint az előző kettő, az indulók nem túl nagy meggyőződéssel énekeltek jobb, de inkább rosszabb, vagyis pontosabban fogalmazva unalmas, avítt, elcsépelt alapokra felépített, egyértelműen slágernek gyártott nótákat.…..
belga6 2014.02.18 17:34:25
@mgyl: Lebuktam, el is sült a fejem. Értem, tehát véletlenül épp arra jártál, ahol a próbájuk volt. Akkor két dolog lehetséges: véletlenül (stáb)tagja vagy a csapatnak vagy véletlenül rajongója. Így már egészen hiteles, amit írsz.
Kállay-Saunders András és a Fool Moon ment tovább a zsűri, Pál Dénes és a Honeybeast pedig a közönség szavazatai alapján A Dal második középdöntőjében. Kállay 40 pontot kapott a produkciótól félájulttá váló zsűritől, akik még az elképesztően feledhető Fool Moont…..
Múlt héten ismét elstartolt a köztévé saját zenés vetélkedője, ami tocsogott a pátoszban és gyönyörűen alkalmazkodott a keresd a jót!-féle Kerényi-etikához. Mondjuk most legalább akadt egy-két egész vállalható produkció, de a műsor maga még mindig zavartalanul halad…..
A Tankcsapda Adjon az ég és a Quimby Autó egy szerpentinen átdolgozása után újabb dalhoz készített videót a Budapest Voices. A 13 tagú kórus a tavalyi Fishing On Orfű Kispál-napján adta elő Lovasiék De szeretnék című számát, és az ott készült felvételeket hozta…..
belga6 2014.01.13 15:31:54
@szimon09: Ne másokra fújjál, hanem tegyél valamit annak érdekében, hogy a Jazzation kórusodról olvasni lehessen!
A Black-Out húszéves. A húsz év azért kicsit hézagos, hiszen a zenekar megtorpant néha-néha, sőt most sem olyan aktív, mint mondjuk tíz évvel ezelőtt. Ettől függetlenül a Black-Out dolgozik, és most össze is rakott egy születésnapi eseményt, ami a Barba Negra Klubban lesz…..
Én azt hittem, hogy már mindent láttam, amit a tévében el lehet képzelni azt követően, hogy Alekosz feleséget keresett az RTL Klubon, majd a TV2 Összeesküvők című műsorában egy anyának konkrétan megmutatták, hogyan pocsíkolja meg a fia az arajelöltjét, de a japán tévések…..
A Budapest Voices nevű, 12 tagú énekegyüttes egy ütőhangszeressel kiegészülve készül arra, hogy több könnyűzenei slágert feldolgozzanak a közeljövőben. Az első nyilvánosságra hozott, ráadásul máris megfilmesített dal a Tankcsapda Adjon az ég című slágere. A nyolc nőből…..
belga6 2013.08.23 15:04:20
@szaszni: A válasz a cikk címében van. Mert Tankcsapdát énekelnek, a többi kórus meg nem.
belga6 2013.08.23 16:45:48
@szaszni: Te most viccelsz? :-) Sem az átdolgozás, sem a klip meg se közelíti a Budapest Voices-ét.
Ebben a változatban még nem hallottam ..
belga6 2013.08.22 16:32:24
Aki eddig nem tudta volna eldönteni, hogy részt vegyen-e a Tankcsapda következő budapesti koncertjén, azoknak eláruljuk, hogy igazi celebsereg teszi majd tiszteletét június 14-én a Budapest Park VIP-jában. Idézzük: "Orosz Barbara, Istenes Bence, Árpa Attila, Beck Zoltán (30Y), Tóth Gabi, Tóth Vera,…..
A 2013-as Bayern München – Borussia Dortmund Bajnokok Ligája-döntő lett minden idők legnézettebb Sport Tv-s közvetítése. A fináléra 1,2 millióan kapcsoltak oda 19:00 és 23:30 között, áll a csatorna sajtóközleményében, mi meg gratulálunk nagyokat az eredményhez. A végül a…..