Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anya68

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drámai meccsen maradt le a divízió 1-ről a magyar juniorválogatott. Hiába szereztünk vezetést kétszer, a britek visszajöttek, 4-4-es egál után ők lőtték jobban a büntetőket. Elsőre csalódottak vagyunk, hiszen egyértelműnek tűnik, csapatunk reális helye egy osztállyal feljebb…..
anya68 2009.12.20 11:39:02
@zsoltihockey: Én mint szülő ,szeretném megköszönni az írásodat!!!Ezek a gyerekek 6 éves koruk óta űzik ezt a sportot.Szülői támogatás nélkül lehetetlen ezt csinálni.Anyagiakról nem beszélve!!!!Halkan jegyzem meg,többségük holnap már pályára lép,felnőtt mérkőzésen!!!Biztos vagyok benne ezek a gyerekek tegnap,tiszta szívből küzdöttek!!!Én mint anya,szülő-akinek a gyermeke is ott játszott,gratulálok az egész csapatnak,további sok sikert kívánok mindenkinek!
Első két meccsén 36 gólt ütött a magyar válogatott a divízió 2-es világbajnokságon, de a neheze még csak ezután jön. Ma Dél-Koreával vívunk rangadót, szombaton pedig a britek ellen dől el minden, ami fontos. Hogy az eddigieknél is jobban tudjuk, kik vitézkednek Debrecenben,…..
Kedden, közép-európai idő szerint kora délután Torontóban rendezik a három kanadai junior ligát (OHL, WHL, QMJHL) tömörítő szervezet, a CHL (Canadien Hockey League) 2009-es importdraftját, az európai tehetségbörzét. A világ legszínvonalasabb junior bajnokságaiba magyar hokis is…..
anya68 2009.06.30 21:19:17
@kovacsistvan: Sajnálom,köszi a választ.
A magyar válogatott a harmadik helyen végzett a divízió 1-es U18-as világbajnokság minszki csoportjában. Hatalmas teljesítménynek gondoljuk ezt. Tekintettel arra, hogy ebben a korosztályban csak tízcsapatos az elit, Magyarország ugyanúgy a legjobb tizenhatban van, mint a felnőttek. A…..