Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fotós p.

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb hazai gyártású reality-ről számolhatunk be, november 9-től ugyanis a VIVA Televízió péntek délutáni műsorában megjelenik a Stáb című műsor új évada, amiben Iszak Eszter, Odett, Sanyóca, Fluor Tomi és Eckü megy el valódi túlélőtúrára. A számunkra Fluor…..
Az Égéstér 38. adásának kommentposztja. Itt letöltheti...
Azért a Redbull jól megtervezte Felix Baumgartner világrekordját. Valószínűleg dizájnerek és marketingesek hada dolgozott azon, hogy az egész olyan legyen mint egy hatvanas évekbeli scifi a retrovonalvezetésű lakókocsitól a roswelli központon át egészen a légi irányító popartos…..
Kánikulai vasárnapon nem illendő komoly témákkal terhelni az olvasót, ezért egy rövid, hétvégi bejegyzés következik, középpontban a világ egyik leghíresebb birtokával, Southfork Ranch-csel. Ezt a birtokot talán senkinek nem kell bemutatni, a Dallas című sorozatról még az is…..
  Csak a Facebook kell a most felnövő, rendszerváltás után született generációnak, amely nem igényli a nyomtatott, de még az online sajtót sem – derült ki egy Magyarországon készült felmérésből. Több mint 10 ezer pályakezdő és több mint 16 ezer tapasztalt…..
Míg a legismertebb kereskedelmi csatornán egy perc alatt nyerhetsz, itt néhány másodperc elég ahhoz, hogy mindent elveszíts. Ennek ellenére mégis vannak, akik hétvégéről-hétvégére kísértik a szerencséjüket. Mi pedig, egy jó sörrel a kezünkben, kényelmes fotelből -…..
Mai visszaemlékezésünk a preinternetikus korokba repít vissza, hiszen alig 15-20 esztendővel ezelőtt bizony még merőben más idők jártak. Emberfeletti munkával kellett dolgoznunk nemhogy a partner, de saját kéjérzetünket illetően is. A szellemnek sokkalta hangsúlyosabb szerep jutott, mint az…..
 Nos nem gondolnánk, hogy teljességgel törvényes, mégis igen érdekes kísérletet hajtott végre a BMW, sikerrel. Egy moziteremeben ülő nézősereg agyába "égetett" egy BMW logót, egy úgynevezett emlékképet.  Mielőtt levetítettek volna egy hirdetést, előtte…..