Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jette (törölt)

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem egészen világos a CBA üzenete, bár feltehetőleg külföldi dinnyékről volt szó 69 forintért. Vagy csak felárazták az összeset valami kamu szöveggel? Egy biztos, a Magyar Termelők kisded unokái most boldogabbak, már ennek is örülni kell. Vajon meddig fogják tudni ezt…..
Manapság kedélyes téma a jeges Dunát fotózni, de milyen lehetett akkor? (via zsir.tumblr.com/ ..
Különösen ha piros rendszámom van, és ízléses matt feketére fényeztettem le az ultraelegáns autómat. ..
"Okostelefon-kompatibilis téli kesztyű kellene (amivel lehet navigálni az érintőképernyőn)" - twiteltem be délelőtt, és tucatszámra érkeztek a tippek és linkek az ismerősöktől. Legyen benne kézmelegítő is, írta egyikük, míg a másiknak a felgombolható ujjúak…..
Gwyneth (akinek a frissen felvarrt arcáról zengett tegnap a világsajtó) rendkívül merész ruhában jelent meg a vörös szőnyegen: az Emilio Pucci darab szemből nézve semmi extrát sem mutatott, aztán amikor megfordult a színésznő, feltárult az érdekes, fűzős…..
Lukrécia kencéi Megnyitó 2010.01.28 13:28:00
Üdvözlök mindenkit, aki ide téved. Hadd mondjam el, miért is van ez a blog.Kb. fél évvel ezelőtt sütemény recepteket keresve tévedtem egy olyan oldalra, ahol a kozmetikumok káros alkotóelemeiről volt szó. Megdöbbenve és hitetlenül olvastam, hogy az általam használt termékek nagy…..
  Az új Széchenyi-terv megálmodói olyan elképesztő fejlődést vetítenek előre a következő 20 évre, hogy tátva marad a szája annak, aki olvassa. A környezettudatosság, az átgondolt közlekedési hálózat, a használaton alapuló…..
Az RTL interjúzott egy rövidet Jenson Buttonnal a hétvégi Formula-1-es magyar nagydíj örvén, és kérem szépen, szenzációs hírünk van: a Nagytétényi úton egy titkos laborban megalkották az első hús-vér Google fordítót. Az interjút készítő robot valami olyasféle lehet, mint…..
Tudniillik Dúró Dóra, Novák Előd felesége a Barikád egyik szerkesztője...
Subba Facebook: Hablaty 2010.07.26 15:57:26
Filmdroid 3 kép a Redből 2010.07.21 21:42:00
Bruce Willis főszereplésével készült el a Red, az akciósztár egy nyugdíjas bérgyilkost alakít, akire lecsap egy csapat kommandós. Az eset után újra összeszedi régi csapatát, hogy kiderítse ki akarta eltenni láb alól. Willis mellett Morgan Freeman, John Malkovich és Helen Mirren…..
Mindjárt vége, de most a legizgalmasabb! Nyilván a foci miatt érkezett magánrepülőjén Paris Hilton Dél-Afrikába, és nyilván ezért érkezett tucatnyi Louis Vuitton táskával az afrikai télbe. Egyik kedvenc burzsujkisasszonyunk kimondottan szeret favorizált márkájával fotózkodni,…..
Jette (törölt) 2010.07.06 20:57:42
A műsor egész jó, úgyhogy kijár egy nagy virtuális pofon a műsorszerkesztőknek, hát péntek van gyerekek! Komolyan? Amikor mindenki amúgyis iszik, vagy meccset néz? Hétköznap meg unja magát halálra a csóri néző? Hazajön valaki 8 óra billentyűn klampírozásból azt kapcsolgathat…..
Jette (törölt) 2010.07.03 12:48:23
Nagyon sok milliárdos úgy gondolja, hogy jobb, ha óriási vagyonát nem hagyja a gyerekeire, mert csak elrontja az életüket. Inkább eljótékonykodják, visszaadják a pénzt azoknak, akiktől kapták: a társadalomnak. Ezt vallja Demján Sándor haverja, a magyar származású, tengerentúlon…..
A Hágai Nemzetközi Bíróság is vizsgálódik a UPC szerelőinek ügyében, annyi emberiségellenes akciót hajtottak végre az utóbbi években. Mai hősünk Ági, a kábeltévék Kohlhaas Mihálya, aki annyira kiborult a UPC-ügyfélszolgálat legendás ügyfélellenességén, hogy kemény harc…..
Subba Ádok Zoli: Jó lépegetést! 2010.05.18 10:30:00
Ádok Zoli weboldala a látogatót köszöntő kis mozgó Ádok Zolival(!) kihagyhatatlan élmény, ez a bársonyos hanghordozás pedig egyenesen kikészített minket!Bónusznak egy újabb telitalálat Ikertorony Pétertől, Perwoll Nagyúr kiagyalójától. (Dominick Monaghannal a Gyűrük…..
Jette (törölt) 2010.05.18 16:40:03
A barcelonai székhelyű Dream & Fly vállalat a nagyon elfoglalt emberek számára találta ki a mini-hotelt, akiknek még arra sincs idejük/kedvük, hogy a közlekedési csomópontokhoz közeli szállodákba menjenek. Továbbá kiváló megoldás lehet a vulkáni hamu, árvíz és egyéb…..
Jette (törölt) 2010.05.17 20:45:21
@Dworkyll: nekem is Gibson kattant be a postról elsőre. meg a habszivacs matracok.
Naiv ügyfél szerződést köt, de a szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségeinek nem tesz eleget, a csekkeket viszont kiküldni. Naiv ügyfél nem naiv és nem fizet, de végül csak megérkezik a behajtótól a levél, a szolgáltató szerint jogosan. Most akkor ki és hogy fogja…..
Jette (törölt) 2010.05.17 15:37:31
@eznemisénvagyok: gondolom gyűlik a szemét... :)
A Duna TV először szerdára, majd péntekre ígérte a nagy bejelentést arról, hogy ki lesz Stohl András utódja a Tűzvonalban című sorozat negyedik évadában. Herczeg Dóra, a csatorna sajtófőnöke kérdésünkre szombat délelőtt azt válaszolta, hogy sajnos még mindig nem tudnak…..
Subba Subba szív iWiW: Álomszép 2010.05.14 10:12:00
Jó szórakozást kívánunk!CsókolomMortiPatrikkalTelcsi fotó (Erős idegzetűeknek)Csokicsata a nővéremmel Gólyalábon Lefety Fotosop artistaFotosop artista 2.Fotosop artista 3.Álomszép..
Elképesztő népszerűségnek örvendenek azok a facebookos csoportok, melyek tagjainak az a célja, hogy demonstráljanak a Facebook fizetőssé tétele ellen. Hogy mi?? Fizetős lesz a Facebook???Hát minden valószínűség szerint. Máskülönben minek csatlakozott volna több mint 22 ezer…..
A Homár sem értette, hogyan lehet legálisan pénzt szedni egy soha meg nem rendelt szolgáltatás után. Az Ingatlandepo.com zsarolós szolgáltatása Krisztina szerint a Versenyhivatal véleményel szemben több pontot jogszabályba ütközik: Olvastam az indexen az ingatlandepo.com jogtalan…..
Jette (törölt) 2010.05.11 15:23:53
@Uriah Heep:
pont ezért linkeltem be, komolytalan, pénzlehúzó banda.