Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Kix

0 bejegyzést írt és 3364 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelen időben vagyunk, valahol Északnyugat-Angliában. Ha pár szóval el akarnám mesélni, mi történt az elmúlt évben, csak kiválasztanék egy tetszőleges napot. Legyen mondjuk tavaly december 30. 6:40-kor csörög az óra. Kinyomom, újra csörög, megint kinyomom, aztán ha már elég…..
Dr. Kix 2016.11.15 16:57:07
Ezt kénytelen vagyok elmagyarázni, mert néhány olvasónál akadtak szövegértési problémák. A "lepihenni" itt nem az elmúlás szinonimája, hanem inkább a hibernációé. Ezt próbálja támogatni egyébként a "be fogom fejezni" kifejezés is, de hogy mikor lesz folytatás, arról fogalmam sincs. Ha tippelnem kéne, azt mondanám, úgy egy éven belül.

@Lotterfeld Boholy:
* Nem az olvasóknál vannak szövegértési problémák. Csak már megismertünk téged, magadnak köszönhetően. És tudjuk, hogy hogy ha azt mondod, hibernálod magad, akkor az azt jelenti, hogy nem biztos, hogy a jelenlevők közül bárki is megéli a hibernálás végét. De azért szeretünk és hiányzol. És évente benézünk párszor, hogy van-e folytatás. Mert titkon mégis várjuk.
Dr. Kix 2022.07.30 23:59:08
@Lotterfeld Boholy: hiányzol
Szüleim a Dugonics téren laktak. Ha kinéztem az ablakon, a szegedi író, Dugonics András szobra tárult elém. Mögötte a szökőkút, a kilátást az egyetemi könyvtár épülettömbje zárta le. Ide tegnap délután aligha fért el kétezer ember, ahogy több forrás is hírül adta. Mégse vonom kétségbe a becslés…..
Dr. Kix 2019.01.05 20:09:26
@nemecsekerno_007: Mondj már 1-2 éttermet, ami bezár nyárra Szegeden!
Never forget B)..
Épp tíz évvel ezelőtt – 2008. január 20-án – indult a Breaking Bad című sorozat, úgyhogy az AMC január 6-tól levetíti a sorozat mind az öt évadának összes részét, minden szombaton és vasárnap 23:55-től. Az összesen 146 díjat nyert sorozatról az AMC még tíz érdekességet is összeszedett a születésnap…..
Dr. Kix 2018.01.05 13:13:07
@Gukker: Lol.
Vagy inkább szánalmas? Elég egy ilyen ilyen átlátszó ordas kamu, és kb. az egész poszt hitelességének annyi.
Még soha nem nyert külföldi előadó a magyar X-Faktorban, de együttes sem, ma ezt is megéltük. Gáspár Laci volt a mentoruk, tehetségkutató-veteránok, a cseh-szlovák közös X-Faktorban már van egy második helyük. Kár, hogy minden előadásuk tökegyforma, és legfeljebb egy bárban, liftzenének vagy…..
Megjegyzés: Ez a bejegyzés még reményeim szerint frissülni fog. Ezt is megértük. A Ripost értesülései szerint ma reggel 50-60 rendőr hatolt be a szcientológia egyház "ideális orgjába" (Váci út 169.). Házkutatási parancsuk volt, lezárták az épületet.  Az Index megkeresésére ezt írta a…..
Az ellenblogon azt olvastam, hogy a szcientológia egy "modern csoda", amit L. Ron Hubbard, a "világszerte elismert humanitárius" alapított. Lássuk, mekkora igény van erre a társadalomban, és mekkora a támogatottsága. A 2016-os évre történő felajánlások szerint a Magyarországi Szcientológia Egyház…..
Volt tegnap egy Demcsák-Szanyi beszélgetés az ATV reggeli műsorában, ez itt: Nehéz nem észrevenni, hogy a műsorvezető izé, nem túl összeszedett, összevissza beszél, a kérdéseket nem tudja feltenni, a súgógépről sem tud olvasni, a hangja galuskás, bizonytalan.  Az ATV vezetőségének sem tetszett,…..
Bevezető: Újabb nehéz témát vett elő Leah Remini, a szcientológiához kapcsolódó öngyilkosságokat. (Megjegyzés: A közismert magyar vonatkozású eseteket itt foglaltuk össze, bár ezeknél tudomásom szerint több is történt.) Borzasztóan szomorú téma ez (nem véletlen a címválasztás!), és azzal sem…..
Évek óta szajkózom, hogy addig, míg félórás fórt ad az RTL-nek, a TV2 esélytelen a hétköznapi nézettségi versenyben. A Tények-Tények Extra kettőse 90 perces adásfolyama eleve észbontó volt, egy hírműsornak nem szabadna félóránál hosszabbnak lennie, de mivel ez volt a hétköznapi műsorstruktúra egyik…..
Biztosan emlékeztek, hogy az előző bejegyzésemben kértem, hogy akinek van bármilyen tapasztalata, véleménye a külföldi esküvővel kapcsolatosan, írjon nekem. Kaptam is egy e-mailt, szerintem e-mailnek még így talán soha nem örültem. Amikor pedig megláttam, hogy egy úriembertől…..
A 24.hu úgy tudja, távozik a TV2-től Tuka Nikoletta, Tények felelős szerkesztője. Nem ő az egyetlen, aki lelép, egy régebb óta ott dolgozó riporternő és egy gyakornok is távozik. Tuka nem nyilatkpozott a 24.hu-nak, de nem cáfolta az értesülést, amit Fürst-Borsos Ádám, a Tények kommunikációs…..
Dr. Kix 2017.08.08 16:44:39
Miért van az, hogy ugyanazon a környéken akár ugyanaz a típuslakás, hasonló állapotban akár 1-2 millióval is olcsóbb lehet, mint emeleti társa?..
Tombol nyár, ilyenkor még olyanok is repülnek, aki év közben a lakóhelyük határát sem hagyják el, nemhogy a talajszintet. Rájuk is gondolva tesszük most ki ezt a régóta a sorát váró posztot. Tippek-trükkök arról, hogyan kérjünk kártérítést a légitársaságoktól, ha valami nem stimmel az utazás…..
Dr. Kix 2017.07.29 07:56:26
@_panni_: Lehet, hogy rutinos reklamáló vagy, de az biztos, hogy nem vagy rutinos Homáros. Különben nem akarnál minden kötözködő egyénnek egyesével válaszolni, leállni velük szócsatázni. Hogy is írtad?

