Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dexexe

0 bejegyzést írt és 280 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vártnál jóval nagyobb szenvedést okozott nekem ez a videó, gyakorlatilag minden összeesküdött ellenem a mikrofontól kezdve a vágóprogramig, ezért gyengébb a kép - és hangminőség a megszokottnál. Elnézést érte, igyekeztem menteni a menthetőt. Akkor nézzük, mik voltak számomra a legemlékezetesebb…..
Kezembe veszem a márciusi Vox-ot, lapozgatom, lapozgatom, és a kritikák között egyszercsak megakad a szemem az "Asylum stúdió" kifejezésen. Először nem hittem a szememnek, de aztán rá kellett jönnöm, hogy szó sincs tévedésről. Hölgyeim és Uraim! Íme, 2014-ben eljutottunk oda,…..
  Le kell mondani az Exploited európai turnéjának hátralevő bulijait, mert Wattie Buchan, a zenekar 57 éves énekese egy csütörtöki, lisszaboni koncert közben rosszul lett és összeesett. Mint később kiderült, kapott egy kisebb infarktrust. A baj elsőre meglehetősen nagynak…..
dexexe 2014.02.18 17:29:53
@Zakk: te még nem is éltél mikor Ők már zenéltek,mindenidők legnagyobb zenekara lett az Exploited,még anyádék is hallottak róla ebben biztos vagyok...ezen gondolkodj el mielött fikázol valamit...mig az Exploited 20 év múlva is emlékezetes marad,meg zene lesz.addig a mai celeb szar zenékre meg a kutya nem fog emlékezni :)
Íme a befejező videó James Nguyen ámokfutásáról. ..
dexexe 2013.12.08 10:03:00
@xx18Rolandxx: gurulnak a paradicsomok és ugy gyilkolnak,de a folytatásában meg emberi testük van,paradicsom fejük és gépfegyver a kézben...OMG !!!!!!!!!
Baaad Movies Metro Hungary 2013.08.23 13:36:37
Akinek semmit nem mond az, hogy "Metro 2033", az valószínűleg egy barlangban bújkált eddig. Az orosz Dmitriy Glukhovsky rengeteg díjat nyert, rendkívül ütős regénye nagyon hamar kultikussá nőtte ki magát: két videójáték készült már belőle (az első szerintem szörnyű, a…..
Kicsit tovább tartott, mint gondoltam (pedig olyan nagyon sok munkám nem volt benne), de végül sikerült felrakni a tíz számomra legijesztőbb filmről szóló listát. Ebben az esetben volt eddig a legnehezebb eldönteni, hogy mi legyen az első, a második helyezett tényleg csak egy alig…..
Egy igazi kuriózum: Adam Sandler legeslegelső filmje! ..
Ismét elnézést mindenkitől a hosszú várakozási időért, de a hosszas költözködés, berendezkedés, plusz a szokásos meló minden időmet elvette. Mostanra viszont rendeződtek a dolgok, úgyhogy nyomul is tovább a sorozat, ezúttal egy híres-hírhedt horror-thrillerrel, ami a maga…..
Hosszas pihenő után végre elkészült az új epizód, ami eddig az évadban a legtöbb munkát igénylő rész lett. Sajnos hangilag - nekem legalábbis úgy tűnt - még mindig nem gyógyultam fel teljesen, ez néha lehet hogy hallatszik a kommentáron is, de emiatt már nem akartam újra…..
Anno már láthattatok egy interjút erről a magyar független rövidfilmről, mely a a világhírű író tudtával és engedélyével készül egy amatőr filmkészítő csapat keze alatt. A Néma címre hallgató alkotás azóta elkészült, és mozipremiere is lesz február 23-án, a budapesti…..
LaLee's Blog I Am Alive cikk 2012.12.28 20:01:54
Most, hogy van egy is szabadidőm, folytatom az elmaradások bepótlását, ezen belül is az ígért írásos teszteket is természetesen. A korábbi Dishonored- vs. I Am Alive cikk szavazás eredménye ugyan a Dishonored mellett döntött, de az I Am Alive-ról frissebbek az emlékeim, úgyhogy ez…..
Egy másik nagyszerű hír a Karácsony mellett, hogy a facebook-oldalunk túllépte az 500 követőt! Ez azért is lenyűgöző szám, mert tudvalevő, hogy nem mi szerkesztjük az oldalt, hanem thermonukleáris csatacickány nevű nézőnk, akinek ezúton is nagyon köszönjük, hogy ilyen sokat…..
15 év távlatából visszatekintve rá már elég retro-élmény, viszont így mai szemmel még jobban kiütköznek ennek a régi képregény-adaptációnak a hibái. És sajnos ezek közül a rettenetesen pocsék látvány nem is legnagyobb. ..
Horror-Mirror The Walking Dead 3x05 2012.11.13 13:30:00
Marlboro Man bekattant, az újszülött éhezik, Afro Ninja kutakodik, a Kormányzó meg még mindig geci. Nagyjából így lehetne összefoglalni a mai epizódot. Nem volt túl erős, de azért történt egy és más. A nyitóképben fény derül arra, hogy a derék Kormányzó nem csak egy…..
Először is íme a híres klasszikus horror jövőre érkező remake-jének előzetese, aztán majd kicsit nagyobb hangvételben leírom, hogy mi nekem a bajom ezzel a filmmel. Figyelem! 18+, és nem véletlenül! Már ez a másfél perc is kegyetlenül brutális, szóval csak erős gyomrúak…..
Horror-Mirror Egy csokor jó film 2011.05.11 16:38:00
Tudom, tudom, mostanság hanyagoltam kissé a blogot, ennek több oka is van, amire most nem igazán térnék ki. Szerencsére koimbra tartotta a frontot, ezúton is köszönöm neki.Jöjjön akkor a tradicionális "bocsánat csomag", amiben kivételesen egész jó filmek kerültek.…..
Horror-Mirror A Magas Ember 2012.08.15 14:14:00
Mint korábban írtam, megpróbálom aktívan követni az idei filmeket. Íme még egy, amiről olvasói ajánlás is érkezett. Nagyon nem is kellett győzködi, mivel jókat olvastam róla. The Tall Man (2012) Rendezte: Pascal Laugier A francia rendezőt gondolom nem kell bemutatni…..
Most bevezetőként hivatkoznom kéne az eddigi francia filmekkel foglalkozó posztokra, de ehhez most nincs kedvem, ráadásul alul ott vannak a címkék, csak rájuk kell kattintani. Úgy, hogy inkább gyorsan vágjunk is bele, mivel ismét három mű lesz terítéken.   1. Saint Ange / House…..
Tehát akkor megnéztük... nagyon-nagyon-NAGYON rossz volt! Az első 20 percen igazán még nem érződik, micsoda szenvedésen mentünk keresztül, itt még kicsit döcögött a dolog, de azért remélem így is szórakoztató lesz! (A film feliratos!) ..
dexexe 2012.09.13 14:36:47
Baaad Movies Megtorló rövidfilm! 2012.07.17 18:18:00
Van különbség büntetés és a megtorlás között! 2004-ben mutatták be a Megtorló című filmet, amiben Thomas Jane alakította az összetört szívű Büntetőt. Sajnos megbukott, de Én oda vagyok ezért a filmért. Sokan sima arcúnak nevezték és nem tartották elég keménynek, de…..