_ Azok a reklamációk, amik arról szólnak, hogy "ez nekem nem tetszik és szerintem ennek nem így kéne lennie" addig fognak húzódni, amíg valamelyik fél meg nem unja a levelezgetést._

Ez itt is igaz, kis áthallással. :) Egyébként maxiriszpekt, ezt így kell csinálni. Ezek szerint. Ritkán repülök, és még sose volt problémám, de ha lesz, a posztod eszembe fog jutni, tuti.
Ki az a Marty Rathbun? Már többször volt téma a blogon Mark C. "Marty" Rathbun "parancsnok" személye. Annyit kell róla tudni, hogy 27 évig volt Sea Org tag, és felküzdötte magát az egótréning-piramisjáték legtetejére: David Miscavige helyettese lett, parancsnoki (Commander) rangban. Kulcsszerepet…..
Tényleg nagyon kevés lehet az érdeklődő, mert ilyet még nem csináltak. Elhitték David Miscavige-nek, hogy ha felépítik az ideális orgot, akkor bejönnek az emberek. Hát nem jöttek. Marad a B-terv: a mindenféle, némi kétségbeesésről árulkodó húzások, mint például ez...
Dr. Kix 2017.07.18 18:53:18
A Blikk úgy tudja, véget ért Csisztu Zsuzsa ATV-s karrierje: nem forgatnak több adást a Csisztu24 című műsorból, amelyben a műsorvezetőt 24 órára összezárták műsoronként két celebbel. "A csatorna vezetősége úgy határozott, nem hosszabbítják meg a szerződését, így Csisztu pályafutása az ATV-nél véget…..
Kiadott egy közleményt a magát Magyarországi Szcientológia Egyháznak nevező vallási egyesület: http://os.mti.hu/hirek/127419/a_magyarorszagi_szcientologia_egyhaz_kozlemenye A közleményben Alfreddie Johnson "baptista lelkészként" jellemzett figura valójában a szcientológia egyik legsikeresebb és…..
Az RTL Klub sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a nyár végén rajtoló X-Faktor-évadot ezúttal nem Istenes Bence, hanem Kiss Ramóna vezeti majd. Nem leváltásról vagy kirúgásról van szó, Istenes most éppen a Survivort forgatja a Fülöp-szigeteken, utána pedig megy vissza Kölnbe, ahol egy német…..
Ha van a Bud Spencer/Terence Hill-életműnek nosztalgiafaktorban méltó ellenfele a magyar néplélekben, az a Rendőrakadémia a maga hét filmjével. Bugyuta, alpári, iszonyú gagyi filmek voltak ezek, de csak összekapartak vagy 240 millió dollárt az amerikai piacon (a hetedik rész, a Mission to Moscow…..
Előzmények: A szcientológia és utóhatásai 1. rész - KapcsolatmegszakításA szcientológia és utóhatásai 2. rész - Szabad prédaA szcientológia és utóhatásai 3. rész - A HídA szcientológia és utóhatásai 0. rész - Kérdezz tőlem bármitA szcientológia és utóhatásai 4. rész - Egy új vezetőA szcientológia…..
Ha volt elbaszott című sorozat a tévében, az a Prison Break volt, aminek első évada azzal ért véget, hogy a címben ígért szökés bekövetkezett, és utána meg nem volt szökés, csak menekülés, legalábbis a második, és ha emlékezetem nem csak, a negyedik évadban, mert az írók, akiknek az agya teljesen…..
Előzmények: A szcientológia és utóhatásai 1. rész - KapcsolatmegszakításA szcientológia és utóhatásai 2. rész - Szabad prédaA szcientológia és utóhatásai 3. rész - A HídA szcientológia és utóhatásai 0. rész - Kérdezz tőlem bármitA szcientológia és utóhatásai 4. rész - Egy új vezető   Leah Remini…..
JD Pardo és Edward James Olmos alakítja majd az FX-re jövőre(?) érkező motorosbandás spinoffsorozat két férfi főszerepét, azaz EZ Reyest és apját, Felipe Reyest. Nem rossz, nem rossz, Pardo a Revolutionben és a The Messengersben sem volt rossz, Olmos meg hát Olmos, so say we all, ki a lófasz vagy…..